- Poruka
- 355.280
Puna snage i energije..mislim da bih mogla i na Himalaje
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Au blago tebi Meni ne ide ni u susednoj sobi.Možda ne bi bilo loše da o ovom problemu popričaš sa psihologom ili psihijatrom, ako pronađeš vreme jer imaš malu decu. Razgovaraj sa ženom u vezi noćnog ustajanja zbog dece, podelite obaveze.
Ako imate sobu u kojoj nisu blizu deca, pokušaj da tamo odspavaš i odmoriš.
Eto, dajem ti neke predloge, najdobronamernije.
OT:
Pospana sam ovih dana i dugo spavam, ni to spavanje nije dobro. Ne mogu da dočekam kišu i temperaturu 20-25 stepeni.
Šta se dešava kada shvatite kakvi ste i da se vi ne bi družili sa takvom osobom, a ne znate kako da se promenite. Mislim samim tim što ste to shvatili, onda i možete. Elem, eto takvi smo danas.Na ovoj temi možemo da pišemo kako se osećamo, tužno, srećno, umorno...kako se osećamo danas.
Postoje slične teme na drugim potforumima, i mislim da je na ovom potforumu potrebna ovakva tema.
Danas se osećam umorno, ali i zadovoljno..
Kako ste vi?
Šta se dešava kada shvatite kakvi ste i da se vi ne bi družili sa takvom osobom, a ne znate kako da se promenite. Mislim samim tim što ste to shvatili, onda i možete. Elem, eto takvi smo danas.
Beskrajno sam tužna..umrla je jedna prodavačica u radnji u kojoj kupujemo uglavnom sve...imala je 27 godina..
Idem sa neta..