StoRmyGirl
Domaćin
- Poruka
- 4.176
Mislish li da tje da nas poslusha?
I.. Medved_Bg kupi oklagiju! Nemoj da nas brukash!
I.. Medved_Bg kupi oklagiju! Nemoj da nas brukash!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A želiš da probaš drogumaricicak:pa naravno, postavis sebi cilj i tezis ka njemu...
Pre toga se dobro ali dobro izludujes i izivis(probas sve sto zelis-sem droge) i onda kad vidis da to sve nema smisla i da je ljubav, podrska i porodica ono najbitnije u zivotu(najlepse je imati podrsku mame, tate i brata kad nesto odlucis ) krenes putem svojih zelja...

...a Djura će da ti oprosti što te je tuk'o...lilyl:Jos, pita mucenik- da li sam mu OPROSTILA, pazite sada ovo...???
Ma ne provociram nego unosim malo živosti u temu, širih pogleda...maricicak:Tsutomu, znaju svi sta sam mislila, ne provociraj.

Tsutomu:Ma ne provociram nego unosim malo živosti u temu, širih pogleda...
Namerno sam ti bacio rovca jer sam video da si malo konzervativna
pa rekoh da vidim koliko. Znam ja da ti ne bi probala drogu nikad', ali
način ograđivanja...ma nije bitno.
Nego najoptimističnija na ovoj temi beše fungus,
iliti gljiva, iako na prvi pogled izgleda mračno, ipak je to zdrav pogled na sve(t).
Ova tema je jedna od najzanimljivijih koje sam video.
Tsutomu:Ma ne provociram nego unosim malo živosti u temu, širih pogleda...
Namerno sam ti bacio rovca jer sam video da si malo konzervativna
pa rekoh da vidim koliko. Znam ja da ti ne bi probala drogu nikad', ali
način ograđivanja...ma nije bitno.
Nego najoptimističnija na ovoj temi beše fungus,
iliti gljiva, iako na prvi pogled izgleda mračno, ipak je to zdrav pogled na sve(t).
Ova tema je jedna od najzanimljivijih koje sam video.
U Srbiji lakše biti nego ne biti...maricicak:pa nije lako biti konzervativan............
lilyl:VOLI VAS Ljilana....
Hellen:Волимо и ми тебе!

Studiram, i nije mi problem ko ce me hraniti a kamoli ko ce hraniti moju decu. Imam posao cim zavrsim fax a to ce biti uskoro. Na drzavnom sam faxu, na budzetu, fax mi ide odlicno, putujemo stalno, izlazimo, jednom recju uzivamo. Ja imam i dosta vremena za sebe, i da se sredjujem i sve ostalo ali ja nisam tip devojke kojoj zivot moze da ispuni odlazak od frizera kod manikira preko pedikira i ostalo-to mi jednostavno nije uzivanje(naravno da to sve obavljam ali umereno kao svaka normalna zena). Mislim da bih imala vremena pored deteta i da se posvetim i sebi i svom muzu.(umem jako dobro da se organizujem), a u zadnje vreme sve cesce razmisljam o tome da imam i previse slobodnog vremena, da bi mogla i bebu da imam.
Mozda ste i u pravu??? ko zna

Prošlo je 3 godine od otvaranja ove teme... Jesi li se udala? Imaš li dete?
![]()
![]()
![]()

jos ga nije ubedila![]()
ulepsaste mi jutro...ko iskopa ovu temu
....kakav blam...ja ne znam puno toga o Cicku ali citam u one tri zelje da hoce da diplomira i da dobije dete tri godine kasnije...jaoj sto je beozbrazan ovaj sto je povampirio temu
...nema sanse da otvorim nesto ovako pa da me zezate kroz tri godine...