- Poruka
- 4.922
Znachi grozan je osetjaj kad raskinesh?![]()
pa jeste pomalo...ali mi je vise zao nje...a i svidjala mi se ali mi se neka druga svidja mnogo vise......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja upravo raskinuo sa ribom i to preko poruke
jedno 15 poruka sam joj poslao a nije odg ni na jedan! sto me to nervira sad ne znam da li joj je stigla poruka ili nije a moram da znam za petak!!!![]()
pa jeste pomalo...ali mi je vise zao nje...a i svidjala mi se ali mi se neka druga svidja mnogo vise......

Izvini,ali si nevidjeni kreten,i niko ne moze da me ubedi u suprotno.
Da meni to neki decko uradi...
Totalno povrsno,bezosecajno.
I kad ''uzivo'' raskinem,osecam se tako bedno,nikad ne bih povredila tako decka preko sms-a.

A jel se i ti svidjash toj drugoj![]()
da,ali je i ona prekjuce raskinula sa momkom sa kojim je bila 9 meseci u vezi a jos dok je bila sa njim u vezi mi smo se dop i smisljali plan da se smuvamo kad ona raskine i kad ja raskinem
ali moramo malo da sacekamo da sve ovo prodje pa onda polako....

Izvini,ali si nevidjeni kreten,i niko ne moze da me ubedi u suprotno.
Da meni to neki decko uradi...
Totalno povrsno,bezosecajno.
I kad ''uzivo'' raskinem,osecam se tako bedno,nikad ne bih povredila tako decka preko sms-a.
"pomalo grozan osecaj".ti nisi normalan.:rolleyes:
nisam ni ja retard ali ovo je jedini nacin! a da znas samo kako su ribe sa mnom raskidale krstila bi se ti i levom i desnom i nogama i rukama!
o iziwinite gospodine direktore shto sam neshto prokomentarisala..owa tema je postawljena za idiote a ne za one kojima treba pomoc..ako ne zna kako da smuva ribu onda nek uzme pishtolj i u chelo,i kao da mu neko moze pomoci ako mu izblebeta owde 20 nekih glupih reshenja..swaka dewojka je drugachija i posebna na swoj nachin i ribe se ne muwaju po nekim prawilima nego malo drugachije ako nisi znao!
e jedini idiot ovde si ti!!! nesto se pravis pametna mnogo! a ja da ne znam da smuvam ribu ne bih je sad imao...
samo smo bzw pricali kako da smuva neko ribu...kapiras li?![]()
Ajde me ti nauci kako se muvaju!!
nemash dva pishanja u srednjoj shkoli ti cesh da solish pamet nekom ovde.
tema jeste malko glupava iz razloga shto zvuchi kao da je to muvanje neka nauka...
potrebna je pricha, pricha, pricha, pricha...i sve posle dodje samo![]()

problem je shto na owom forumu chowek ne sme da kaze swoje mishljenje,odmah ga pogreshno protumache i isproziwaju shto uopshte nije fer jer je swrha foruma ustwari razmena mishljenja,diskutowanje,a ne da dodjemo owamo da bi se medjusobno pljuwali iako se ne znamo..ne pada mi napamet..uchi sam ako wec nemash takwo "znanje"i ne znam shta si se okomio na mene odjednom,bio si ok a onda osuo paljbu iako ti nisam nishta ziwo uradila..izgleda je to twoja taktika da si prwo sa nekim ok a onda ga isproziwash i oterash..samo malo si se precenio ako si planirao da ja budem ANA a da ti pishash po meni onda si se zestoko zajebao..

a da li sam se mozda tebi obratila??imam ja mnogo wishe pishanja nego shto ti zamishljash,redowno mokrim ako te bash zanimaproblem je shto na owom forumu chowek ne sme da kaze swoje mishljenje,odmah ga pogreshno protumache i isproziwaju shto uopshte nije fer jer je swrha foruma ustwari razmena mishljenja,diskutowanje,a ne da dodjemo owamo da bi se medjusobno pljuwali iako se ne znamo..
hahaha...pa bre, ti sa tvojim savetom "pishtolj u chelo" sigurno si nekom pomogla, da, da...a da li sam se mozda tebi obratila??imam ja mnogo wishe pishanja nego shto ti zamishljash,redowno mokrim ako te bash zanimaproblem je shto na owom forumu chowek ne sme da kaze swoje mishljenje,odmah ga pogreshno protumache i isproziwaju shto uopshte nije fer jer je swrha foruma ustwari razmena mishljenja,diskutowanje,a ne da dodjemo owamo da bi se medjusobno pljuwali iako se ne znamo..
AJde dolazite da se svadjamo!! Ajde ne strpljiv sam,svadja mi se!! ajde bilo ko??![]()

jojj majko mila, kakva je bre ovo tema...
Nema ekstra načina za raskidanje.brate j sam smislio extra nacin uzivo da raskinemo ali n mozemo nikako da se vidimo pa sam morao ovakonisam ni ja retard ali ovo je jedini nacin! a da znas samo kako su ribe sa mnom raskidale krstila bi se ti i levom i desnom i nogama i rukama!
![]()
ma izwini ko mi kazewidim smuwao si ribu a onda na najjadniji,najklosharskiji nachin raskinesh sa njom preko poruke da bi smuwao neku jadnicu na jedno weche na izwesnoj zurci..kladim se da si 94 godishte,mislim po twom ponashanju sam to zakljuchila a ne bi me chudilo i da se mnogo stariji jer i 94 ima mozak da razmishlja a eto ti ga nemash..
![]()
Nema ekstra načina za raskidanje.
Nije jedini način.
I nema nikakve veze kako su devojke raskidale s tobom. Ako hoćeš nekoj da se svetiš zbog povređenog ega, onda se sveti njoj a ne nekoj drugoj sirotici samo zato što je, eto, žensko.
Mada je osveta uopšteno glupa stvar.
A i to da si ''morao'' da raskineš ne pije vodu.
Ako neka devojka zaslužuje (šta sam to napisala...) da budeš s njom neko vreme, onda zaslužuje i da se veza završi na korektan način.

Te priče prodaj nekom drugom, em sam žensko pa znam da nijedna ne bi volela takav raskid, em imam malo više godina pa pretpostavljam i iskustva od tebe.