Kako se ponasate na casu?

m ja obozavam zadnju klupu tamo sedim jer mi lepo i zato sto sam visoka!a evo ga neki moj raspored
mata/slusam,pisem pricam malo itd,opomene me itd
srpski/pricam ko navijena,odgovaram na pitanja jakoo glasno i nista mi ne moze zato sto srpski dobro znam,jednom mu je preselo i kaze ajde izadji pred tablu da odgovaras za ocenu ja sve znala i on kaze sledeci put cuti da ti ne bih upisao minus,ja onako u soki kazem PA ZAR NE TREBATE SADA DA MI DATE OCENU KOJU SAM ZASLUZILA ,on kaze evo ti jedan pocinje da otvora dnevnik ja u soku i kaze oces da uradis ovaj primer ili ne ka kazem NE ,ZATO STO ME NISTE OCENILI A SVE SAM ZNALA,on otvara dnevnik ,,pali,, hemijsku i ja i dalje govorim necui da uradim tu recenicu ,i na kraju mi nije dao ni 1 ,ni 5 ni minus vec plus u svesku!ne moze mi nista
hemija/cutim,radim,pisem,blejim
fizika.aktivna sam jako
engleski/u zavisi ma blejim kroz prozor,slusam mjuzu,derem se ko manijak,snimam nastavnicu telefonom itd
ruski/o tome da ne govorim,zena posle svakog casa place
oto/nastavnik je debil moram da cutim ali onako zezamo se jebemo mu mamu
muzicko/cutimo,zezamo se sa nastavnikom snjim pricamo itd,ma ni nemamo muzicko skro
fizicko/ne dolazim,kad dodjem obucem se i kao radim odem do vca i blejim po skoli
istorija/cutis ko buba ne smes da pisnes
geos/pratim sta se desava ,hvatam beleske,malko pricam pa mi da 1 pa se javim odgovaram i dobijem 4,tako da su mi ocene 1,4,1,
likovno/ne dolazim,ne secam se kad smo zadnji put imali likovno
bios/zavisi blejim nista ne radim spavam

inace tako kad se smorim namerno cutim 2 sata iz fazona al nemogu dugo da izdrzim pa pocnem da lajem

moje ponasanje je sve samo nije normalno

m budale,pocinjem da budem totalni debil,na ruskom ona nesto objasnjava a ja sedim na stolu!misim
na otou pitam da odem do vca i odem u drugu grupu i ostanem ceo cas i vratim se i kaze gde si bila i upise me a ja kazem dovidjenja,ne znam zasto ali tada se osecam extra radim kao sta hocu,buntovnik itd!volim takve momke

m budale,pocinjem da budem totalni debil,na ruskom ona nesto objasnjava a ja sedim na stolu!misim
na otou pitam da odem do vca i odem u drugu grupu i ostanem ceo cas i vratim se i kaze gde si bila i upise me a ja kazem dovidjenja,ne znam zasto ali tada se osecam extra radim kao sta hocu,buntovnik itd!volim takve momke

Какви сад момци шта причаш ти!? :neutral:

Иначе, ако хоћете бунтовништво дођете у моју школу да видите шта је бунтовништво :lol:
Ти Дацо би се наложила на цео мој разред ***... Код нас је ко у лајање на звезде, плаше се професори да уђу на час (БУКВАЛНО!) само што смо ми безобразнији и дрскији 5 пута од њих у филму...

uuuuhhhh meni je to bas vrh da gledam(iako ako hoces iskreno meni bude zao profesora)al *** sve za zezanciju!sta radite na primer........obozavam buntovnike oni koji se zezaju na casu!

mislim da je to trenutno dok ne odrastem

Back