trinny
Zainteresovan član
- Poruka
- 260
E sad sam se najezila na tu izjavu! Uh, sto je to slatko! Ja mastam o tome!Memory:Uskoro mlada mama na roditeljskim sastancima.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E sad sam se najezila na tu izjavu! Uh, sto je to slatko! Ja mastam o tome!Memory:Uskoro mlada mama na roditeljskim sastancima.![]()
trinny:Naravno da je zivot nesto mnogo vise, ovo su bile samo moje grube pojednostavljene reci. Nikoga ne osudjujem, niti to imam pravo, jer svako svoj zivot kroji kako zeli, jel? Svaki covek na ovoj planeti zlata vredi, samo sto to neko ne shvata. Ja samo smatram da je veliko blago moci imati dete/cu i da je to ostvarenje snova veceg procenta ljudi.
Ma, joj, ja sam sad nesto mnogo tuzna, pa i nisam za neko objasnjavanje...
Izvinjavam se...

Mackic:Ako tako gledas na coveka, onda ga ne mozes nazvati covekom nego zivotinjom. Zivotinje nemaju izbora, njima je priroda dala nagon koji one ne mogu i ne zele da kontrolisu. Ljudi su (tj barem bi trebalo) otisli jedan korak dalje, i to sebi vise ne mogu da dozvole ako zele da se smatraju visoko inteligentnima. Zato i kazem da svako ima prava na izbor, i osudjivati nekoga zbog toga sto je odlucio da se ne razmnozava dalje je cisto primitivno razmisljanje. U danasnje vreme ako neko moze da kaze da covek moze biti ispunjen samo ako ima decu, taj je ili neobrazovan ili ogranicen. Uostalom da su svima deca bili jedini i primarni cilj, mi bi i dalje sedeli u precini i jeli sirovo meso.
To je sjajna ideja, i mogu ti priznati da sam nešto razmišljala o tome pre nekoliko meseci, i ne čini se ni malo loshe...StoRmyGirl:Memory, zaista umesh!
Na mom faksu imam par koleginica chija deca imaju po 12-14 godina
i vratile su se na fakultet da ga zavrshe - nikad nije kasno ako to zaista zhelish.
Neka ti sad tvoje drugarice - mame - zavide kako imash briga oko ispita.
Majka i dete koji zajedno uche. Skroz super!![]()
Samo moram izbalansirati sa finansijama... StoRmyGirl:Potpuno razumem shta hotjesh da kazhesh! I mene nervira navala seljachina sa radjanjem i slichno. Ali prijavila sam se na ovu temu zbog onih koji su stavljali sve ispred ljubavi, vodili se time da im je ona nepotrebna iz chistog pomodarstva, a sada se ponashaju zhivchano, iskompleksirani su, neispunjeni. Oni koji zaista NIKADA ne zhele, niti su zheleli da imaju decu, netje se upushtati u ove rasprave i netje trazhiti muzha u bilo kome, na ma koji nachin.. Takvi ljudi imaju drugachiji pogled na svet, ne krivim ih niti osudjujem. Ni Tesla nije imao dece, pa je njegov smisao zhivota veoma ochigledan, zar ne?
trinny:Mackic, ma dobila sam, pa me uhvati neka glupava tuga!
StoRmyGirl:Ima istine, ali.. Devojka koja je zapochela ovu temu ZHELI bebu!
Kazhesh: "zivot je za'ebana igra...morash biti mnogo drogiran snovima budesh nespreman na sve kombinacije...a i da se radujesh, pored svega toga..." A meni je neko nekad rekao da je zhivot tjup pun g*****, kome je vrh tanko premazan medom, i shto dalje zalazish u sushtinu zhivota, sve ti je odvratnije. Mrzim to shto sam imala priliku da to chujem i taj dan predstavlja jedan od onih koje bi prespavala da imam vremeplov. Nije poenta da se svaki dan zhivi sa saznanjem da tjemo svi umreti, vetj nauchiti da zhivimo sa tim i chinimo ovaj zhivot lepshim. Nekome, kao ovoj devojci, ideja da sebe usretji je SADA da ima svoj zamotuljak, meni je da shto pre postanem samostalna, tebi je mozhda da dobijesh unapredjenje... Shta god! Ali zhivot moramo sami da napravimo takvim da shto manje mislimo na loshe stvari, i da se veselimo zhivotu...
u pravu si maricicak, žena je ta koja uvek izvuče deblji kraj jer treba da bude i dobra majka a naravno i dobra supruga, pa prema tome neznam šta njih plašimaricicak:Gljiva, suvise depresivno pises i mislis.
I moj momak zeli bebu ali ne sada-odmah. Ma muskarci kao muskarci. Kao boji se, velika je to obaveza i te fore... ok razumem ja sve... ali muska populacija na to uvek gleda kao da kad se rodi dete njihov zivot se zavrsava...
normalno je da sve pocinje da se vrti oko deteta ...ali to ne znaci da ce ''tata'' biti u gadnom deficitu, pa mame najvise ispastaju koliko znam, zar ne?

maricicak:Gljiva, suvise depresivno pises i mislis.
I moj momak zeli bebu ali ne sada-odmah. Ma muskarci kao muskarci. Kao boji se, velika je to obaveza i te fore... ok razumem ja sve... ali muska populacija na to uvek gleda kao da kad se rodi dete njihov zivot se zavrsava...
normalno je da sve pocinje da se vrti oko deteta ...ali to ne znaci da ce ''tata'' biti u gadnom deficitu, pa mame najvise ispastaju koliko znam, zar ne?

NatasaNatasa:Ma nisu samo muškarci u tim strahovima ... evo ja prva imam isti strah kao tvoj dečko, a imam i više godina od njega. Mene ne brine biološki sat, mene ne brine da li ću moći da imam dete .... a imam 32 godine .... mene samo brine da li sam ja dorasla tom zadatku i uvek kažem sebi da nisam
Budi strpljiva sa njm ... ti strahovi su jači od njega, sigurno.

NatasaNatasa:A šta ja znam ... sve mislim ima još vremena, ne treba žuriti, ipak je to velikiiiiii korak u životu. A ne bih baš da izlazim u susret strahu tako što ću da rodim dete, pa da se posle pitam ''šta mi je ovo trebalo''. Možda sam malo sebična, ali ne bih se igrala sa takvim stvarima dok ne budem 100% sigurna da sam spremna da ljuljam i da ne kukam.

trinny:Ma najgore je ako napravis dete, a jos nisi siguran jel mozes to sve da izneses. Mada se nikad ne znam, mozda bas nakon toga sve dodje na svoje mesto, tako Naco bachi se ti na pravljenje jednog malog, slatkog zamotuljka!![]()

Ma ja te samo ohrabrujem!NatasaNatasa:Neka hvala .... ja bih još malo kasno po bioskopima i na letovanja bez šlaufa i mišića![]()