Nemam pojma šta je iza tog nika, na avataru je neki creepy trandža sa fuš silikonima. Uplaših sesamo strpljivo, a pusti tvin konzu, jer da ona ima stan u spaniji, kao sto kaze, ne bi smrduckala ovde sa 10 nickova i mastala o eu papirima

Naravno, ne nasedamo na laži agencijskih botova, štekamo lovu I čekamo dobar momenat za kupovinu stana

Ja sam se pre par meseci ozbiljno uplašila od ove inflacije. Teško smo zaradili taj štek i nit se mirno sa ovim falš cenama, nit nam je ok da se selimo na godinu dana... Opasno sam se smorila, nisam znala kakvo rešenje da nađemo, šta da planiramo za skoriju budućnost...
Onda sam pročitala mnogo članaka o tome šta se događa u svetu, portale iz perioda 2008/2009, forume iz tog perioda, i povezala stvari. Našla sam i neku temu o cenama nekretnina ovde na Krstarici, iz perioda 2008/2009... zlonamernih agencijskih botova sa tri grama mozga je bilo koliko hoćeš. I kad su cene nekretnina pale za 30% , oni su lagali na temi da su to samo ,,sporadični slučajevi." Odvratne osobe koje vuku naivne ljude pravo u propast. Ti isti će im kada ne budu mogli da otplate rate kredita zbog recesije reći: ,,Pa zašto ste dizali kredit kad niste sposobni da ga otplatite?"
Pošto nemam znanja iz ekonomije, mogla sam da se oslonim samo na logiku. Nedeljama sam čitala sve gore navedeno i zaključila da se scenario iz 2008 ponavlja, da li baš istim intenzitetom, nisam sigurna.
Pouzdan znak da građevinska mafija krije šta se zapravo događa na tržištu nekretnina je to što su na mnogim forumima teme koje se odnose na nekretnine i kredite zatvorene. Nije moguće pisati na njima. Jedva ovde nađoh temu koja je otvorena. Ili čim napišeš nešto Šta nije u interesu građevinske mafije odmah te banuju, a kolo vode građevinski i agencijski botovi.