pa koji su, i u kojim to zemljama? vi ste pod turcima garant, ti instrumenti su garant ilegalni na zapaduDo deložacije se dolazi tek kada se iscrpe sve druge mogućnosti za naplatu duga. Digao si kredit vraćaj ga. Ljudi uzimaju kredite ne samo za stanove ili kuće nego nenamjenske kredite za budalaštine tipa mobiteli, ljetovanja, zimovanja. Postoje neki biseri koji i ne znaju koji su instrumenti za naplatu kredita ukoliko dužnik nije solventan.
uzmes kredit za letovanje i ne placas ga, pa ostanes bez stana?A u ugovoru piše da ukoliko se kredit ne bude otplaćivao uredno banka ima pravo da mu uzme kuću ili stan. Onda se desi da ljudi ostanu bez posla, ne mogu se otplaćivat krediti, banka ovrši kuću i svi su drugi krivi samo taj što je uzeo kredit je jadan nevin
banka moze da uzme samo ono sto finansira:
ako mi finansira auto, onda samo njega moze da mi capi
ako kucu onda samo nju
ako letovanje, moze da me povuce za q.
u americi nema zabran na platu! nema teorije da jedna banka blokira racun duzniku u drugoj banci, ILI DA IZVRSITELJI ULAZE U MOJU GARAZU CAK I AKO NECU DA PLACAM AUTO NA KREDU, vec mgu samo na prevaru da ga maznu dok spavam, ako je ispred kuce!
Poslednja izmena: