wild_child
Elita
- Poruka
- 18.475
Ne znam vise........ali to zaista prelazi granice dobrog ukusa......... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da se ja nadjem u takvoj situaciji, ja bih ishla samo otvoreno pa neka ide u tri ****** materine. I tom drugu i dechku, pa nek se yebu svi.wild_child:Ne znam vise........ali to zaista prelazi granice dobrog ukusa.........![]()
e bas takoTinar:Da se ja nadjem u takvoj situaciji, ja bih ishla samo otvoreno pa neka ide u tri ****** materine. I tom drugu i dechku, pa nek se yebu svi.wild_child:Ne znam vise........ali to zaista prelazi granice dobrog ukusa.........![]()
DJ_MaRe:tema je toliko glupa da ne zelim da je zakljucam... Bas imam osecaj da ce malo kasnije fina rasprava da se razvije... uh, jedva cekam 8)
Da i razumem ako je veza bila na jedno vece ali da posle mesec ili ne daj boze vise meseci decko/devojka posalje poruku, umesto da u oci kaze osobi sta misli, to je cist bezobrazluk...Moon Child:![]()
![]()
da,to je zaiiiista katastrofa..
hAhaHahaH_devojka:e i momci neka kazu kako ima je najlakse kad devojka raskine,i devojke sta misle kako treba da raskidamo...uvek se zaje...m kad dodje do toga![]()
eeee,drugari moji...imam ja iskustva i sa tim :wink:Shinoda:Da i razumem ako je veza bila na jedno vece ali da posle mesec ili ne daj boze vise meseci decko/devojka posalje poruku, umesto da u oci kaze osobi sta misli, to je cist bezobrazluk...Moon Child:![]()
![]()
Nikad hvala bogu nisam bio u prilici to da iskusim i nadam se da necu!
kreten.miss:eeee,drugari moji...imam ja iskustva i sa tim :wink:Shinoda:Da i razumem ako je veza bila na jedno vece ali da posle mesec ili ne daj boze vise meseci decko/devojka posalje poruku, umesto da u oci kaze osobi sta misli, to je cist bezobrazluk...Moon Child:![]()
![]()
samnom je tako raskinuo jedan decko (ops: ) koji ide u moju skolu,i to sa telefona od nekog druga isto iz skole dok je tu bilo njih jos petorica...
inace,to je bio drugi put da smo se smuvali i bili zajedno oko nedelju dana,al smo pre toga bili 2 meseca :shock:
i jos gore za krajosle sam saznala da se on taj drugi put smuvao samnom samo da bi me otkacio jer sam ja raskinula sa njim.... :shock: :shock: :shock: debil...
miss:eeee,drugari moji...imam ja iskustva i sa tim :wink:Shinoda:Da i razumem ako je veza bila na jedno vece ali da posle mesec ili ne daj boze vise meseci decko/devojka posalje poruku, umesto da u oci kaze osobi sta misli, to je cist bezobrazluk...Moon Child:![]()
![]()
samnom je tako raskinuo jedan decko (ops: ) koji ide u moju skolu,i to sa telefona od nekog druga isto iz skole dok je tu bilo njih jos petorica...
inace,to je bio drugi put da smo se smuvali i bili zajedno oko nedelju dana,al smo pre toga bili 2 meseca :shock:
i jos gore za krajosle sam saznala da se on taj drugi put smuvao samnom samo da bi me otkacio jer sam ja raskinula sa njim.... :shock: :shock: :shock: debil...
a fazon je sto ispada 10 puta veci klosar nego sto bi bio da ste jednom raskinuli normalno...al to skapira tek malo kasnije...winnetou:e, pa to je ono sto sam ja pricala.. isto tako!! ne znam na kojoj temi.. ali kao, da ne bi ispao klosar.. koji SABAN!!!!
Vazno je da je ispao "cool" pred ortacima...miss:a fazon je sto ispada 10 puta veci klosar nego sto bi bio da ste jednom raskinuli normalno...al to skapira tek malo kasnije...winnetou:e, pa to je ono sto sam ja pricala.. isto tako!! ne znam na kojoj temi.. ali kao, da ne bi ispao klosar.. koji SABAN!!!!
kad ga zbog toga ispali neka druga riba...![]()
![]()
Shinoda:Vazno je da je ispao "cool" pred ortacima...miss:a fazon je sto ispada 10 puta veci klosar nego sto bi bio da ste jednom raskinuli normalno...al to skapira tek malo kasnije...winnetou:e, pa to je ono sto sam ja pricala.. isto tako!! ne znam na kojoj temi.. ali kao, da ne bi ispao klosar.. koji SABAN!!!!
kad ga zbog toga ispali neka druga riba...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa nek' se smuva sa njima kad ne bude vise imao s kim!!!![]()
![]()
![]()
Tinar:Vrlo je moguce da mu se svidjash pa on namerno pujda tvog dechka da te ostavi poshto ga nevidjeno drma ljubomora. To nije retko, stalno se to deshava. To je zayebano poshto ce tvoj dechko pre poverovati naj drugu koga zna odavno. Eh, ljubomora...wild_child:E takvi me jako nerviraju.A pazi...nije me vredjao dok smo svi zajedno izlazili kao drugovi.Ali cim sam se smuvala sa njegovim drugom odmah je krenulo...prvo neke sitne provokacije na racun moje male visine a zatim vec neke ozbiljne konstatacije da sam kurvica ..sto je totalno suludo......ali nikada ne kaze nista direktno vec sve onako dovoljno jasno da ja shvatim.Uzasno me nervira.......
poruka je stvarno odvratan nachin.ali zamisli kad ti neko poshalje najbolju drugaricu da raskine sa tobom(sluchaj malog mikija jovica i mene)dsh,dsh,dsh!!!!Shinoda:Da i razumem ako je veza bila na jedno vece ali da posle mesec ili ne daj boze vise meseci decko/devojka posalje poruku, umesto da u oci kaze osobi sta misli, to je cist bezobrazluk...Moon Child:![]()
![]()
:shock: :shock: :shock: ovo je jos gore od poruke...bas je mali seljaksrećica:poruka je stvarno odvratan nachin.ali zamisli kad ti neko poshalje najbolju drugaricu da raskine sa tobom(sluchaj malog mikija jovica i mene)dsh,dsh,dsh!!!!
Bozxe!
ali najvishe mrzim kad pochne da me kulira jedno 3,4 dana i ja nemam pojma shta je.i onda samo bum! ja ga u gradu vidim i on se ne javi....kako volim tak`e seljake :?
Pre svega: nije mali...miss::shock: :shock: :shock: ovo je jos gore od poruke...bas je mali seljaksrećica:poruka je stvarno odvratan nachin.ali zamisli kad ti neko poshalje najbolju drugaricu da raskine sa tobom(sluchaj malog mikija jovica i mene)dsh,dsh,dsh!!!!
Bozxe!
ali najvishe mrzim kad pochne da me kulira jedno 3,4 dana i ja nemam pojma shta je.i onda samo bum! ja ga u gradu vidim i on se ne javi....kako volim tak`e seljake :?
a i cooliranje je bez veze...mada ja nekad prektikujem...ops:
Shinoda:miss::shock: :shock: :shock: ovo je jos gore od poruke...bas je mali seljaksrećica:poruka je stvarno odvratan nachin.ali zamisli kad ti neko poshalje najbolju drugaricu da raskine sa tobom(sluchaj malog mikija jovica i mene)dsh,dsh,dsh!!!!
Bozxe!
a i cooliranje je bez veze...mada ja nekad prektikujem...ops:
Pre svega: nije mali...nase je godiste... :wink: drugo: on je moj najbolji ortak i pazi sta pricas!!!(nista licno)
ops:
![]()
Sta se desilo te veceri ja n znam pouzdano...
TA DRUGARICA te je videla (sretjicu) da se ljubis sa drugim!!!Zvala Milosa i pitala ga da li da raskine...On je rekao DA (nazalost)...Da ona nije predlozila verovtno bi raskinuo bar malo lepse siguran sam!!!
Ali vazno je da ste jos u dobrim odnosima!!!
prvo,widzxge je njega proglasio malim mikijem jovicem i od tada miki je mali miki jovic i za mene!![]()
drugo,nishta ja loshe nisam prichala...ja sam samo rekla kako je bedno kad ti poshalje najbolju drugaricu!!!
ja znam,ja sam bila sa 2 druga na toj zxurci(koliko toliko se mozxe to nazvati zxurkom)i posle mi prishla Ana,valjda i :shock: on nije morao da joj poveruje,no trebao je da me nazove(bel je otkrio telefon!!!!) i da me pita!!!ja nijednog svog dechka nisam prevarila,niti sam imala nameru,niti cu!!!!
da,vazxno je...
samo sam htela da rashchistimo shto je miki,mali miki jovic...
bash mi je slatko tako!!!![]()