KAKO SAOPSTITI MUSKARCU?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:p
muvalo:
Hihi, svi muskarci koje poznajem - ne moji frajeri, nego drugovi, poznanici itd - zele jos malo da sacekaju... vecina se blizi cetrdesetoj, i jos uvek "malo cekaju".
Nemam pojma kako se to radi, koliko sam shvatila od drugarica, one se prosto zatrudnele, pa su ovi shvatili da je cekanje okoncano.
A koliko i kako je bilo "prosto" zatrudneti - nikad nisam pitala
E, ovo ti je dobro....A i istinito vala! :p :D :p

Umalo da zaboravim...Pravi je tu negde ispred vaseg nosa, samo ga ne vidite od previse filozofiranja...Prave stvari su uvek tu oko nas, samo ih treba prepoznati.Neko pre, neko kasnije a neko nikad.Ja u poslednjem trenutku ...uzgred, spanske serije ne gledam pa ne znam o cemu pricate...

Zdravo svima.Prvi put sam na nekom forumu, pa se nadam da mi necete zameriti ako pogresim nesto....mislim na slanje poruke i sl.Citam ove vase postove pa ne mogu da se otrgnem utisku da ste malo promasili temu.Nije pitanje da li da imam decu, nego sta da radim kada moje voljeno bice to ne zeli, a kada ce- ne znamo! Mislim da svako treba da ima bebu ili da se uda onda kada to zeli.Vidim da je devojka ozbiljna(poznajem jednu slicnu koja je vrlo racionalna i stalozena za svoje godine), odgovorna i nije razmazena...tipa:jao,kako cu ja sve to!?Ovde je problem sto njen decko jos uvek ne zeli takvu vrstu odgovornosti pa se vadi na neke glupe izgovore: mladi smo, sacekaj da se ja malo smislim i tako to.Alo, pa gde ste vi culi da ce musko da kaze: ZELIM DETE!Pa to nema ni u crtanom filmu,jer su oni zapravo velika deca i kad bi to moglo da se odlozi za sto godina, bilo bi super.Tada ce biti sigurno spremni.Nego curo, trazi ti drugog kandidata, a od ovog bezi ko djavo od krsta!Zar se nikome nije desilo da u trenutku strasti i zaljubljenosti ne cuje: zelim male djavolcice koji ce da lice na tebe!Toliko te volim!E kad to cujes, onda znaj da si nasla pravog i nisu bitni ni finansije ni karijera ni stan.Cini mi se da je vasa veza prilicno"dosadna" da je tako nazovem(bez uvrede) pa ti mislis da si sve u zivotu prosla pa je dete normalni sled dogadjaja.A njemu verovatno sve odgovara,jer koliko sam sve shvatila kod tebe je sve tip-top pa sto bi jedno bebce sve to pokvarilo ( razmislja ON).

А да ниси ти малко контрадикторна, а?

Naravno da godine nisu presudne, bitno je ono sto imas u glavi i sta si video/la u zivotu. Za svaku temu na ovoj planeti su podeljena misljenja, i sa svakim se mogu i ne moram sloziti, kao i svi, zar ne. Medjutim, bitno je ono sto se desava oko tebe, oko svih ljudi na ovim prostorima.
U pravu si kad kazes da je bitno da je osoba voljna da radi i da to stvarno zeli, ali je najveci problem u tome, sto je ovde procenat mladih, pa i onih starijih ljudi, koji ne zele da rade i sto maltene svako prica kako nema posla, a posla ima gde god da se okrenes.
Imam druga koji je sa svojom "ljubljenom" napravio copor dece, a da pritom ni jedno nece da radi i jos pride nemaju nikog ko ce im bar malo pomoci da opstanu. I, gde je njima sad ljubav? Skapavaju od gladi, a da ne pricam o deci!
Bolje je prvo obezbediti nesto, pa nek bio to samo siguran posao, pa onda razmisljati o deci, nego to raditi "u hodu". Smuci ti se vremenom i posle postajes (kao vecina danasnjih zena) ogorcena na ceo svet.
A sto se tice tog decka, niko od nas ne zna sta se mota po njegovoj glavi, a ipak se i on pita da li zeli dete. Mozda zeli, ali smatra da je bolje da se prvo izivi... to samo on zna. Ja sam uvek bila i ostala za kompromise. Ako on to nece, pa naicice neko ko zeli, jel tako?
Ako je zena iliti devojka iole pametna, nikada nece nametati muskarcu, tj. momku od 25 godina da ima dete. To su godine kada muskarac jos uvek nije sazreo u istog (bez uvrede, ali to je cinjenica). Tesko je da ces posle imati dobar i zdrav odnos sa tim muskarcem, jer ce on uvek nositi u sebi tu ogorcenost sto ga nisi pustila da se izivi i shvati da je ustvari njegovo mesto kraj tebe.
U svakom momentu naseg zivota treba razmisljati, a ne prepustiti se sudbini.

Poljubac

Meg Rajan:
Po cemu si zakljucila da sam kontradiktorna?

Па по следећим реченицама.
Alo, pa gde ste vi culi da ce musko da kaze: ZELIM DETE!Pa to nema ni u crtanom filmu,jer su oni zapravo velika deca i kad bi to moglo da se odlozi za sto godina, bilo bi super.Tada ce biti sigurno spremni.Nego curo, trazi ti drugog kandidata, a od ovog bezi ko djavo od krsta!Zar se nikome nije desilo da u trenutku strasti i zaljubljenosti ne cuje: zelim male djavolcice koji ce da lice na tebe!Toliko te volim!E kad to cujes, onda znaj da si nasla pravog
Прво кажеш да нема мушкарца који би рекао да жели дете, а онда кажеш да она треба бежи од свог мушкарца као ђаво од крста и да нађе ''правог'' који би јој рекао да је воли толико да жели да има децу са њом и да личе на њу...

Па сад, како да нађе тог ''правог'' што хоће децу, ако такви не постоје?

U pravu je trinny,malo sam izostavila jednu misao-retki su oni koji bas hoce decu, ali se moze naici i na one koji se ne odupiru ovoj ideji.Poznajem dosta onih koji su u 35-40-toj naprasno zeleli decu ali sada nisu imali s kim da ih prave...uzgred,retke su tako mlade devojke koje zele decu a ove starije su vec i zauzete..tj.imaju decu.Hvala na primedbama,ziv covek pa pogresi.Pozdrav!

Meg Rajan:
Posla ima za onog ko hoce da radi,ali mogu da primetim da se u Srbiji bira posao i po njemu se procenjuju ljudi.Iz licnog iskustva znam da kada nesto zelis, nadjes nacina da to i ostvaris.To su samo glupi izgovori...

.....Pa kada bi svi cekali da kupe stan,nadju dobro placen posao, onda ne bi decu ni pravili.Mislim da je bitna zelja za detetom, a godine nisu bitne..
I posao je jedna od stvari koje želimo... mislim dobar posao, želi ga čak i sasvim neškolovan čovek, kamo li onaj koji je bacio godine na studiranje blablabla..... Možda nije dete jedina stvar koja je ljudima bitna u životu, i nije stvar u parama koliko u uspehu i na, zamisli, nekom drugom polju.....
Poznajem dosta onih koji su u 35-40-toj naprasno zeleli decu ali sada nisu imali s kim da ih prave...
Pa zbog toga, ono - iz straha da jednog dana ne nađu odgovarajućeg davaoca sperme ako, ali AKO (to je komični deo :) ) za 20 godina požele decu... dakle zbog toga treba da ga (za svaki slučaj) "istresu" dok još mogu... gruba interpretacija ali ima li druge?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back