Tinar
Veoma poznat
- Poruka
- 10.368
Vladooo?! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Бежи бре јаднице па нисам ја баш толика ложана![]()
![]()
Pa zasto zelis da raskines?
Stavi pluseve i minuseve pa na vagu![]()
nikako SMS-om! To je najgore,kukavicki i bljuu
Ok, slažem se, al' svejedno i da ima i pluseva i minuseva, pa čak i da je pluseva malo više, a minusa mnogo-ja, lično, ne bih razmišljala. Što bih vagala ako već ima puno minusa, bez obzira na sve te takozvane 'prednosti' tj. pluseve.
Zasto brate,meni je bas u redu,frka mi je u 4 oka,ne znam sto. . . mislim da je poruka najbolji nacin![]()
А ја кад сам рекао то исто:ja mrzim raskidati.
uvijek nekako svojim ponashanjem natjeram momka da raskine (nejavljanjem,nezainteresovanoshcju...)
ne mogu ja recji : "hej,slushaj,ovo ne ide...ja bih da raskinemo'
lakshe mi je recji : "okej,raskidamo'
![]()
Реакција је била ова:Себично јесте, али је нејлакше направити од себе жртву и да лепо друга страна раскине. Она има разлог зашто је раскинула, ја само ћутим и све је кул. Јбга љубав је зајебана работа.![]()
И после мени кажете да сам шовинистаOvo je užasno. Nikad mi ne bi palo na pamet da uradim tako nešto.
А ја кад сам рекао то исто:
Реакција је била ова:
И после мени кажете да сам шовиниста![]()
jadno i kukavicki!a sta kazete lad neko raskine tako sto se nikada vise ne javi????
a sta kazete lad neko raskine tako sto se nikada vise ne javi????
To se ne deshava u pravim vezama.a sta kazete lad neko raskine tako sto se nikada vise ne javi????
Zato što nemaš muda da joj/mu u lice kažeš šta misliš.
Zasto brate,meni je bas u redu,frka mi je u 4 oka,ne znam sto. . . mislim da je poruka najbolji nacin![]()
a sta kazete lad neko raskine tako sto se nikada vise ne javi????
Zato što nemaš muda da joj/mu u lice kažeš šta misliš.
Mislim da na gore pomenuti način raskidaju oni koji nemaju hrabrosti.Jesi sigurna da su za takav akt potrebna muda?
Emocije ponekad cine cuda.
Naravno. Pokušah pomoći...Ukazati nekom na neku nesposobnost obicno ne resava problem.
Nema tu mnogo filozofije. Ne razumem zašto je nekim ljudima teško raskinuti... Bolje to, nego da se lažete. Očigledno ti nešto nije odgovaralo u toj vezi, tako da ne vidim razlog zbog kojeg bi ti bilo neprijatno. Jednostavno, dogovorite se da se nađete negde, kažeš mu/joj da ne možete više da budete zajedno, zatim razloge zbog kojih želiš da raskinete i to je to. Ne treba da uvijaš i obilaziš k'o kiša oko Kragujevca, već lepo, konkretno, bez zamuckivanja - kažeš šta imaš.
The end.![]()
Da.Jesi sigurna da su za takav akt potrebna muda?
Da.
Ako imaš muda da se muvaš, a nemaš ih kad se raskida - onda bolje i nemoj da se muvaš.![]()
e i momci neka kazu kako ima je najlakse kad devojka raskine,i devojke sta misle kako treba da raskidamo...uvek se zaje...m kad dodje do toga![]()
ja mrzim raskidati.
uvijek nekako svojim ponashanjem natjeram momka da raskine (nejavljanjem,nezainteresovanoshcju...)ne mogu ja recji : "hej,slushaj,ovo ne ide...ja bih da raskinemo'
lakshe mi je recji : "okej,raskidamo'
![]()