KAKO SMUVATI DEVOJKU?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па имаш још времена да се извучеш што се висине тиче,сем ако нисте генетски ниски...Мада не ваља бити ни много висок,они брже липсавају...Моје генерација даклем '89 што се дечака тиче апсолутно смо сви нижи од оних '90 годиште,бре тамо све неки двометраши...Тако да мало зависи и од средине и од рода...

Па имаш још времена да се извучеш што се висине тиче,сем ако нисте генетски ниски...Мада не ваља бити ни много висок,они брже липсавају...Моје генерација даклем '89 што се дечака тиче апсолутно смо сви нижи од оних '90 годиште,бре тамо све неки двометраши...Тако да мало зависи и од средине и од рода...

keva i jedna sestra su skorom nizi od mene....a druge dve sestre su visoke ko planine:mrgreen:

A ja imam jednog druga koji je bio visok kao i ja u prvoj godini, 162 ili nešto malo više....Sada je nekih 10 cm viši....Poznato je da momci rastu u pubertetu, a devojke do puberteta...I čovek raste do svoje 20 godine otprilike, samo mnogo manje nego kada je bio 16-17 godina.....

E gledaj meni se sviđao jedan baš nizak dečko.Imao je oko 173 a bio je četvrta godina....Neke devojke vole niže momke tako da se ne bedačiš bezveze...Najgora ti je opcija da zauzmeš onaj jadni stav ,,Ja sam nizak, mene niko ne voli".Bezveze je...Smisao za humor, umerenost, da budeš dečko na svom mestu i svaka je tvoja....a ona koja to ne vidi....Pa šta da ti kažem??Ona gubi....Inače taj od 173 je bio i nizak i svinja i sviđao mi se uprkos tome što sam znala...tako da ne moraš očigledno imati ni neke duševne kvalitete.....:rotf::rotf:Ne znam...svaku devojku nešto različito privlači....Ma šta reći...svaka budala svoje veselje...

Meni se visina rapidno povećala u prvoj godini. U osnovnoj školi sam bio najniži. Porastao sam najviše jer sam vozio biciklu kao manijak, prešao sam samo za jedan letnji raspust preko 1500 kilometara. Nisam silazio celo leto. Najozbiljnije.
Sada sam visok 180.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back