Tash :)
Primećen član
- Poruka
- 554
meni je skroz bezveze kad cura toliko smara momka da on ne moze nista drugo nego da bude s njom i da je se rijesi...govorim iz iskustva...ne licnog vec likova iz drustva
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
laura87:Kad se dvoje privlace zaista,sve ide lako ako su iskreni.I nije potrebna nikakva posebna taktika....
unknownbg:pa nije....ali .... da li si gledala film The Hitch.....mislim da je kod nas prevedno kao Ljubavni tarapeut...ponekad je potrebno stvoriti priliku da bi čovek(ili žena) mogao da otkrije da ga neko privlači... za to neki imaju taktiku, a neki prirodni talenat 8-)
Meni je taj film extra... razlikuje se od ostalih jer stvarno ima smisao...unknownbg:pa nije....ali .... da li si gledala film The Hitch.....mislim da je kod nas prevedno kao Ljubavni tarapeut...ponekad je potrebno stvoriti priliku da bi čovek(ili žena) mogao da otkrije da ga neko privlači... za to neki imaju taktiku, a neki prirodni talenat 8-)
naancy90:ma, najsladja je ta neizvesnost...kada nekoga jos uvek ne znas dobro, ali ti se dopada, pa oni leptirici u stomaku, pa kako sta da uradis, pa ko ga zna, da li ima curu........pa onda kad ga vidis krv ti jurne u glavu, pa kada prvi put pricas s njim........kako bih volela da mi se ponovo nesto tako desi.......
pricala sam sa deckom o tome, ali on tvrdi kako je zanimljivije i TEZE odrzavati dugu vezu....ja mu kazem :"ja znam da ti mene volis, ja volim tebe i to je to...ja se vise ne borim za tebe" ali on ostaje pri svome........
nervira me to sto znam da je tako kako je i.....nema vise one ZALJUBLJENOSTI.....da se iznenadim kada ga slucajno vidim, pa me ispuni neko osecanje...jednostavno ga ocekujem... :-(
sta najavljujem???Dovla:Opaaaaa....naancy90.... jel ti to nama nesto najavljujes....
Opasno je to kad postane navika.... :?
naancy90:sta najavljujem???
razmisljam o tome...ide leto.....ja necu moci da se muvam s drugima, da zavodim, da flertujem...necu moci da se sredim i budem glavna, budem u centru paznje u nekoj diskoteci, prilaze mi momci, .......ja sam zauzeta i tako je!kraj...kao da vise nema zivota za mene, eto tako se osecam........i onda pomislim da raskinem, a znam da bih crkla da ga vidim sa nekom drugom...onda bi mi nedostajala ta paznja......[/FONT]
xaxaxaxaxa!!!!!unknownbg:nije tema detinjasta...ovo jeste:
sedim u 75ici na zelenjaku...i ispred mene tri lika...iz priče kapiram da su prva neke srednje i kreću u priču devojkama..Jedan, najbučniji kreće da se hvali kako on ima stalno neke ribe, a ovaj pored njega ga pita:
> pa šta ti imaš od toga?
>> kako pa šta imam, imam devojku?
> pa u čemu ti je razlika izmedju devojke i drugarice..samo što se ljubite u usta
>> pa, brate, nije samo to...
>>>daj bre, stvarno sereš..mislim, ja ne smem da strartujem neku, ali bolje je imati ribu
> nego, sta josh možeš da radiš
>> zgrliš je, čujete se posle škole..odete u grad...
> al morash da se cimas! Bolje sa ortacima uveče da izadješ...
a ja samo gledam kako ću da se onesvestim od smeha....dok ti smatraš da je detinjasta rasprava o tome kako nekoga smuvati, tri lika raspravljaju o tome čemu uopšte služi devojka![]()
![]()
naancy90:xaxaxaxaxa!!!!!![]()
![]()
koji likovi!!!