buudala
Stara legenda
- Poruka
- 83.934
NisamPa duplirao si , na 8 litara ide 2kg sira.
A neki dobiju i 4kg doduše muckanjem.
Ovo što se prodaje po marketinga nije sir.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NisamPa duplirao si , na 8 litara ide 2kg sira.
A neki dobiju i 4kg doduše muckanjem.
Ovo što se prodaje po marketinga nije sir.
I ne vidim zašto se neko čudi ako je cena sira višestruko veća nego mleko.Moja keva je pravila sir, pavlaku kada je deda imao kravu to je bilo pre 3 godine.
Uvek bilo.Treba puno raditi da bi sebi i svojoj porodici priuštio lep stančić od 80m2.
Dobro možda za kajmak.
Тако је.Uvek bilo.
Za kilo kajmaka, oko 20lDobro možda za kajmak.
Slabo ti mlekoZa kajmak oko 20l
Ne brinem, nego ce Srbija nestati, pa ce ovde ziveti neki drugi narod....Sto se brines za to? Brini se o sebi i gledaj da ti bude bolje. A ako ne valja u Kursumliji seli se u Dortmund. Ako ne valja u Dortmundu idI Adelaide itd...
Ne drzim krave odavno.Slabo ti mleko![]()
Manje nego kvadrat stana...Пошто квадрат сира?
To je blago, pogotovo sada.Ne drzim krave odavno.
Plakao sam kad su ih odvozili
Ako dovoljno isporuci mleka'оћел да падне цена сира, да @Hristiana сачека мало пре куповине сира?
Pa inspekcija ne radi svoj posao, ne može svaki sir da kosta 1000 dinara.Transport sigurno nije poskupeo 250%
Cisto sumnjam da je i tezga...
Cek, to ce za nedelju dve...Pa inspekcija ne radi svoj posao, ne može svaki sir da kosta 1000 dinara.
2000. godine je kolega kupio uvozne junice.To je blago, pogotovo sada.
Koze isto ali mora neko da se brine da radi.
A danas bi svi da žive u gradu.
Na selu odradis nekome nešto dobiješ sira i pare ...Пошто квадрат сира?
Postoji lobi koji bi da uništi totalno a radi se na tome već par decenija..2000. godine je kolega kupio uvozne junice.
Otkupna cena mleka za lokalnu mlekaru je tad bila 35 dinara.
Sad je isto
Pa to se mi vracamo u nadnicare. Onda se selimo u kolibe od trske i blata...Na selu odradis nekome nešto dobiješ sira i pare ...
Sve je otišlo ...Transport sigurno nije poskupeo 250%
Cisto sumnjam da je i tezga...