zograf.lo
Iskusan
- Poruka
- 5.127
*** kako je smeshno kad citam ove vashe "suFtlne tatikite"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bash vam je shovinisticka tema!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
*** kako je smeshno kad citam ove vashe "suFtlne tatikite"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ok...ma ja sam stalno duhovit,zato se neke ribe obicno i zaljube u mene zato sto ih stalno zasmejavam![]()
zasto bre?![]()
e,da znash,volemo mi te duhovite,a ne neke ushtogljene,ko da su jednom nogom u grobu!
...to je dobra stvar...pa znam...to je dobra stvar...
![]()

Sigurno ima ljudi kojima treba pomoc oko devojke pa sam mislio da svako pise svoje fore i svoja misljenja o tome kao smuvati ribu...8)8)8)

"Pesnicom onesvestim...Pa lagano smestim..."![]()
![]()
![]()

eeeeee,da....josh jedna stvar-obicno su debeli i niski duhovitiji od onih visokih i zgodnih.............otkud znam,nadoknadjuju![]()
eeeeeeee,pa da on 'oce da kaze kakva je devojka.........josh bi ja njemu helpala
'fala je Bogu da se bar s jednom osobom mushkog pola slazem oko ovoga

eeeeee,da....josh jedna stvar-obicno su debeli i niski duhovitiji od onih visokih i zgodnih.............otkud znam,nadoknadjuju![]()

)paaaa,jeste glupo........neznam......kazi da te je sve to malo smorilo(ako ste duze zajedno)...........ali se pobrini da ona nebude na toj zurci,bilo bi mlooogo providno
koliko nizak?!![]()

)Da bi mene smuvao moras mnoooogo da se potrudis....
Ali nikako ne padam na nafurane nazovi frajere, koji se prave da su bog zna sta... Samo trebas da budes, prirodan, cool....

Само толико...![]()