Kako se samozadovoljavate?

Super_Girl:
kako sami sebi pruzate zadovoljstvo? ja nikada ne stavljam prste u picu samo kruzim iznad otvora. ponekad stavljam prst na otvor guze i guram ga u nju. a vi? da li to sada radite? ja da............ :oops: kad ste poceli? ja pre 5god. sad imam 14

E ajde javi se na pp ili ovde kako god hocesh ostavi mi broj pa cu ja da te zadovoljavam ne morash da umarash ruku.:PBtw 14,5 godina imam.

handjob-1.gif

sta se cudis,pa to devojke rade.. :-)
kruzi prica da je takva stvar cak zabelezena u tv-programu u kome je trebalo da gostuje riki martin.
naime, faca se sakrio u ormar izvesne gospodjice koju je trebalo da iznenadi kad ona pristigne... obozavateljka,sta ja znam.
kad vidis ribe,ulazi u stan, svlaci se, zove `covekovog najboljeg prijatelja` i .. :lol: a ovamo je gledaju roditelji,rodjaci,uzas...a onaj tamo premro u ormaru,ne zna covek gde ce. :lol: da znas da je i mene malo :oops: :p

senoviti:
sta se cudis,pa to devojke rade.. :-)
kruzi prica da je takva stvar cak zabelezena u tv-programu u kome je trebalo da gostuje riki martin.
naime, faca se sakrio u ormar izvesne gospodjice koju je trebalo da iznenadi kad ona pristigne... obozavateljka,sta ja znam.
kad vidis ribe,ulazi u stan, svlaci se, zove `covekovog najboljeg prijatelja` i .. :lol: a ovamo je gledaju roditelji,rodjaci,uzas...a onaj tamo premro u ormaru,ne zna covek gde ce. :lol: da znas da je i mene malo :oops: :p
Znam za tu pricu, urbanu legendu i sta li vec.
Samo sam se zgrozila jer ja imam psa, i to mi je sve odvratno kad pomislim da se dogadja.

Back