- Poruka
- 14.540
4000e al bez PDVa.Puno je i 4000€/m2.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
4000e al bez PDVa.Puno je i 4000€/m2.
T Bunar?U jednom delu NGB gde je bila IMT fabrika krenuli su sa cenom kvadrata 7000e za neku fancy novogradnju..
a preko puta SIVa blok 26 sada traže 10.000 e kvm.....
još se čeka taj pad cena......
Iza Rode 7000 pored Airport Citja, a ovo gde je sada 10 je preko puta SIVa.T Bunar?
Ovo zove se Kvart 64, cena sitnica.To je malo dalje, stotinak metara. Znam za tri lamele samo. Pp nema stambeno, sređeno ful kvalitetno
U mom selu kažu, gde ima tu prelivaOvo zove se Kvart 64, cena sitnica.
kad peres kriminalne pare od koke npr., moras da odresis kesu, i niko te ne pita odakle ti, kako si ih zaradio, a kada prodajes uzmes trzisny cenu i to je to, sns kartel, mafijaska drzava, i njen "pad cena"U jednom delu NGB gde je bila IMT fabrika krenuli su sa cenom kvadrata 7000e za neku fancy novogradnju..
a preko puta SIVa blok 26 sada traže 10.000 e kvm.....
još se čeka taj pad cena......
preseliš se u lošiji kraj, ako si švorcI 1000€/m2 je puno.
Pisao sam više puta, stan ovde kod nas Beočin na bari je sada 2300€/m2.preseliš se u lošiji kraj, ako si švorc
Znači moraš na još slabiju lokaciju ako nemaš 2 somaPisao sam više puta, stan ovde kod nas Beočin na bari je sada 2300€/m2.
Instalacije su jako loše, nema protiv požarne javljače, kanalizacija se oseti u stanovima.
Ja sam sebe i moju porodicu obezbedio odavno.Znači moraš na još slabiju lokaciju ako nemaš 2 soma
Ako se baš zabaciš u selo, verovatno možeš i da skvotuješ za dž
tema je izOva tema je apel za gradnju stanova mladim polaznicima SNS akademije.