KAKO SMUVATI DEVOJKU?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hej hej hej ko kaže da sam ja savršena?! :eek:

Bože, što ljudi ovde imaju problema :rolleyes:

Lepo ti kažem da nije u redu...
Prihvati to kao axiom, to će ti potvrditi svaka, ali SVAKA devojka ovde, i onda vodi računa da to ne ponavljaš u budućnosti.

Hej hej hej ko kaže da sam ja savršena?! :eek:

Bože, što ljudi ovde imaju problema :rolleyes:

Lepo ti kažem da nije u redu...
Prihvati to kao axiom, to će ti potvrditi svaka, ali SVAKA devojka ovde, i onda vodi računa da to ne ponavljaš u budućnosti.

ma to za savrsena sam se salio :niko nije savrsen";)
pa znam da nije u redu nacin na koji sam raskinuo nisam debil, ali jednostavno sta je bilo bilo je...a i pitao sam je da postanemo prijatelji pa cemo se jednom videti pa cu joj objasniti sve zasto sam raskinuo i jos ponesto;)
hvala na savetu da to ne ponavljam i mislio sam da necu! odsad ima tebe da pitam kako sa nekom ribom da raskinem i objasnicu ti kakva je i sve ostalo a ti mi reci...vazi?(pa ako bude lose ja cu da kazem samo "rekla mi electra":D);)

ma to za savrsena sam se salio :niko nije savrsen";)
pa znam da nije u redu nacin na koji sam raskinuo nisam debil, ali jednostavno sta je bilo bilo je...a i pitao sam je da postanemo prijatelji pa cemo se jednom videti pa cu joj objasniti sve zasto sam raskinuo i jos ponesto;)
hvala na savetu da to ne ponavljam i mislio sam da necu! odsad ima tebe da pitam kako sa nekom ribom da raskinem i objasnicu ti kakva je i sve ostalo a ti mi reci...vazi?(pa ako bude lose ja cu da kazem samo "rekla mi electra":D);)
:rotf: Dogovoreno :rotf:

Ja ne radim nista da bi nekog oterao,meni prestavlja zadovoljstvo da nekog spustam prosto uzivam u mrznji odmah mi u srcu bude toplije,budem raspolozeniji a pogotovu volim da spustam ljude koji se prave pametni i misle da su popili svu pamet sveta i koji smatraju da su oni sad nesto pa da procenjuju koja tema je qul a koja glupa!! Koji si ti faktor ovde pa da kazes da je neka tema glupa a da su ljudi koji pisu na temi glupi ili idioti?? Ono sam rekao ironicno!!;)

ma ok..izgleda da sam te pogreshno skapirala..tj nisam te lepo procenila..nebitno..necu ja wishe nishta komentarisati..:whistling:

ja ti kazem! i ponavljam nisam imao drugi nacin da raskinem sa njom zato sto nije imala vremena da izadjemo iako sam je molio a sa mojim (takoreci) drugom se muva po skoli! i sta treba ja nju da ispostujem...juce su me drugovi zvali da bijemo tog drugog malo manje znacajnog druga zato sto je muva a ja nisam hteo zato sto znam da ako ona hoce da bude sa njim da je to njena stvar i boli me k.rac za to!!! jel kapiras sad....ja sam hteo na extra nacin da raskinem sa njom zato sto mi se cinila kao ok devojka ali plus ona nije htela da izadjemo a i plus nije bas tolika dobrica kolika se cini!!!!!:roll:

izwini ne mesham se ni u chiji ziwot samo sam prokomentarisala da nisi trebao tako da raskinesh ali ne poznajem ni tebe ni tu dewojku i zato shto ne znam shta se sa wama desilo ne mogu wishe nishta komentarisati..8)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back