kako raskinuti?

Moon Child:
ja sam jednom raskinula preko poruke...
Al ne zato sto nisam smela da mu kazem u lice :roll:
Nego mi bilo dosadno:p..A inace,ta veza mi je tolko znacila,da stvarno..... :lol: :lol: :lol:
uostalom jedva smo se dva put videli :roll:

e, pa isto tako. znaci - posto se nismo nikad vidjali, nisam ni imala drugi nacin da mu kazem.. :roll:

srećica:
Shinoda:
miss:
srećica:
poruka je stvarno odvratan nachin.ali zamisli kad ti neko poshalje najbolju drugaricu da raskine sa tobom(sluchaj malog mikija jovica i mene)dsh,dsh,dsh!!!!
Bozxe!
ali najvishe mrzim kad pochne da me kulira jedno 3,4 dana i ja nemam pojma shta je.i onda samo bum! ja ga u gradu vidim i on se ne javi....kako volim tak`e seljake :?
:shock: :shock: :shock: ovo je jos gore od poruke...bas je mali seljak

a i cooliranje je bez veze...mada ja nekad prektikujem... :oops:
Pre svega: nije mali... :lol: nase je godiste... :wink: drugo: on je moj najbolji ortak i pazi sta pricas!!!(nista licno) :oops: :P
Sta se desilo te veceri ja n znam pouzdano...
TA DRUGARICA te je videla (sretjicu) da se ljubis sa drugim!!!Zvala Milosa i pitala ga da li da raskine...On je rekao DA (nazalost)...Da ona nije predlozila verovtno bi raskinuo bar malo lepse siguran sam!!!
Ali vazno je da ste jos u dobrim odnosima!!!

prvo,widzxge je njega proglasio malim mikijem jovicem i od tada miki je mali miki jovic i za mene! :D
drugo,nishta ja loshe nisam prichala...ja sam samo rekla kako je bedno kad ti poshalje najbolju drugaricu!!!
ja znam,ja sam bila sa 2 druga na toj zxurci(koliko toliko se mozxe to nazvati zxurkom)i posle mi prishla Ana,valjda i :shock: on nije morao da joj poveruje,no trebao je da me nazove(bel je otkrio telefon!!!!) i da me pita!!!ja nijednog svog dechka nisam prevarila,niti sam imala nameru,niti cu!!!!
da,vazxno je...
samo sam htela da rashchistimo shto je miki,mali miki jovic...
bash mi je slatko tako!!! :lol:

To za Vidzgeta znam...Xexe mali miki jovic!!! :lol:
Slobodno ga tako zovi, nego samo sam rekao da nije malo da ne pomisle ljudi da je neki klinac!
To sto se sve tamo desilo zaista je bilo glupo, al yeb ga sta je tu je!

I'm gay :wink: :D Шалим се. Па свакако благ разговор у ком свакако покушаваш да се смириш и не издереш се на ту особу. Kao што Ђуле каже: "Када одеш од мене учини то, само то, да тако не изгледа"

Cupi NS:
I'm gay :wink: :D Шалим се. Па свакако благ разговор у ком свакако покушаваш да се смириш и не издереш се на ту особу. Kao што Ђуле каже: "Када одеш од мене учини то, само то, да тако не изгледа"
Meni je to malo bezveze...Vise volim direktno.Kazes sta imas pa sta bude.Takve ljude cenim....a ne da uvijas i ides izokola....
Jeste da obozavam tu pesmu od van gogha ali ne slazem se sa ovim stihovima definitivno!
A najvise mrzim kad neko koristi one kliseizirane izraze tipa 'ostacemo drugari'.....bljaaak... :roll:
Kako da ostanete drugari?Niste bili drugari pa da to ostanete...Jedino da postanete drugari.

Нисам добро формулисао. Под "благим разговором" сматрам то да девојку/дечка не гађаш лампом/клупом/баднером... А то за "остати другови", како да не

Meni je najgori onaj klishe izgovor "Ja sam kriv/a, a ne ti". :roll: C'mon... To je takva glupost... Naravno da je on kriv, chim hocesh s'njim/njom da raskinesh... Ili je on kriv ili ste oboje krivi, ne mozesh ti biti kriv/a... :roll:

Joj bože kakve teme dizete..........Ako je on/a htjeo/la da raskine, raskinula bi do sad.....
U boze sta vi necete uraditi!
Mislim da bi ova tema trebala ici pod kljuc, ali dobro, nije moje da se mjesam!

joj...kad se stim toga...evo,zadnji put je bilo ovako

on : mozes li malo da dodjes?
ja : zar ne vidis da odrasli razgovaraju?
on : zoa stvarno moramo da popricamo...
ja : mi?kako to mislis mi?
i okrenem se,a on mi stavi ruku na rame
ja : jos si tu?brisi!
i on otisao,sta ce covek kad sam lujka :whistling:

Back