Kako smuvati decka/devojku

Dali imate momka/devojku?

• Da

• Ne

• Radim na tome

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
jooooj, ne znam zasto, ali oduvek me je privlacio tip koji dva dana izgleda kao da ludi za mnom, a onda me odjednom coolira...ne da me ignorise, nego se ponasa kao da sam ja kao i sve druge, a onda posle nedelju dana me ponovo podize na sedmo nebo, pa opet nista.....UFFFFFFFFFFFF :-D :-D :-D

joj...meni je to nekako uvek najlepši deo...ta trema iščekivanje...

neću sada da se hvali i otkrivam fazone, ali ima par bitnih stvari...

napolju:
Ne prilaziš devojci sa cigarom u ruci, ne žvaćeš zvaku kao manijak, bez ostataka hrane po zubima, ne previše brzo...moraš dati nekome vremena da odreaguje, ne previše bučno, ali veselo, nikada sa još 4 ortaka koji je snimaju dok ti pokušavaš da izvedeš akciju upoznavanja...

Ako izađeš sa nekim prvi put nemoj izabrati neko mesto gde je glasna muzika. Bilo bi dobro da bar malo znaš šta ona voli i gde se to poklapa sa onim što i ti voliš..ako ne volite kafiće apsurdno je da je odvedeš u neki...gledaj da bude lepo vreme, jer ljudi su mahom srećniji i raspoloženiji kada vide sunce..doduše ne u podne na 40 stepeni...al get the point:=)

Poljubac na prvom izlasku...naravno!
Al opet, zavisi od situacije...kao i sve vezano za odnose medju ljudima!
Ako osetiš dovoljnu bliskost, ukaže se prilika, osetiš to...poljubi je..ali ne beskompromisno, već tako da ona može da se izmakne ukoliko to ne želi, ostaviš joj malo prostora...lično, smešne su mi one varijante poljupca na vratima njene kuće....bre skupi muda i učini to kada bude najbolji trenutak, a ne kada to tradicija nalaže

u klubu,na zurci:
devojke dobrim delo ne gotive kada ih startuju pijani likovi..i to iz više razloga: zavisno od godina i prirode mesta to što si cirke ima različit prijem kod žena, koje definitivno jesu vrlo čudna stvorenja..ako je mesto gde se puno pije, i ako je i ona popila onda nije bitno, medjutim ako ona nije, tu nailaziš na problem jer treznom pijan čudno izgleda:P Onda se ona pita da li ti nju startuješ samo zato što si pijan, ili zato što ti se i inače svidja, neke devojke jednostavno ne piju, i ne vole to...tako da..ako se spremaš za neku akciju ne traži hrabrost u flaši!

ne cimaš devojku koja ima dečka..mada i to je diskutabilno, jer ko zna..možda nije zadovoljna, možda je veza u down fazi..to je igranje sa vatrom, možeš da se opečeš, može da te ugazi njen čkode, a može i dobro da prođe pod uslovom da joj se dopadneš..

ne šalji ortake da glume poštara...to je smeštno..."znaš, moj drug, onaj što se krije iza stuba, bi voleo da se upoznate"....pa ******, ako bi voleo nek' to i učini.

Neko se tripovao oko toga šta pričati..pa bilo šta!Sve što ti je na pameti...ili na jeziku..ako to nije drugo poluvreme derbija(mada, ko zna..možda gotivi fudbal).. budi bre svoj, zaboravi na klecanje u kolenima, samo napred....šta je najgore što može da se desi?? Može da te ljubazno odjavi i to je to...ako se ponašaš kao čovek, jako retko će te neko surovo isqlirati..

Ako se i ne smuvate odmah, već samo neka žvaka padna, nemoj da te bude sramota da tražiš telefon..doduše retko ćeš ga dobiti posle par reči, tada i ne moraš da ga tražiš već možeš da ponudiš svoj uz objašnjenje da ne voliš da tražiš telefon i da ukoliko želi ti možeš da joj daš tvoj telefon pa da se čujete..po njenoj reakciji osetićeš šta ti je činiti...kada upiše tvoj telefon, onda se napraviš nevešt i kažeš...pa dobro..eto, ti sada imaš moj telefon, nije fer, reci i ti meni tvoj...ali pažljivo...jer ako nisi skroz siguran da će ti tada i dati broj, onda ga ne traži.....snaga slobodnog izbora je neverovatna....

ZA DEVOJKE:

Zašto ne biste bile prve? Ako devojka startuje lika ima daleko veće šanse zbog egzotičnosti situacije :lol: jer devojke su navikle da ih startuju momci, a ako cura startuje dečka njemu će to biti drugi ili treći put u životu, pa time i zanimljivije. Važe sve one stvari koje važe i za momke, sa dodatkom da neki momci još negativnije gledaju na pijane devojke..ili čak kada cura drži flašu u ruci..žene su tu malo u prednosti što mogu da terpću i posmatraju svoj plen iz daljine, a momci se primaju na to k'o nezdravi pa onda i oni blenu u nju, ako im se dopada, tako da povratne signale muškaraca uglavnom daleko lakše rastumačiti.
I opšte ključ uspeha jeste da gledaš i da slušaš..onaj koga želiš će ti sve sam pokazati i reći, samo ukoliko mu to dozvoliš..Znači momci, ne gledaš u sise, već u oči...slušaš šta ti govori...Devojke, ako ti se sviđa stavi mu do znanja, i kreći u akciju ako naidješ na dobar prijem.. igrajte se deco...kada, ako ne sada??

Au,ljudi kakva tema,...samo da se pojedinci izblamiraju.
Eto,ja imam decka,smuvali smo se medjusobno,dodjavola,ni preko postara,nit je ko koga proganjao,nit nesto peto.
Da postoji neka univerzalna taktika,ili par ekstra dobrih manerva,neki besposleni amerikanac bi vec o tome napisao knjigu

nervira me kada mi pridje neki decko u maco fazonu...jos ako samo glumi!!!! :roll:
mnnoooooogo mi je slatko kada mi decko skroz spontano pridje.....jjos kada se zbuni, kada ne zna sta da kaze, a onda iskreno istrese sve ...kako ne zna sta da mi kaze ali mu se stvarno svidjam i kako nikako nije mogao da smisli nacin kako da mi pridje :lol: :lol: ...itd....jednom mi se to dogodilo i bilo mi je mnoooogo simpaticno! tad sam imala decka..... :roll: ali na takav prilaz nikada necu ostati ravnodusna.....

Back