W.A.S.P.
Poznat
- Poruka
- 9.005
ahaaaA sta kao mozes da napravis izuzetak???

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ahaaaA sta kao mozes da napravis izuzetak???
Haha...koji perverznjak...uzeo citat iz filma sedam ipo....Hellen:Здраво, ја сам мала Марина, имам 12 година, јако сам усамљена и хтела бих да се упознам са другарицама да се играмо барбикама...
TheGreatWiseMan:Haha...koji perverznjak...uzeo citat iz filma sedam ipo....
Super_Girl:kako sami sebi pruzate zadovoljstvo? ja nikada ne stavljam prste u picu samo kruzim iznad otvora. ponekad stavljam prst na otvor guze i guram ga u nju. a vi? da li to sada radite? ja da............ops: kad ste poceli? ja pre 5god. sad imam 14
Dana2503:Ma, vise ni to ne radim. Upala sam u neku depresiju...![]()
e,za to nabavis psa,maznes slaninice malo medju none i `fiju-fi..`Dana2503:Ma, vise ni to ne radim. Upala sam u neku depresiju...![]()
Super_Girl:kako sami sebi pruzate zadovoljstvo? ja nikada ne stavljam prste u picu samo kruzim iznad otvora. ponekad stavljam prst na otvor guze i guram ga u nju. a vi? da li to sada radite? ja da............ops: kad ste poceli? ja pre 5god. sad imam 14
mada ima male usi.otkud znas da mu je lepo :razz:W.A.S.P.:s tobom decko nesto nije u redu, to se radi s plisanim medama
Taman pomislim da si ok, i ti lupis ovako nesto...senoviti:e,za to nabavis psa,maznes slaninice malo medju none i `fiju-fi..`![]()
Znam za tu pricu, urbanu legendu i sta li vec.senoviti:sta se cudis,pa to devojke rade.. :-)
kruzi prica da je takva stvar cak zabelezena u tv-programu u kome je trebalo da gostuje riki martin.
naime, faca se sakrio u ormar izvesne gospodjice koju je trebalo da iznenadi kad ona pristigne... obozavateljka,sta ja znam.
kad vidis ribe,ulazi u stan, svlaci se, zove `covekovog najboljeg prijatelja` i ..a ovamo je gledaju roditelji,rodjaci,uzas...a onaj tamo premro u ormaru,ne zna covek gde ce.
da znas da je i mene malo
ops:
![]()