Onako, išla kao malo da prošetam, sve me boli.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam ga ugasila, nego sam se nekako objavila, kako ne znam, a pošto nit znam lozinku nit taj neki stari mail morala sam da se registruje ponovo, pametnca.Афро, јеси ти то угасила стари налог![]()
Hoće da se podmladi,novi clan .Афро, јеси ти то угасила стари налог![]()
Можда директори могу да помогну? @zendeliNisam ga ugasila, nego sam se nekako objavila, kako ne znam, a pošto nit znam lozinku nit taj neki stari mail morala sam da se registruje ponovo, pametnca.
Jedino @Admin Sredoje možda može tu nešto da napravi, da joj pošalje porukom mail na kojem je napravljen nalog pa da afro od googla traži povrat lozinke.Можда директори могу да помогну? @zendeli![]()
Radio joj je @Admin Sredoje to već jednom,vjerujem da će opet.Можда директори могу да помогну? @zendeli![]()
Zasto mici?Onako…
sve mi nesto postalo monotono…Zasto mici?![]()
Meni treba nesto slicnoЈа сам открила чари воза Соко и сад мало мало па у Нови Сад. Супер терапија, цео дан ми буде леп. Било би дивно када би цела Србија била повезана тако.
Кажу да је велика гужва, или се та еуфорија мало стишала?Ја сам открила чари воза Соко и сад мало мало па у Нови Сад. Супер терапија, цео дан ми буде леп. Било би дивно када би цела Србија била повезана тако.
Идем суботом и онда је све пуно. Како је радним даном - не знам.Кажу да је велика гужва, или се та еуфорија мало стишала?
izvolte, sta treba?Radio joj je @Admin Sredoje to već jednom,vjerujem da će opet.
Ako možeš kod @Afro da spojis nalogeizvolte, sta treba?
koje naloge?Ako možeš kod @Afro da spojis naloge
@Afroo evo ..koje naloge?
neka mi se javi na pp sa oba naloga i spojicu.
Evo poslala sam poruku Sredoju@Afroo evo ..