Kako smuvati decka/devojku

Dali imate momka/devojku?

• Da

• Ne

• Radim na tome

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
A zašto posle niko ne javi šta je bilo na kraju? Nije feeer...:(

Pa na kraju posle muvanja je palo k.aranje, sta hoces i da snimaju pa da podele sa nama ovde nicpor i kako se sve srecno na kraju zavrsilo :think:

jel-se-svidjam-ja-teb.jpg

Prvo, neka mi neko objasni kako je Aleksandar sa prve strane uspeo da ubaci pola Ever dream teksta u potpis. -.-
Ja sam jednom probala, i forum mi je kazao da moze valjda samo 3 reda. Mislim, mozda je i 4, al prilicno sam sigurna da je 3, mada nisam pokusavala jos od 2008. ili 9. -.-

A sto se teme tice...
Pa, moja ubedljivo najbolja veza je pocela od reci do reci ovako:
ON (prilazi na po ulice u po bela dana): Svidjas mi se.
JA: ...Aha.
ON: Pa?
JA: Um... To je lepo?
ON: ...
...
...
Ocu da mi budes devojka.
JA: Oh. *baca pogled* Pa, ok, moze.

Znali smo se od ranije, ali muvanja nije bilo ni od korova, ili ga bar ja nisam uocila. Doduse, sa mnom i ne moze drugacije, ja sam i gluva i slepa i glupa sto se tice tih stvari. :/

Sto je dobra tema... :) ko oce da da savet? koji je prvi korak?
msm prvi korak je locirati osobu koja vam se svidja :tick:
koji je drugi korak? ;)
Drugi korak je kontakt očima. To bukvalno znači da buljiš u osobu dok ne "uhvati" tvoj pogled. Jer čim te neko gleda znači da je zainteresovan. Odnosno, ta osoba koju gledaš će da uzvrati pogledom nekoliko puta, ako joj se sviđa ono što vidi. Osmeh i tako dalje.
Treći korak, ostvarili verbalni kontakt sa osobom, tj. prići i započeti razgovor. Naravno, sve to uraditi ukoliko vas je ta osoba nekoliko puta pre toga pogledala, tj. dala vam do znanja da imate početnu prođu.

OndaK razgovor i dalje radiš sam, zavisno od slučaja.

Imam jedno pitanje... Da li je moguce unistiti tremu pri necemu sto je prvi put.

U mom slucaju prvi put treba da pridjem trezan, svestan jednoj devojci koja je do sada imala dosta iskustva, nije puno momaka, ali jeste u duzim vezama bila i nekim "kombinacijama"? Znam ja i neke forice i sve, ali gotovo ja fakticki blokiram pred njom, juce sam joj samo "cao" rekao, a mozda sam i mogao da se uvucem u pricu(znamo se ja i ona, i ona zna da mi se svidja)

Poslednja izmena:
Drugi korak je kontakt očima. To bukvalno znači da buljiš u osobu dok ne "uhvati" tvoj pogled. Jer čim te neko gleda znači da je zainteresovan. Odnosno, ta osoba koju gledaš će da uzvrati pogledom nekoliko puta, ako joj se sviđa ono što vidi. Osmeh i tako dalje.
Treći korak, ostvarili verbalni kontakt sa osobom, tj. prići i započeti razgovor. Naravno, sve to uraditi ukoliko vas je ta osoba nekoliko puta pre toga pogledala, tj. dala vam do znanja da imate početnu prođu.

OndaK razgovor i dalje radiš sam, zavisno od slučaja.

previše vizuelnog - psihopata
previše verbalnog - smor

Back