Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 84.708
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Beograd je tada imao oko 280.000 stanovnika, sada ima oko 1,7 mil a možda i dosta više ako računamo neprijavljene.
36.054Beograd je tada imao oko 280.000 stanovnika, sada ima oko 1,7 mil a možda i dosta više ako računamo neprijavljene.
kod kraljo u postojebiniMirijevo?
Novi Sad i Beograd.To na Mesecu ili Suncu?
U beogradu na vodi, toliko je sada m2Gde nestadoše onih 7000€?
ima Beočin na bari 1500€/m2 za 500 evra su smanjili.Kada naprave beočin na vodi biće 5000€/m2
Nije. Pišeš neistine. Moji kumovi su pre neki dan kupili stan u zgradi BW Dolce, preko puta tržnog centra uz pešačku stazu, kvadrat nije ni blizu tih 7000€.U beogradu na vodi, toliko je sada m2
Nije. Pišeš neistine. Moji kumovi su pre neki dan kupili stan u zgradi BW Dolce, preko puta tržnog centra uz pešačku stazu, kvadrat nije ni blizu tih 7000€.
Ajde botovi ne kenjajteNije. Pišeš neistine. Moji kumovi su pre neki dan kupili stan u zgradi BW Dolce, preko puta tržnog centra uz pešačku stazu, kvadrat nije ni blizu tih 7000€.
Kako si se samo ispali, pobugu čoveče zašto uradi to sam sebi?
I ovi stanovi koje je on postavio su oko 4000€/kvadrat. Ima par za nijansku skupljih, koji su namešteni, dakle i nameštaj je u ključen u cenu.
Kao što sam napisao sa vama radikalima ne vredi raspravljati jer ste oštećena roba.Kako si se samo ispali, pobugu čoveče zašto uradi to sam sebi?![]()
![]()
Da li je moguće da ne umeš da izračunaš cenu kvadrata iz tih stanova?
Kakva autogolčina, kakava blamčina.![]()
Vama radikalima i ostalim komunisitma ne vredi pisati, ovo je stan sa garažom. I cene ga 5900€ po kvadratu, a dobiće koliko dobiju.Kao što sam napisao sa vama radikalima ne vredi raspravljati jer ste oštećena roba.
Stan od 70 kvadrat 6000 evra. Stan od 50 kvadrata 7000 evra
Pogledajte prilog 1579692
Vi neosmradikali se pecate površno na sve što leti i što vidite, cena stanova VEĆ OD 4.230 evra. Zovi pitaj dal ih ima naravno da ih NEMA već samo ovih od 6-7.000 evra.Vama radikalima i ostalim komunisitma ne vredi pisati, ovo je stan sa garažom. I cene ga 5900€ po kvadratu, a dobiće koliko dobiju.
Samo nastavljaš da se blamiraš, a obraz ko đon, ne reaguješ na sopstvene gluposti.
Za početak, za te ozbiljne stanove u Beogradu na vodi se ne zove. Većih i najskupljih stanvoa nema u prodaji, oni idu unapred. Idu i manje luksuzni unapored, ali za to ti trebaju dobri kontakti. To što ti ne znaš kako se tamo kupuj ustanvoi (ne preko ovih tvojih oglasa) je tvoje neznanje i tvoj problem. Ali to je očekivano neznaje za vas radikale i ostale komuniste.Vi neosmradikali se pecate površno na sve što leti i što vidite, cena stanova VEĆ OD 4.230 evra. Zovi pitaj dal ih ima naravno da ih NEMA već samo ovih od 6-7.000 evra.
Vi radikali gurate u rupu na tarabi gde piše free sex.
Gotovo je , izblamirao si se. Ali nije ti to prvi put.A sada se i ne zove koja si ti tragikomedija hahaha nesrećom poznajem nekoliko budala koje su tamo kupile stanove nisam kao ti usmeren na botovanje.
Jeste, ali dok ima onih koji to plaćaju to je realnost. A neverovatno je da ima puno takvih ljudi.Puno je i 4000€/m2.
Njemu je 229 manje od 89. Tako da...Kako si se samo ispali, pobugu čoveče zašto uradi to sam sebi?![]()
![]()
Da li je moguće da ne umeš da izračunaš cenu kvadrata iz tih stanova?
Kakva autogolčina, kakava blamčina.![]()