Petar BSK
Veoma poznat
- Poruka
- 10.059
ovo je ruzno...
i odlika neposhtovanja. I laksi izlaz za vas-koji vishe nishta ne osecate. A shta je sa drugom stranom,koja i dalje voli? To ej kukavicki. Mnogo je lakse poslati sms ili nazvati i reci '' mi moramo da prichamo '' nadjete se,pogledate se u ochi i on krene ''slushaj,ja mislim da ovo vishe ne ide,ja ne osecam vishe nishta prema tebi,mislim da treba da raskinemo..''
A ne ko pi.cka da cuti danima i danima i danima,pa tek to koliko boli.
Ja sam uvek za razgovor. Uvek postoje naznake kada se zavrshava veza,to nika dnije iz vedra neba,uvek se oseca kad se blzii raskid. Tvoje je jedino koliko dugo zelish da se vuche. Da li zelish da cekash,ili pokushavash neshto da ''sredish '' ili da se borish za tu ljubav..ili bi da pustis. Ako je neka jaka veza,ako je ozbiljna bila nekako mi je...razocaravajuce da se zavrshi tako...da se jedna strana ne javlja,kukavicki pokushava da natera drugu stranu da raskine iz sebicnosti,....nedostojno mi je da se neka veza koja je bila neshto voliko i lepo tako zavrshi. Zato,ako je ozbiljna veza,uvek sam za otvoren razgovor,ako ima problem,da sukobish decka sa tim.jednom,dva puta,tri koliko treba..ali ako se on i dalje pravi lud kao da problema nema,onda pribegavam zadnjoj rezoluciji- nestajem bez traga. Ne odgovaram na pozive,poruke,nishta. Obicno kad nastupi taj period-to je put bez povratka. nema nikakve sanse ikada da me natera da mu odgovorim,i izgubio me je zauvek. Na shta to lici,da ja kazem,imamo problem,ja osecam da iam problem,on da mantra kako je sve u redu,a hladan je kao led...pa nek ne vredja moju inteligenciju nisam imbecil. Stoji,ako je neko do koga mi je uzasno stalo,onda umem da budem fina do besvesti.Ako on to zloupotrebi-nestajem. jeste ponizavajuce da se neka velika veza zavrshi tako..da oboje prestaju da odgovaraju na poruke drugog,to je toliko...razocarenje. Ali ako hoce tako da igra neka mu/njoj.
Bolje tako nego pedala preko SMS-a ....