Kako smuvati decka/devojku

Dali imate momka/devojku?

• Da

• Ne

• Radim na tome

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa trebala sam da se vidim sa jednim deckom i on nije dosao,ispalio me je,kad sam ga pozvala rekao je da mora rano da ustane i da ima utakmicu,ali ne shvatam sto mi pre nije javio kad mi je pre toga slao sms poruke i zvao me je i svima rekao da mu se mnogo svidjam,stvarno ne shvatam u cemu je stvar!

unknownbg:
ne znam koje si ti godište, a ni on...al' moguće da se uplašio u poslednjem trenutku.
A moguće je da je to što ti je rekao zaista istina, a da je samo toliko neodgovoran i u krajnjoj liniji nekulturan pa ti nije javio :roll:
Ma 100% znam da su imali utakmicu,on je 90 a ja 91 ali ne znam kako mi nije javio!Ispao je bas kreten 10minuta sam stajala na kisi i juce nisam isla u skolu imala sam temperaturu!

pa *******.....mlad je...to je...šta...15 godina?
ne opravdavam ga..al moguće da je u tom trenutku zaboravio da ti javi, da nije navikao, da se uplašio.. mada sve to govori da možda nije spreman...neću reći traži drugog jer možda je to eto jedan takav trenutak nepažnje...možda vredi probati ponovo...to je uvek tvoj izbor.

@Dovla: moraš imati u vidu njegove godine i to da možda nema iskustva i nije navikao da treba sa nekim da se vidi...možda je bio u frci oko tekme, možda nije imao kredita...možda je krenuo da qcka poruku, kada ga je nazvao neko i on se nije setio da je završi,a u glavi mu je ostao 3p da ju je posalo(to se meni često dešava 8-) )

unknownbg:
pa ondak isqliraj...mada možeš da se dogovoriš ponovo, ali tipa da ti dodje "na noge" iliti po tebe, pa kad dodje, onda malo sačeka..pa ti izadješ...tako ništa ne gubiš, osim malo samopouzdanja ako te o5 ispali...al onda si bar sigurna da je debil :roll:
To i ja kazem ako on hoce opet da me izvede neka sad dodje po mene;pa prvo da upozna roditelje! ;)

ja se kajem sto sam svog decka upoznala s matorcima...znaci, ne prodje dan bez dva sata igranja igrica MOJ DECKO I MOJ TATA....a, kad se vide na ulici to je pozdravljanje, "kad se vidimo, igramo novu igricu, sta ima, sta se radi, idemo na techno zurku..."...znaci kao drugari su....vec sam pisala o tome kakav je moj tata...sto razredna mislila da mi je brat ili decko kad je dosao u skolu! :shock: :shock: :shock: a baka redovno sprema mom decku krofne i neke kolace, pa ja k'o crvenkapa vecito nosam nesto do njega, a kod njega me ceka njegova mama sa avonom i oriflameom...e, onda nas dve zasednemo 3 sata! :-D :-D :-D

Ma, neka dodje da ti upozna STARIJEG burazera, nekog nagruvanog, namrchenog i tome slichno HAHAHAHAHA To bi bio dozivljaj!!!
I reci mu: "znash, meni bi moj bata uchinio sve. A ne dao Bog da me neko dira" E, a onda mu slozish prichu koja bi ishla otprilike ovako (OK, ljudi, nemojte pogreshno da me shvatite, ja sam mushko):
"Imala sam dechka pre jedno par meseci i zabavljali smo se i sve je bilo u redu, dok ga, na jednoj zurci nisam videla sa drugom. Doshla sam kuci sva uplakana i moj bata mi je otvorio i video me uplakanu. Pitao me shta je bilo, a ja sam mu isprichala sve. Rekao mi je da ce on razgovarati sa njim sutra. Eh, sad... Nazalost, batica je tog dana bio vrlo neraspolozen, jer mu je srpkinja zabola asa, a matematicharka pretila da ce da ga baci na popravni. Kad se vratio kuci, batica nije hteo puno da pricha o razgovor sa mojim bivshim, tako da je odmah otishao u sobu. Sledeci dan kad sam doshla u shkolu, njega nisam videla. Drugarica mi je rekla da je otishao kod protetichara da vidi da mu ugradi neke shipke i da mu namesti neke zube. Meni je bata rekao da je on sa njim kulturno razgovarao i da nije imao nikakvih problema, tako da pretpostavljam da se jadnik sapleo na koru od banane ili je pao dok je vozio rolere."
I onda upitash brata "Jel tako, bato?" tankim, umiljatim glasicem i, po mogucstvu, da preperish "okicama" shto vishe.
Mislim da ce scena posle tog razgovora biti kao oni fazoni iz crtaca - pogled na usamljenu stolicu koja se i dalje ljulja od sile skoka kojom se lik "odlepio iz nje" i zvuk vetra koji lagano, spiralno spushta parchice papira na pod...
MWWWAAHAHAHAHAHAHA

Najveci problem je ako NEMASH burazera... Ako nemash, kupi neki poster ili tako neshto. Samo nemoj gumene lutke, to nikako ne pali :D :D... A ako ne mozesh ni to, onda je ovo moje pisanje bilo potpuno beskorisno... Nadam se, barem, da ste se malo nasmejali... ;) :)
Pozdrav

DragonFly:
Ma, neka dodje da ti upozna STARIJEG burazera, nekog nagruvanog, namrchenog i tome slichno HAHAHAHAHA To bi bio dozivljaj!!!
I reci mu: "znash, meni bi moj bata uchinio sve. A ne dao Bog da me neko dira" E, a onda mu slozish prichu koja bi ishla otprilike ovako (OK, ljudi, nemojte pogreshno da me shvatite, ja sam mushko):
"Imala sam dechka pre jedno par meseci i zabavljali smo se i sve je bilo u redu, dok ga, na jednoj zurci nisam videla sa drugom. Doshla sam kuci sva uplakana i moj bata mi je otvorio i video me uplakanu. Pitao me shta je bilo, a ja sam mu isprichala sve. Rekao mi je da ce on razgovarati sa njim sutra. Eh, sad... Nazalost, batica je tog dana bio vrlo neraspolozen, jer mu je srpkinja zabola asa, a matematicharka pretila da ce da ga baci na popravni. Kad se vratio kuci, batica nije hteo puno da pricha o razgovor sa mojim bivshim, tako da je odmah otishao u sobu. Sledeci dan kad sam doshla u shkolu, njega nisam videla. Drugarica mi je rekla da je otishao kod protetichara da vidi da mu ugradi neke shipke i da mu namesti neke zube. Meni je bata rekao da je on sa njim kulturno razgovarao i da nije imao nikakvih problema, tako da pretpostavljam da se jadnik sapleo na koru od banane ili je pao dok je vozio rolere."
I onda upitash brata "Jel tako, bato?" tankim, umiljatim glasicem i, po mogucstvu, da preperish "okicama" shto vishe.
Mislim da ce scena posle tog razgovora biti kao oni fazoni iz crtaca - pogled na usamljenu stolicu koja se i dalje ljulja od sile skoka kojom se lik "odlepio iz nje" i zvuk vetra koji lagano, spiralno spushta parchice papira na pod...
MWWWAAHAHAHAHAHAHA

Najveci problem je ako NEMASH burazera... Ako nemash, kupi neki poster ili tako neshto. Samo nemoj gumene lutke, to nikako ne pali :D :D... A ako ne mozesh ni to, onda je ovo moje pisanje bilo potpuno beskorisno... Nadam se, barem, da ste se malo nasmejali... ;) :)
Pozdrav
Nemam burazera ali mogu da nabavim jednog,ne mora cak ni da bude rodjeni!
Hvala za predlog!

pa recimo da imam odgovor na to....

Upoznavanje sa roditeljim doprinosi ozbiljnosti veze utoliko što to znači da želiš da oni upoznaju tvog dečka ili devojku. A čim to želiš, znači želiš da isti/a "ostane tu" neko vreme.. Dalje, mnogim momcima, a i devojkama je problem upoznavanje sa matorcima, jer jednostavno nemaju isqstva sa tim, a i žele da ostave što bolji utisak..pa onda trema, frka...
Ali OK, ako to ima neko vremensko trajanje onda je sasvim OK upoznavati roditelje, ponekad korisno(jer kad znaju sa kim im se smuca 'ćerka onda im lakše da je puste), a ponekad i neophodno, kada krene previše da ih zanima ko joj je taj novi dečko :lol:

aaaaa

sad se osecam glupo...ne znam - kod mene nije bilo tako...ovaj sam trazio, dosao, upoznao se, raspricali se...sve bilo divno i krasno. jedino ja jos nisam njegove upoznala... mada on je stariji i mislim da njemu i nije bila neka trema...e, sad vidim - sad me uhvatila trema i ono ''a sta ako...'' od same pomisli na to...
mada opet - dobro sam je dete...nece me vadlja zezati ako ih upoznam...jesam mala...uh bre...necu vise da mislim o tome!!!

pa da...lakše to ide sa godinama... meni nikad nije bio 3p, a sada još manje...ali recimo od 25 pa nadalje, to upoznavanje sa matorcima je vrlo bitan momenat 8-)
Opusti se bre....njega će možda podjebavati što si mala, a tebe će da paze i maze 8-) Znam iz isqstva..

jaoj, ja sam mog decka upoznala sa ojima ovde a onda smo bili nekoliko dana kod mene u bg-u (tamo mi zive mama, brat, i mamina familija), a kad se setim upoznavanja sa njegovima!!!!inace, sada se moj tata extra druzi sa njim (pozdravljaju se sa 'de si, brate"..i moj tata je u tom fazonu :roll: ) a ja sam kod njega i kada on nije tu, njegova mama me farba, ona je u avonu, ja u oriflameu pa stalno nesto razmenjujemo........ma, ona me zena obozava, zato sto se razlikujem od svih njegovih bivsih! ali totalno!

Back