KAKO SMUVATI DEVOJKU?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja upravo raskinuo sa ribom i to preko poruke:lol:
jedno 15 poruka sam joj poslao a nije odg ni na jedan! sto me to nervira sad ne znam da li joj je stigla poruka ili nije a moram da znam za petak!!! :roll:

Izvini,ali si nevidjeni kreten,i niko ne moze da me ubedi u suprotno.:thumbdown::roll:

Da meni to neki decko uradi...

Totalno povrsno,bezosecajno.
I kad ''uzivo'' raskinem,osecam se tako bedno,nikad ne bih povredila tako decka preko sms-a.

"pomalo grozan osecaj".ti nisi normalan.:rolleyes:

Izvini,ali si nevidjeni kreten,i niko ne moze da me ubedi u suprotno.:thumbdown::roll:

Da meni to neki decko uradi...

Totalno povrsno,bezosecajno.
I kad ''uzivo'' raskinem,osecam se tako bedno,nikad ne bih povredila tako decka preko sms-a.

"pomalo grozan osecaj".ti nisi normalan.:rolleyes:

brate j sam smislio extra nacin uzivo da raskinemo ali n mozemo nikako da se vidimo pa sam morao ovako:neutral: nisam ni ja retard ali ovo je jedini nacin! a da znas samo kako su ribe sa mnom raskidale krstila bi se ti i levom i desnom i nogama i rukama!:lol:

o iziwinite gospodine direktore shto sam neshto prokomentarisala:roll:..owa tema je postawljena za idiote a ne za one kojima treba pomoc..ako ne zna kako da smuva ribu onda nek uzme pishtolj i u chelo,i kao da mu neko moze pomoci ako mu izblebeta owde 20 nekih glupih reshenja..swaka dewojka je drugachija i posebna na swoj nachin i ribe se ne muwaju po nekim prawilima nego malo drugachije ako nisi znao!

Ajde me ti nauci kako se muvaju!!

e jedini idiot ovde si ti!!! nesto se pravis pametna mnogo! a ja da ne znam da smuvam ribu ne bih je sad imao... :roll:
samo smo bzw pricali kako da smuva neko ribu...kapiras li?:dash:

ma izwini ko mi kaze:roll: widim smuwao si ribu a onda na najjadniji,najklosharskiji nachin raskinesh sa njom preko poruke da bi smuwao neku jadnicu na jedno weche na izwesnoj zurci..kladim se da si 94 godishte,mislim po twom ponashanju sam to zakljuchila a ne bi me chudilo i da se mnogo stariji jer i 94 ima mozak da razmishlja a eto ti ga nemash..:thumbdown:

Ajde me ti nauci kako se muvaju!!

ne pada mi napamet..uchi sam ako wec nemash takwo "znanje":roll: i ne znam shta si se okomio na mene odjednom,bio si ok a onda osuo paljbu iako ti nisam nishta ziwo uradila..izgleda je to twoja taktika da si prwo sa nekim ok a onda ga isproziwash i oterash..samo malo si se precenio ako si planirao da ja budem ANA a da ti pishash po meni onda si se zestoko zajebao..

nemash dva pishanja u srednjoj shkoli ti cesh da solish pamet nekom ovde.

tema jeste malko glupava iz razloga shto zvuchi kao da je to muvanje neka nauka...
potrebna je pricha, pricha, pricha, pricha...i sve posle dodje samo :whistling:

a da li sam se mozda tebi obratila??imam ja mnogo wishe pishanja nego shto ti zamishljash,redowno mokrim ako te bash zanima:mrgreen::mrgreen: problem je shto na owom forumu chowek ne sme da kaze swoje mishljenje,odmah ga pogreshno protumache i isproziwaju shto uopshte nije fer jer je swrha foruma ustwari razmena mishljenja,diskutowanje,a ne da dodjemo owamo da bi se medjusobno pljuwali iako se ne znamo..

ne pada mi napamet..uchi sam ako wec nemash takwo "znanje":roll: i ne znam shta si se okomio na mene odjednom,bio si ok a onda osuo paljbu iako ti nisam nishta ziwo uradila..izgleda je to twoja taktika da si prwo sa nekim ok a onda ga isproziwash i oterash..samo malo si se precenio ako si planirao da ja budem ANA a da ti pishash po meni onda si se zestoko zajebao..

Ja ne radim nista da bi nekog oterao,meni prestavlja zadovoljstvo da nekog spustam prosto uzivam u mrznji odmah mi u srcu bude toplije,budem raspolozeniji a pogotovu volim da spustam ljude koji se prave pametni i misle da su popili svu pamet sveta i koji smatraju da su oni sad nesto pa da procenjuju koja tema je qul a koja glupa!! Koji si ti faktor ovde pa da kazes da je neka tema glupa a da su ljudi koji pisu na temi glupi ili idioti?? Ono sam rekao ironicno!!;)

a da li sam se mozda tebi obratila??imam ja mnogo wishe pishanja nego shto ti zamishljash,redowno mokrim ako te bash zanima:mrgreen::mrgreen: problem je shto na owom forumu chowek ne sme da kaze swoje mishljenje,odmah ga pogreshno protumache i isproziwaju shto uopshte nije fer jer je swrha foruma ustwari razmena mishljenja,diskutowanje,a ne da dodjemo owamo da bi se medjusobno pljuwali iako se ne znamo..

Slazhem se sa tobom... ali ti savetujem da se ne uzbudjujesh previshe... Takva ti je situacija na svakom forumu....
Ono shto je loshe samo iskuliraj i sve ce biti kul ;)
Uostalom... ovo je samo internet.... ;)

hahaha...pa bre, ti sa tvojim savetom "pishtolj u chelo" sigurno si nekom pomogla, da, da...

brate j sam smislio extra nacin uzivo da raskinemo ali n mozemo nikako da se vidimo pa sam morao ovako:neutral: nisam ni ja retard ali ovo je jedini nacin! a da znas samo kako su ribe sa mnom raskidale krstila bi se ti i levom i desnom i nogama i rukama!:lol:
Nema ekstra načina za raskidanje.
Nije jedini način.
I nema nikakve veze kako su devojke raskidale s tobom. Ako hoćeš nekoj da se svetiš zbog povređenog ega, onda se sveti njoj a ne nekoj drugoj sirotici samo zato što je, eto, žensko.
Mada je osveta uopšteno glupa stvar.

A i to da si ''morao'' da raskineš ne pije vodu.

Ako neka devojka zaslužuje (:roll: šta sam to napisala...) da budeš s njom neko vreme, onda zaslužuje i da se veza završi na korektan način.

ma izwini ko mi kaze:roll: widim smuwao si ribu a onda na najjadniji,najklosharskiji nachin raskinesh sa njom preko poruke da bi smuwao neku jadnicu na jedno weche na izwesnoj zurci..kladim se da si 94 godishte,mislim po twom ponashanju sam to zakljuchila a ne bi me chudilo i da se mnogo stariji jer i 94 ima mozak da razmishlja a eto ti ga nemash..:thumbdown:

ja ti kazem! i ponavljam nisam imao drugi nacin da raskinem sa njom zato sto nije imala vremena da izadjemo iako sam je molio a sa mojim (takoreci) drugom se muva po skoli! i sta treba ja nju da ispostujem...juce su me drugovi zvali da bijemo tog drugog malo manje znacajnog druga zato sto je muva a ja nisam hteo zato sto znam da ako ona hoce da bude sa njim da je to njena stvar i boli me k.rac za to!!! jel kapiras sad....ja sam hteo na extra nacin da raskinem sa njom zato sto mi se cinila kao ok devojka ali plus ona nije htela da izadjemo a i plus nije bas tolika dobrica kolika se cini!!!!!:roll:

Nema ekstra načina za raskidanje.
Nije jedini način.
I nema nikakve veze kako su devojke raskidale s tobom. Ako hoćeš nekoj da se svetiš zbog povređenog ega, onda se sveti njoj a ne nekoj drugoj sirotici samo zato što je, eto, žensko.
Mada je osveta uopšteno glupa stvar.

A i to da si ''morao'' da raskineš ne pije vodu.

Ako neka devojka zaslužuje (:roll: šta sam to napisala...) da budeš s njom neko vreme, onda zaslužuje i da se veza završi na korektan način.

nema extra ali ima boljih nacina.....
pa ja nisam ni rekao da te druge devojke imaju ikakve veze sa nacinom na koji sam ja raskinuo sa njom! citaj malo od pocetka moje postove ako hoces da se pravis pametna vec....ja sam morao na ovaj nacin da raskinem zato sto ona nije htela drugacije "KAO STO SAM VEC REKAO"!!!:rtfm::rtfm::rtfm:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back