bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 28.198
Najbitnije je imati nekog u takvim teskim trenucima.da dodam, moglo je u moje vreme, tad je Novi Sad bio prilicno jeftin,
ne znam kako je u malim mestima, ali odkako du se od pocetka rata Rusi i Ukrajinci poceli masovno naseljavati u Novi Sad, cene rente su skocile 2,3 puta, sve je poskupelo, ukljujuci i rezije, bez pomoci roditelja, danas bas tesko,a i svi danas beze preko. Pola skolskih je po raznim kontinentima.
Npr stan koji sam ja placao 120E mesecno, sad je minimum 500E. Ko od mladih to moze da prijusti, ako nema zeledje od roditelja :/
E i da dodam, posto se ovde stalno prica kako nema musko zenskih prijateljstava, kako muskarci samo hoce da iskoriste zene itd
Meni su kad sam bio preko dugarice spasile da ne prsnem, stalno smo pricali na Viber, zezali se, uvek au mi bile rame za plakanje, tu da me oraspoloze, saslusaju, motivisu.. Tako pricati sa muskim drugovima ne bih mogao, oni bi me sprdali ... eto, dobra prijateljica je kao sestra! A isto sam i preko stekao drugarice, sa kojima sam npr posle poslao sedeo u oarku, setao pored reke itd, mnogo su mi znacile..tako da musko zenska prijateljstva postoje
Cuvaj ta prijateljstva.
Covek kada nema nekih vecih problema cesto zaboravi i zapusti ta drugarstva, a preko potrebna su. Iskrena.