Kako smuvati decka/devojku

Dali imate momka/devojku?

• Da

• Ne

• Radim na tome

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
laura87:
Kad se dvoje privlace zaista,sve ide lako ako su iskreni.I nije potrebna nikakva posebna taktika....

pa nije....ali .... da li si gledala film The Hitch.....mislim da je kod nas prevedno kao Ljubavni tarapeut...ponekad je potrebno stvoriti priliku da bi čovek(ili žena) mogao da otkrije da ga neko privlači... za to neki imaju taktiku, a neki prirodni talenat 8-)

unknownbg:
pa nije....ali .... da li si gledala film The Hitch.....mislim da je kod nas prevedno kao Ljubavni tarapeut...ponekad je potrebno stvoriti priliku da bi čovek(ili žena) mogao da otkrije da ga neko privlači... za to neki imaju taktiku, a neki prirodni talenat 8-)

Ne znam....

Ja kad god sam sprovodila neku taktiku i imala plan,sve je propalo....

I dalje sam pristalica spontanosti :wink:

ma, najsladja je ta neizvesnost...kada nekoga jos uvek ne znas dobro, ali ti se dopada, pa oni leptirici u stomaku, pa kako sta da uradis, pa ko ga zna, da li ima curu........pa onda kad ga vidis krv ti jurne u glavu, pa kada prvi put pricas s njim........kako bih volela da mi se ponovo nesto tako desi.......
pricala sam sa deckom o tome, ali on tvrdi kako je zanimljivije i TEZE odrzavati dugu vezu....ja mu kazem :"ja znam da ti mene volis, ja volim tebe i to je to...ja se vise ne borim za tebe" ali on ostaje pri svome........
nervira me to sto znam da je tako kako je i.....nema vise one ZALJUBLJENOSTI.....da se iznenadim kada ga slucajno vidim, pa me ispuni neko osecanje...jednostavno ga ocekujem... :-(

unknownbg:
Meni je taj film extra... razlikuje se od ostalih jer stvarno ima smisao... ;)

naancy90:
ma, najsladja je ta neizvesnost...kada nekoga jos uvek ne znas dobro, ali ti se dopada, pa oni leptirici u stomaku, pa kako sta da uradis, pa ko ga zna, da li ima curu........pa onda kad ga vidis krv ti jurne u glavu, pa kada prvi put pricas s njim........kako bih volela da mi se ponovo nesto tako desi.......
pricala sam sa deckom o tome, ali on tvrdi kako je zanimljivije i TEZE odrzavati dugu vezu....ja mu kazem :"ja znam da ti mene volis, ja volim tebe i to je to...ja se vise ne borim za tebe" ali on ostaje pri svome........
nervira me to sto znam da je tako kako je i.....nema vise one ZALJUBLJENOSTI.....da se iznenadim kada ga slucajno vidim, pa me ispuni neko osecanje...jednostavno ga ocekujem... :-(

slazem se potpuno ;)

Dovla:
Opaaaaa....naancy90.... jel ti to nama nesto najavljujes.... :D:P
Opasno je to kad postane navika.... :?
sta najavljujem???

razmisljam o tome...ide leto.....ja necu moci da se muvam s drugima, da zavodim, da flertujem...necu moci da se sredim i budem glavna, budem u centru paznje u nekoj diskoteci, prilaze mi momci, .......ja sam zauzeta i tako je!kraj...kao da vise nema zivota za mene, eto tako se osecam........i onda pomislim da raskinem, a znam da bih crkla da ga vidim sa nekom drugom...onda bi mi nedostajala ta paznja......
[/FONT]

hm....pa dete...raskini ti!
Najozbiljnije..nije kao da imaš tri banke i 4 godine veze iza sebe, pa da imaš za čim žaliti..
probaj sve, veo svet je tvoj...lepo vreme, leto... ŽIVI ******...nemoj se utapati u nečemu što već sada počinje da te guši....

P.S. govorim iz iskustva...

No, da se vratimo na temu...

vrlo bitan je i stav! Ako se pogrbiš i skupiš kao čvarak pred njom, ništa nisi napravio.Ljudi cene one koji stoje upravno pred drugima i metaforički i u pravom značenju toga. Gledaj u oči, ne lutaj pogledom po prostoriji, slušaj....tu je problem većinom što je u klubovima preglasna muzika. Tada jedno mora da se naginje da bi ono drugo čulo šta govori..gledaj da to budeš ti..ali ne tako što ćeš se iskriviti i slomiti kičmu kako bi stigao do nje, već se primakni,pola koraka..ne previše(na se ne oseti ugroženo), ali taman dovoljno da je bar malo dodiruješ... ovo je vrlo kritičan deo, ali ako nađeš pravu meru to je maltene gotova stvar... žene jako dobro reaguju na dodir, zagrljaj, "prijateljski" poljubac..kao u šali, i ostale oblike bliskosti..ako tu ostaneš prirodan, i prođe dobro...priča je završena.. :wink:

BITNO: pazi gde stavljaš ruke da ne popiješ šamarčinu! :lol: :lol:

@nancy: da ne pišem još jedan post...kratko i jasno...NE SERI! :roll:
no, da ne tupimo o tome...ionako je OT..

naancy90:
sta najavljujem???

razmisljam o tome...ide leto.....ja necu moci da se muvam s drugima, da zavodim, da flertujem...necu moci da se sredim i budem glavna, budem u centru paznje u nekoj diskoteci, prilaze mi momci, .......ja sam zauzeta i tako je!kraj...kao da vise nema zivota za mene, eto tako se osecam........i onda pomislim da raskinem, a znam da bih crkla da ga vidim sa nekom drugom...onda bi mi nedostajala ta paznja......
[/FONT]

Oooodluci se Fatoo:)

nije tema detinjasta...ovo jeste:

sedim u 75ici na zelenjaku...i ispred mene tri lika...iz priče kapiram da su prva neke srednje i kreću u priču devojkama..Jedan, najbučniji kreće da se hvali kako on ima stalno neke ribe, a ovaj pored njega ga pita:

> pa šta ti imaš od toga?
>> kako pa šta imam, imam devojku?
> pa u čemu ti je razlika izmedju devojke i drugarice..samo što se ljubite u usta
>> pa, brate, nije samo to...
>>>daj bre, stvarno sereš..mislim, ja ne smem da strartujem neku, ali bolje je imati ribu
> nego, sta josh možeš da radiš
>> zgrliš je, čujete se posle škole..odete u grad...
> al morash da se cimas! Bolje sa ortacima uveče da izadješ...

a ja samo gledam kako ću da se onesvestim od smeha....dok ti smatraš da je detinjasta rasprava o tome kako nekoga smuvati, tri lika raspravljaju o tome čemu uopšte služi devojka :lol: :lol:

unknownbg:
nije tema detinjasta...ovo jeste:

sedim u 75ici na zelenjaku...i ispred mene tri lika...iz priče kapiram da su prva neke srednje i kreću u priču devojkama..Jedan, najbučniji kreće da se hvali kako on ima stalno neke ribe, a ovaj pored njega ga pita:

> pa šta ti imaš od toga?
>> kako pa šta imam, imam devojku?
> pa u čemu ti je razlika izmedju devojke i drugarice..samo što se ljubite u usta
>> pa, brate, nije samo to...
>>>daj bre, stvarno sereš..mislim, ja ne smem da strartujem neku, ali bolje je imati ribu
> nego, sta josh možeš da radiš
>> zgrliš je, čujete se posle škole..odete u grad...
> al morash da se cimas! Bolje sa ortacima uveče da izadješ...

a ja samo gledam kako ću da se onesvestim od smeha....dok ti smatraš da je detinjasta rasprava o tome kako nekoga smuvati, tri lika raspravljaju o tome čemu uopšte služi devojka :lol: :lol:
xaxaxaxaxa!!!!! :lol: :lol: :lol: koji likovi!!!

Back