- Poruka
- 4.922
Suza beše puna kapa,
kad ostadoh bez dial up-a.

....xaxaxa ovo je bila dobra fora...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Suza beše puna kapa,

....xaxaxa ovo je bila dobra fora...
Suza beše puna kapa,

Bili smo sami ti i ja,
uz pištanje našeg modema.
![]()

Sigurno ima ljudi kojima treba pomoc oko devojke pa sam mislio da svako pise svoje fore i svoja misljenja o tome kao smuvati ribu...8)8)8)

ja ovde ocekivao neke fore
veze nemate![]()
ja ovde ocekivao neke fore
veze nemate![]()
Ovo je bilo za ADSl, za dial-up bi bilo:
Bili smo sami ti i ja,
uz pištanje našeg modema.
![]()
Će bre imamo pesmu za svaku konekciju![]()

Kad' ja sednem za varjles,bači nešto za wireless![]()
Kad' ja sednem za varjles,
moja mala dobije stres.
![]()

Spontanost je najbolja,pridji pa kud puklo nek se rascepi,samo je bitno da pricas nesto,znaci nikako ne moj da cutis jer tisina ubija stvar ali ne moj nesto i ti da *****s prilagodi ono sto ces pricati uzrastu,obrazovanju,stilu oblacenja na osnovu cega mozes da zakljucis otprilike sta je zanima!!
tako je....meni je prica uvek bila problem,ne znam sta da pricam sa njom....
Kakvim devojkama prilazis i koje su godiste??
takodje nesto je zabo na trenutak.....pa normalne ribe(lepe).....Izvini jedva sam usao na forum,opet si mi uskratio informaciju fenserke,normalne ribe,metalke???

takodje nesto je zabo na trenutak.....pa normalne ribe(lepe).....![]()
Pa *** opet si me izjebao,ali nema veze brate lepo pridjes,predstavis se,pitas je koje je god,ima li decka,ima li neki hobi,kako trosi slobodno vreme,gde izlazi,trazis broj mobilnog (ako ti to da bole te qurac,tvoja je) pa je posle pozoves negde da izadjete na pice ili kao ja sutra cu da je zovem da idemo na svirku!! *** dalje ti sam odradi!!
.......hvala na savetu brate! Ali se raspitaj kakva su joj interesovanja i izvedi je na takvo mesto,budi malo romantican neki cvet (najbolje ruzu joj kupi) ili ako imas dobar glas nesto joj otpevaj od muzike koju voli ili je izvedi na neko romanticno mesto odakle imate pogled na grad...
E zaboravo sam nesto da ti kazem uvek ,ali UVEK budi iskren jer ce te kad tad provaliti ako lazes i onda si uprskao totalno,budi malo i duhovit ali nemoj da pricas viceve vec nesto prokomentarisi i nikako ne spominji seks ukoliko ona to ne spomene jer ce misliti da hoces samo da je iskoristis,a o sex-u mozes da razmisljas posle 1-2 meseca veze!!