Mister
Legenda
- Poruka
- 57.536
sta to bese..?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa aj da probamo.Razmisljaj pozitivno
Ili...
Pa aj da probamo.
Os da furamo?
Sto da ne, mozda tako i dodjem do tvojih sarmi
kad me na ulici zaustavi i pitaVrlo jednostavno pitanje. kako se vi udvarate muvate kako cela ta igra ide kojim tokom, kako stavljate do znanja nekome da ga zelite u bilo kom smislu?
Primer neka bude poslednje muvanje ?
tako to krece
ja te volim 22 santimas ljubavnu poeziju al rijetko ima prodju
moja ljubav je obimna sve dok me u sebe primasja te volim 22 santima
toliko ga i ima
e sad u svaku bas....pa mora ona biti jedina da ne kazem jedinstven kalup inace odo na ignorto se ne rimuje
zato i padas na pesmama
mozes ovako
moja ljubav pozamasan obim ima
u svaku rupu ce da stima
Čestitam! Ovo je verovatno nešto najgore što sam ikada pročitao!kad me na ulici zaustavi i pita
koliko ima sati, kazem ne znam ali znam da je vreme za kafu
Pa kad je seoska slava, bude igranka, pa se prvo malo gurkate i smeškate dok igrate kolo, posle malo namigneš, pa je pratiš kući i posle dve, tri igranke, pitaš je jel 'oće, ako 'oće, ukradeš je neku noć, motorom, ofc. I tako... Posle bude svadba, da ne laje selo i to je to.a kak ose kod vas na selu udvara?
evo me tu samCeo seyo<3
Odavno iskljucivo napusavanjem
gde su nestali muskarci zvezde vodilje?Gle Seja, pa de si Sejo brate sto godina bre.
Ne bavim se ja tim, nemam slifa za to lisicenje, pustim neku finu tetu da mi se nabaci ukoliko joj se svidim, da zensko to samo odradi, i nema zajeba.
i on ti pokaze i ti vidis da nijeJa kad barim muskarca samo mu kazem " ej cula sam da ti je mali"