Kako okončati prijateljstvo?

Good kveščn. Čudno, zbunjeno, iznenađeno, nejasno zašto. Prosto video sam da se taj neko ne javlja sam uopšte ili više ne odgovara ili slabo priča kad ja prvi počnem, pitam nesto. Najviše pustim ljude sami da se jave, pa ko se seti , seti se i tu skontam.
Jesi se ikada zapitao kako je to uticalo na tebe kao osobu?
Da li misliš da bi stvari izgledale drugačije da su pričali sa tobom i možda naveli razlog zašto?

Da li misliš da bi stvari izgledale drugačije da su pričali sa tobom i možda naveli razlog zašto?
Samo su dokazali da nisu bili iskreni ili uopšte prijatelji. Sad izgleda da su godine bile samo godine poznanstva. Npr znaš nekog, neku dugo radi u kladionici, kafiću i onda se javiš na ulici iz poštovanja. Vi ste poznanici, ali niste drugari iako se navodno znate.

I zašto neka prijateljstva ima smisla okončati?

Dva prijateljstva sam okončala posle spletke koju su napravili prijatelj i prijateljica.

Nekoliko prijatelja sam izgubila zauvek.. otišli su zbog bolesti :(

Sa društvom iz detinjstva, osnovne škole i gimnazije kontaktiram ređe, ali kad se vidimo. nastavimo razgovor kao da smo se juče sreli, a ne pre par meseci.

Malo smo se udaljili ali to ne znači da više nismo prijatelji.

Šta znam, nekada mi se čini da se suzdržavam od nekih stvari zbog osoba koje smatram prijateljima, a takođe da se i neki moji prijatelji suzdržavaju od nekih stvari zarad mene tako da zašto da (pasivno) sputavamo jedni druge?

Kako to misliš, sputavate jedni druge? Na koji način?

Shvatio sam da su svi prolazni. Bez svakog se moze. Ne verujem nikom nista. Svi su povrsni. Meni je x puta dokazano da sam mnogima nebitan drugarima, devojkama one su posebna tema, ex kolegama i glavnom na poslu to je tek dobar si dok rintas.

Back