kako raskinuti?

Pa zasto zelis da raskines?
Stavi pluseve i minuseve pa na vagu:)

Ok, slažem se, al' svejedno i da ima i pluseva i minuseva, pa čak i da je pluseva malo više, a minusa mnogo-ja, lično, ne bih razmišljala. Što bih vagala ako već ima puno minusa, bez obzira na sve te takozvane 'prednosti' tj. pluseve.

@Nedodirljiva mala

Čim se zapitaš da l' bi trebala da raskineš-verovatno postoji malo više razloga. I, po meni jedino logično je to-da kad osetiš da nije sve onako kao što je bilo pre, odnosno da je gore, da ti ne odgovara više ta veza-raskidaj! :ok:

Ok, slažem se, al' svejedno i da ima i pluseva i minuseva, pa čak i da je pluseva malo više, a minusa mnogo-ja, lično, ne bih razmišljala. Što bih vagala ako već ima puno minusa, bez obzira na sve te takozvane 'prednosti' tj. pluseve.

Mozda zato da se kasnije ne bi kajala.
Sa vremenom ces nauciti da je najvaznije strpljenje.
Da ne treba reagovati ishitreno, na prvu loptu i voditi se trenutnom emocijom.
Treba razmisliti.
Pustiti da malo vremena prodje.
Zivot nece pobeci.
Sutra ces mozda osecati drugacije.

ja mrzim raskidati.
uvijek nekako svojim ponashanjem natjeram momka da raskine (nejavljanjem,nezainteresovanoshcju...)
ne mogu ja recji : "hej,slushaj,ovo ne ide...ja bih da raskinemo'
lakshe mi je recji : "okej,raskidamo'

:lol:

ja mrzim raskidati.
uvijek nekako svojim ponashanjem natjeram momka da raskine (nejavljanjem,nezainteresovanoshcju...)
ne mogu ja recji : "hej,slushaj,ovo ne ide...ja bih da raskinemo'

А ја кад сам рекао то исто:
Себично јесте, али је нејлакше направити од себе жртву и да лепо друга страна раскине. Она има разлог зашто је раскинула, ја само ћутим и све је кул. Јбга љубав је зајебана работа. :neutral:
Реакција је била ова:
Ovo je užasno. Nikad mi ne bi palo na pamet da uradim tako nešto.
И после мени кажете да сам шовиниста :roll:

a sta kazete lad neko raskine tako sto se nikada vise ne javi????
To se ne deshava u pravim vezama. :roll:
Ja sam raskinula sa svojim prvim, i jedinim, pravim dechkom prvi put a onda sam ga naterala da on raskine samnom jer ja nisam htela opet da ja kazem ˝Raskidamo˝ i onda sam se drala preko telefona, ˝Reci, samo reci to i sve ce biti gotovo, samo reci˝ i onda je on rekao i onda sam ja rekla ˝Eto, vidish da nije bilo teshko. Vidimo se sutra na faxu˝. :lol: I to sve pred jednim drugom... :lol: Komedija...

Zasto brate,meni je bas u redu,frka mi je u 4 oka,ne znam sto. . . mislim da je poruka najbolji nacin:dash::dash:
Zato što nemaš muda da joj/mu u lice kažeš šta misliš.
Svakako jedan od najgorih, ako ne i najgori način za raskidanje.

a sta kazete lad neko raskine tako sto se nikada vise ne javi????
:eek: Jadno. Ne bih to nikada uradila.

Nema tu mnogo filozofije. Ne razumem zašto je nekim ljudima teško raskinuti... Bolje to, nego da se lažete. Očigledno ti nešto nije odgovaralo u toj vezi, tako da ne vidim razlog zbog kojeg bi ti bilo neprijatno. Jednostavno, dogovorite se da se nađete negde, kažeš mu/joj da ne možete više da budete zajedno, zatim razloge zbog kojih želiš da raskinete i to je to. Ne treba da uvijaš i obilaziš k'o kiša oko Kragujevca, već lepo, konkretno, bez zamuckivanja - kažeš šta imaš.
The end. :mrgreen:

Jesi sigurna da su za takav akt potrebna muda?

Emocije ponekad cine cuda.
Mislim da na gore pomenuti način raskidaju oni koji nemaju hrabrosti. :)

Ukazati nekom na neku nesposobnost obicno ne resava problem.
Naravno. Pokušah pomoći... :arrow:
Nema tu mnogo filozofije. Ne razumem zašto je nekim ljudima teško raskinuti... Bolje to, nego da se lažete. Očigledno ti nešto nije odgovaralo u toj vezi, tako da ne vidim razlog zbog kojeg bi ti bilo neprijatno. Jednostavno, dogovorite se da se nađete negde, kažeš mu/joj da ne možete više da budete zajedno, zatim razloge zbog kojih želiš da raskinete i to je to. Ne treba da uvijaš i obilaziš k'o kiša oko Kragujevca, već lepo, konkretno, bez zamuckivanja - kažeš šta imaš.
The end. :mrgreen:

ja mrzim raskidati.
uvijek nekako svojim ponashanjem natjeram momka da raskine (nejavljanjem,nezainteresovanoshcju...)ne mogu ja recji : "hej,slushaj,ovo ne ide...ja bih da raskinemo'

ovo je ruzno...
i odlika neposhtovanja. I laksi izlaz za vas-koji vishe nishta ne osecate. A shta je sa drugom stranom,koja i dalje voli? To ej kukavicki. Mnogo je lakse poslati sms ili nazvati i reci '' mi moramo da prichamo '' nadjete se,pogledate se u ochi i on krene ''slushaj,ja mislim da ovo vishe ne ide,ja ne osecam vishe nishta prema tebi,mislim da treba da raskinemo..''
A ne ko pi.cka da cuti danima i danima i danima,pa tek to koliko boli.
Ja sam uvek za razgovor. Uvek postoje naznake kada se zavrshava veza,to nika dnije iz vedra neba,uvek se oseca kad se blzii raskid. Tvoje je jedino koliko dugo zelish da se vuche. Da li zelish da cekash,ili pokushavash neshto da ''sredish '' ili da se borish za tu ljubav..ili bi da pustis. Ako je neka jaka veza,ako je ozbiljna bila nekako mi je...razocaravajuce da se zavrshi tako...da se jedna strana ne javlja,kukavicki pokushava da natera drugu stranu da raskine iz sebicnosti,....nedostojno mi je da se neka veza koja je bila neshto voliko i lepo tako zavrshi. Zato,ako je ozbiljna veza,uvek sam za otvoren razgovor,ako ima problem,da sukobish decka sa tim.jednom,dva puta,tri koliko treba..ali ako se on i dalje pravi lud kao da problema nema,onda pribegavam zadnjoj rezoluciji- nestajem bez traga. Ne odgovaram na pozive,poruke,nishta. Obicno kad nastupi taj period-to je put bez povratka. nema nikakve sanse ikada da me natera da mu odgovorim,i izgubio me je zauvek. Na shta to lici,da ja kazem,imamo problem,ja osecam da iam problem,on da mantra kako je sve u redu,a hladan je kao led...pa nek ne vredja moju inteligenciju nisam imbecil. Stoji,ako je neko do koga mi je uzasno stalo,onda umem da budem fina do besvesti.Ako on to zloupotrebi-nestajem. jeste ponizavajuce da se neka velika veza zavrshi tako..da oboje prestaju da odgovaraju na poruke drugog,to je toliko...razocarenje. Ali ako hoce tako da igra neka mu/njoj.

Back