Kako se osećate danas?

Možda ne bi bilo loše da o ovom problemu popričaš sa psihologom ili psihijatrom, ako pronađeš vreme jer imaš malu decu. Razgovaraj sa ženom u vezi noćnog ustajanja zbog dece, podelite obaveze.
Ako imate sobu u kojoj nisu blizu deca, pokušaj da tamo odspavaš i odmoriš.

Eto, dajem ti neke predloge, najdobronamernije.

OT:

Pospana sam ovih dana i dugo spavam, ni to spavanje nije dobro. Ne mogu da dočekam kišu i temperaturu 20-25 stepeni.
Au blago tebi :) Meni ne ide ni u susednoj sobi.
Evo juče sam posle sigurno 2 meseca uspeo poslepodne ugasiti mozak na 10 min,
i bio sam najsrećniji čovek na svetu.

Paničan sam, i to otežava stvar.

E pa ništa, neka nam je Bog u pomoći.

Na ovoj temi možemo da pišemo kako se osećamo, tužno, srećno, umorno...kako se osećamo danas.

Postoje slične teme na drugim potforumima, i mislim da je na ovom potforumu potrebna ovakva tema.

Danas se osećam umorno, ali i zadovoljno..

Kako ste vi?
Šta se dešava kada shvatite kakvi ste i da se vi ne bi družili sa takvom osobom, a ne znate kako da se promenite. Mislim samim tim što ste to shvatili, onda i možete. Elem, eto takvi smo danas.

Nervozna sam. Imam agresivne misli, verbalne agresivne misli. Ne mogu da tolerišem neodgovorne ljude. I ne mogu da shvatim da se samo ja bunim, a da ostali ćute. Nisu deca, odrasli su ljudi, i čega se plaše?

- U pitanju je problem u zgradi -

3+ tako ocenjujem kako se osećam. Bila bi čista 4, tj neka sredina, ali...

Pored bolova u levom ramenu, već par dana me boli i desno rame..i tako, neću više da gnjavim šta me sve boli.

Ovo je normalno kad neko ima dve G- neurološke dijagnoze i 50+ godina.

Pomalo sam prehlađena i popiću posle Paracetamol. Ne verujem da ću sutra na sastanak..ionako mogu sve da saznam telefonom ili će doći neko kod mene na kafu kad mi bude bolje. Neću biti neobaveštena.

Bez obzira na prehladu, osećam se ok.
Dolaze majstori za stepenice, konačno :worth::klap:

Back