andjelijaa
Elita
- Poruka
- 18.280
jel ponavljas ovo drugi put jer negodujes ovako nesto ili jer bi da se pretplatis?Only Fans![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel ponavljas ovo drugi put jer negodujes ovako nesto ili jer bi da se pretplatis?Only Fans![]()
Наравно да негодујем. Секс се не плаћа.jel ponavljas ovo drugi put jer negodujes ovako nesto ili jer bi da se pretplatis?
Dobro,negodujes.Наравно да негодујем. Секс се не плаћа.
Mozda je do familije,Ja imam u familiji staru gospođu koja svake godine ide u Ameriku, Hjuston. Leti oko 13-15 sati. I svake godine se raduje odlasku. Ima preko 80 godina.
Napusten i ostavljen od svih zaboravljenNeki ljudi starenje vide kao kraj „zabave“ i ulazak u mirniju fazu.
Drugi ga vide kao oslobađanje: „Sad imam vremena i ne marim šta ljudi misle!“
Koja je vasa zivotna filozofija ?
A kome se I dokazivati plivo vozio bajsa trco planinario I sta...ako je zbog cura cist mazohizamJbg srce hoce dupe klokoce,garim ja bajs 90+ kadencu ali 3h ne kao pre po ceo dan,pa mora da se shvati da je bolje usporiti i stedeti se,dosta je bilo moze da se samo povredi
Zbog cura ne treba nista da radis ali ja sad treniram ,nedovoljno jer sam lijen ali sam poceo iz razloga da sto duze prozivim zdrav.A kome se I dokazivati plivo vozio bajsa trco planinario I sta...ako je zbog cura cist mazohizam
Neki ljudi starenje vide kao kraj „zabave“ i ulazak u mirniju fazu.
Drugi ga vide kao oslobađanje: „Sad imam vremena i ne marim šta ljudi misle!“
Koja je vasa zivotna filozofija ?
Jel moze umesto masaze da ti ceska tabane?Lezim gola na jahti i pijem koktel dok mi dragi masira tabane![]()
Topla kuća sa pregršt jastuka i ćebadi, gomila knjiga i uspomena i uspavana mačka na krilu.Koja je vasa zivotna filozofija ?
cekaj, a kolege penzioneri koji cekaju 4. za kartanje? partijica saha?Napusten i ostavljen od svih zaboravljen
ja mislim da se borim i dalje, ali ne da bih pobedio neprijatelja, ni ovoga prshu odeljao u sahu, vec za ideju, svako od nas ima zivotnu misiju, inace se ne bi ni radjaliKoja je vasa zivotna filozofija ?
pa izgubila se strast, odakle inace lenjost? da ima strasti, nista coveku ne bi bilo teskoZbog cura ne treba nista da radis ali ja sad treniram ,nedovoljno jer sam lijen ali sam poceo iz razloga da sto duze prozivim zdrav.
ako 'oces da budes brodski kuvar, da ljustis riblju krljust i da ribas palubu itd, onda mozemo da se pogodimokad bolje razmislim ne trebam ti![]()
da budes bezbedna i kada se suncas gola