Hellen
Buduća legenda
- Poruka
- 29.969
xpajamacax:hahahahahaaaaaa
TINKI VINKI JOVANOVIC
LALA PETROVIC
DIPSI MILOSEVIC
PO MARTINOVIC
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
xpajamacax:hahahahahaaaaaa
TINKI VINKI JOVANOVIC
LALA PETROVIC
DIPSI MILOSEVIC
PO MARTINOVIC
meni su ta dva, i sara, sofija, simona najlepsa!mama modesty:Cerke moje dobre prijateljice se zovu Tara i Tisa i obe su krstene bez problema.
mama modesty:CESTITAM LYRA! Sve naj,naj Simoni i tebi! Bas mi je lepo ime Simona. Kako si prosla na porodjaju?
lyra:mama modesty:CESTITAM LYRA! Sve naj,naj Simoni i tebi! Bas mi je lepo ime Simona. Kako si prosla na porodjaju?
Moja malena mi je tek sad dozvolila da se ponovo ''prikačim'' na net. Hvala svima na čestitkama.
Što se tiče porodjaja, pa prošao je O.K. trajao oko 12 sati (od samog početka), ali je za mene to bilo prilično traumatično iskustvo, sve dok nisam ugledala Simonu (valjda imam nizak prag bola, a bol je mnogo jači nego što sam ja zamišljala), tako da sam se pokajala što sam odustala od epiduralne anestezije i rekla sam mužu još za vreme porodjaja da ne pomišlja da ćemo imati još dece ops: . On je na to rekao: Zaboravićeš ti sve ovo, a uostalom sledeći put ćeš se poradjati sa anesezijom.
hahhahaha! moja drugarica je muzu na porodjaju rekla...zivotinjo jedna,da me nisi pipnuo! nikada vise,razvescu se!mama modesty:
Mislim da nema na svetu zene koja na porodjaju nije pomislila "Sta mi je ovo trebalo !!!"
sanja:cekajuci red kod frizera moj muz je otvorio novine, pogledao i rekao "andjelija, bas lepo ime". za musko ime imamo sukob interesa, meni se svidja djordje ali avaj, to je ime njeogovg oca sa kojim se ne trpi, tako da ce biti kompromisa. mesto vr. 2 mi je veljko.
videcemo, imamo jos par meseci
xpajamacax:hahhahaha! moja drugarica je muzu na porodjaju rekla...zivotinjo jedna,da me nisi pipnuo! nikada vise,razvescu se!mama modesty:
Mislim da nema na svetu zene koja na porodjaju nije pomislila "Sta mi je ovo trebalo !!!"
sestro! izbacite ovog idiota ne mogu da podnesem njegovo prisustvo!!
i ko zna sta jos...ali kada se porodila rekla mu je...vidi kako je lepa !
Ja sam prvo rodila devojcicu. Na spisku je bilo: Lola (tatina zelja), Andjela i Masa. Kada smo tek u osmom mesecu saznali pol doktor je pitao kako ce se zvati. Ja sam krenula da izdeklamujem spisak(gorepomenuti). Prvo sam rekla Masa na sta je doktor uzviknuo da i on ima cerku Masu. To je na neki nacin presudilo, a meni je to ime mnogo lepo za devojcice jos od detinjstva. Znate u bukvarima ona slatka devojca Masa obicno u drustvu decaka Mise. Kad je Masa imala 3 godine rodila sam joj brata. Spisak je bio: Petar, Djordje, Pavle i Dimitrije. Ovo poslednje smo lagano otpisivali jer imamo dugo prezime. Medjutim, Masa je neobicno insistirala na tom imenu, pa se cak kroz suze obratila batu: Bebo, bebo jel` tako da se ti zoves Dimitrije? I mi joj ispunismo zelju.njicata:Tako se rodio Dimitrije, a da se rodila devojcica, zvala bi se Masa ili Iva.