Kako smrsati,a jesti????

Naravno da zaslužuje, mada... Meni je najveći problem naterati se, majke mi... Izjavila sam već na nekoj temi da sam najbolje izgledala i najbolje se osećala kad sam tri nedelje uzastopno skoro svaki dan radila vežbe... ( i htela sam opet da se nateram da radim taj isti program vežbi, ali ne mogu da ga naaaađeeeeem ;( ) Ali stvarno ne znam više kako da umetnem taj program vežbi, malo je teško kad imate punu kuću ljudi i kada krišom radite vežbe ( daaa, sestra mi se smeje kad upadne u sobu a ja radim neku od onih vežbi koje zahtevaju tragi-komične poze ), i sad treba naći vremena da vas niko ne vidi... Pre sam radila vežbe pred spavanje, ali sad sam toliko nešto umorna, i svi kompletno ležu kasnije, majke mi ne mogu da se nateram. Ali slažem se sa ZmAjEvOm, fizička aktivnost je najbitnija. Džaba vam sve dijete ako niste fizički aktivni ;)

ja sam mislila da su cardio veznbe trcanje na spravi i ono besomucno znojenje, moja greska izvinjavam se, to sto si rekla stoji 100% i ja to gore pomenutoj drugarici stalno pricam, jer je skinula 17kg i sad dva meseca stoji na istoj kilazi i ni da mrdne
e ona je pametnica otisla na aerobik, pa je jos kod kuce radila trbusnjake i sad se sva ukocila, ne moze ni da hoda
a za setnju kao vid rekreacije sam uvek, dobnro i za dusu i za telo!

Ne znam kome si odgovorila, ali zbunjuješ me. Naravno da se trčanjem skida kilaža, ne šetnjom. Šetnja je zdrava, posebno za penzionere i one koji se, sticajem okolnosti, slabo kreću. Ali ako hoćeš da smršaš moraš to malo agresivnije.

To što se ona ukočila samo znači da se nije dovoljno istezala i da je preterala, tj. ima najobičniju upalu mišića.

Mada, ako ima zaista mnogo kila viška, onda je svakako preporučljivo da prvo skine dobar deo šetnjama i dijetom, pa onda da opterećuje zglobove i srce.

Jedes manje kaloricnu hranu, i manje zacinjenu, slanu, pijes dosta vode i cajeva na dan i nemoj, tj. izbegavaj hranu u vecernjim satima!!! Voce i povce su obavezni u toku dana! Ako pijes alkohol, jedi pre ali ne i nakon konzumiranja istog... Moj prijateljski savet...;) Ako ga budes primenjivala, mislim da ces vremenom videti poboljsanje:bye:

Samo da te upozorim, ako budes drzala ovu "kuvana jaja" dijetu, najbrze ces smrsati ali ces munjevitom brzinom vratiti kilograme cim prestanes s njom. Iz mog iskustva i prijateljica koje su probale razne dijete najbolja je UN dijeta, ako hoces dijetu.

Ja sam cula za tu dijetu, pa ako je vec bila jel moze neko da je ponovi, ili ako nije da je napise
Hvala unapred

čini mi se.. od te dijete "koovana jaja" mož da dobiješ samo žuticu...jesi a mršaviti je moguće: jesti manje obroke, a ne ko slon i više se kretati... trčanje da, ali ne po betonu, da ne upropastite kolena, ako nemate priliku, dovoljno da brzo hodate, sad kad padne sneg, po snegu do kolena, pa taj otpor i sve...ima se utegnete ko štooke...

Ukoliko nijedna dijeta nije pomogla, nemash dovoljno volje / snage / istrajnosti da se pridrzavash odredjenog nachina ishrane, ostaje ti samo jedini najefikasniji nachin mrshavljenja. Nerviraj se! :lol:
Shalu na stranu, pre par godina sam imala 65 kila, shto je za moju gradju i visinu definitivno bilo mnogo, i tako sam kukala cele zime kako moram da smarsham, radila kojekakve vezbe, smanjivala ishranu itd...i NISHTA....E onda je doshao na prolece ispitni rok, gde sam polagala 2 vrlo teshka ispita, i gde sam smrshala 10 kila za 2 meseca. Bez vezbi , bez dijete...

Sve u svemu, ako nishta drugo ne funkcionishe od navedenog, ti kreni da se nervirash. Mozda to upali...:lol:

Ja cu opet da kazem nesto sto sam verovatno vec vise puta rekla...
Vezbanje je zakon i nikakvo gladovanje nece imati rezultata bez fizicke aktivnosti.
Za one koji treba ili zele da smrsaju savetujem traku-ja je zovem topilica...pa posle dalje.
A pitanje volje....ko nema volju da krene da se znoji taj onda ni nema volju da oslabi..samo prazne price...

svakakva cuda sam probao(dijete) i nisu mi pomogle sve dok nisam probao herbalife shake i sada treniram i derem se od hrane na slavama:)

ovo naravno niko ozbiljno ne shvata :hahaha:

ajde redom:
imas samo dva nacina da ti "rezervoar" ostane prazan
1. da malo sipash
2. da mnogo vozish :)

To svakako ne podrazumeva Gladovanje!
Dijete i slicna s.ranja ne postoje !!!!
To je jednostavno stil zivota.
Zar postoji jos neko ko ne zna sta su Bele Kalorije?
... pa onda redom.... ugljeni hidrati,... prosti... slozeni.... masti.... belancevine... vlakanca...bla.bla.bla
Ukoliko sve ovo prihvatis kao normalan stav savremenog coveka, ni po jada!
Hrani se zdravo i kvalitetno i ne zaobilazi gurmansko zadovoljstvo u bilo kom smislu :super:
Stil zivota, podrazumeva da preracunas sta si i koliko si radio, i u zavistnosti od toga, koliko ces sipati u "rezervoar"
Vezbanje nije samo stvar sala i naslaga!!!
Vezbanjem trbuha se jaca Core... ili Jezgro.... sto je sustinska podrska celom telu...kichma... pluca..srce......
Ako neko do svoje 30 nije trcao.... nemoj slucajno da pocinje!!! Brzo hodanje, setanje i plivanje su kardio treninzi izbora u slucaju Kilavaca i Zakrzljalih
Vezbanje je takodje stil zivota, a ne kazna :)
dijete, restrikcije, hrana.... na sve to misli na ovaj nacin:
YOU ARE WHAT YOU PUT IN

ovo se naravno odnosi primarno na vas obicne smrtnike :p

Back