Edmund
Poznat
- Poruka
- 9.371
Bilo bi super naći takvu "prijateljicu"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto je tesko skapirati da neki ljudi zele svoj prostor, zivot, slobodicu milu zgodnicu i ne zele da dizu staMbene kredite da bi se hvalili rodbinama i prijateljima o preduzetnim potezima u zivotu?FWB ti je situacija kad se dvoje poznanika skontaju u seksu i ne mogu da prestanu, ali jedno od njih (retko oboje) misli da je onaj drugi grdoba i ne bi da se dozna da se jebu.
FWB ti je situacija kad se dvoje poznanika skontaju u seksu i ne mogu da prestanu, ali jedno od njih (retko oboje) misli da je onaj drugi grdoba i ne bi da se dozna da se jebu.
Ima milion razloga, nije samo gabor, ali pun je ***** kombinacija gde realno bar jedno neće da prikaže drugog u javnostiA negde i nekako su se skontali da su kompatibilni za seks, iako se nešto ni nisu privlačili ili bar jedna osoba od dve i nije bila nešto zainteresovana. A onda se desilo negde i nekako
Jes' čudno to, nekad neko za koga si u fazonu da ne bi ni imao seks sa tom osobom, u krevetu ispadne bolji/a od nekoga na koga si se ložio/la![]()
To se desava kod pro-monogamista. Fazon trazim zenu/muza ozb vezu za javnost i td al moze neki seksualni odusak. Licemerje kod pro-monogamista.Ima milion razloga, nije samo gabor, ali pun je ***** kombinacija gde realno bar jedno neće da prikaže drugog u javnostiA negde i nekako su se skontali da su kompatibilni za seks, iako se nešto ni nisu privlačili ili bar jedna osoba od dve i nije bila nešto zainteresovana. A onda se desilo negde i nekako
Jes' čudno to, nekad neko za koga si u fazonu da ne bi ni imao seks sa tom osobom, u krevetu ispadne bolji/a od nekoga na koga si se ložio/la![]()
ko šta voli nek izvoli.U osnovi
Da li ste za ili protiv?
daa u razradi
Imate li iskustva?
Dobro me podseti, davno sam ga koristio. Možda sad budem imao više sreće.Badoo vam je za to bolji
Tamo ima puno običnog sveta
To je jedino imalo smisla za vreme korone kad su svi morali da budu kod kuće i blejali po netu pa je i gomila normalnog sveta bilo tamo. Tako sam i upoznao jednu divnu devojku koja potpuno odstupa od svih stereotipa o tinderašicama i proveli smo lepih par meseci zajedno.ko šta voli nek izvoli.
Ja znam da ja takve zenio ne bih
da
Sto se tice Tindera i Badoo-a itd, tu su žene na aukciji, i generalno su privilegovane. Eci peci pec.
Ne preporučujem, tamo jedino vrlo atraktivno muskarci ne moraju da se majmunisu.
Uzivo imas vece sanse, a i vidis s skim imas posla, da ne kazem da normalna devojka nema sta da trazi na Badoo i Tinderu.
haha pa to. Dobro, to je vec vezaTo je jedino imalo smisla za vreme korone kad su svi morali da budu kod kuće i blejali po netu pa je i gomila normalnog sveta bilo tamo. Tako sam i upoznao jednu divnu devojku koja potpuno odstupa od svih stereotipa o tinderašicama i proveli smo lepih par meseci zajedno.
Pre toga mislim da nisam ni znao šta je Tinder, posle toga sam jednom ušao i bože sačuvaj i sakloni
Ne znam ni čemu toliko insistiranje na tim mrežama kada postoji stvaran svet. Nije više korona, može se izaći![]()
Vidim da si upućen u to.skoro gledam neki momci pričaju sa ribama nekim preko fona ono gledaju se na kameru i da pokažu sa kim sede okrenu prema meni ja sakrio lice odma.ko šta voli nek izvoli.
Ja znam da ja takve zenio ne bih
da
Sto se tice Tindera i Badoo-a itd, tu su žene na aukciji, i generalno su privilegovane. Eci peci pec.
Ne preporučujem, tamo jedino vrlo atraktivni muskarci ne moraju da se majmunisu.
Dva primera, moj drug S..... skoro 2m, zgodan, lepo napucan, ne previse, taman, lep ko slika, onako lice ko model. Ovako harzimatican, duhovit, intaligentan, ima stav. On je tamo vedri i oblaci, no stop srca, poruke, sta znam, on lajkuje neku, odma poruka od nje, on napise "cao" svaka odgovara. E on je jedan, na njega jednog 100 mora da se ubija i dovija, i od sto 1 da odgovori, oni srecni. Pri tom na cao im ni jedna ne odg
Tako da, zene su privilegovane tamo, makar bila ruzna ko lopov, a znam ih vise, pa imaju izobolje ponuda tamo.
Moj drug nakon sto se razveo, se vidjao sa jednom devojkom, cisto seks, kako je govorio, ispomazu se... elem sad su zajednoAKo nisi iz tih kategorija već si zdrava, prava osoba koja želi dosta sexa i ne želi da skače sa osobe na osobu, ovo je nedovoljno i neodgovarajuće.. a čim počnu često da se jebbu i viđaju i nemaju druge, to prestaje biti šema
Kako se zove djevojka koja te ceka godinama i nada se vezi dok te ne otkaci ,navratis kad zelis i odes,nemas nikakvih obaveza.To su sasvim odvojene stvari, imati šemu sa nekim i imati prijateljstvo sa dodatkom seksa. Ni malo nije isto i nema veze s vezom