Ma, neka dodje da ti upozna STARIJEG burazera, nekog nagruvanog, namrchenog i tome slichno HAHAHAHAHA To bi bio dozivljaj!!!
I reci mu: "znash, meni bi moj bata uchinio sve. A ne dao Bog da me neko dira" E, a onda mu slozish prichu koja bi ishla otprilike ovako (OK, ljudi, nemojte pogreshno da me shvatite, ja sam mushko):
"Imala sam dechka pre jedno par meseci i zabavljali smo se i sve je bilo u redu, dok ga, na jednoj zurci nisam videla sa drugom. Doshla sam kuci sva uplakana i moj bata mi je otvorio i video me uplakanu. Pitao me shta je bilo, a ja sam mu isprichala sve. Rekao mi je da ce on razgovarati sa njim sutra. Eh, sad... Nazalost, batica je tog dana bio vrlo neraspolozen, jer mu je srpkinja zabola asa, a matematicharka pretila da ce da ga baci na popravni. Kad se vratio kuci, batica nije hteo puno da pricha o razgovor sa mojim bivshim, tako da je odmah otishao u sobu. Sledeci dan kad sam doshla u shkolu, njega nisam videla. Drugarica mi je rekla da je otishao kod protetichara da vidi da mu ugradi neke shipke i da mu namesti neke zube. Meni je bata rekao da je on sa njim kulturno razgovarao i da nije imao nikakvih problema, tako da pretpostavljam da se jadnik sapleo na koru od banane ili je pao dok je vozio rolere."
I onda upitash brata "Jel tako, bato?" tankim, umiljatim glasicem i, po mogucstvu, da preperish "okicama" shto vishe.
Mislim da ce scena posle tog razgovora biti kao oni fazoni iz crtaca - pogled na usamljenu stolicu koja se i dalje ljulja od sile skoka kojom se lik "odlepio iz nje" i zvuk vetra koji lagano, spiralno spushta parchice papira na pod...
MWWWAAHAHAHAHAHAHA
Najveci problem je ako NEMASH burazera... Ako nemash, kupi neki poster ili tako neshto. Samo nemoj gumene lutke, to nikako ne pali

... A ako ne mozesh ni to, onda je ovo moje pisanje bilo potpuno beskorisno... Nadam se, barem, da ste se malo nasmejali...

Pozdrav