Kako pronaći prijatelja sa beneficijama

FWB ti je situacija kad se dvoje poznanika skontaju u seksu i ne mogu da prestanu, ali jedno od njih (retko oboje) misli da je onaj drugi grdoba i ne bi da se dozna da se jebu.
Zasto je tesko skapirati da neki ljudi zele svoj prostor, zivot, slobodicu milu zgodnicu i ne zele da dizu staMbene kredite da bi se hvalili rodbinama i prijateljima o preduzetnim potezima u zivotu?

FWB ti je situacija kad se dvoje poznanika skontaju u seksu i ne mogu da prestanu, ali jedno od njih (retko oboje) misli da je onaj drugi grdoba i ne bi da se dozna da se jebu.

Не мора да значи. Може да воли да мења момке у раним 20-тим, али има пар метросекс другара чисто ради кондиције. Не даје момцима одмах да подигне себи вредност па јој треба да буде намирена. Има и још врста. Није само тај габорски стил.

Ima milion razloga, nije samo gabor, ali pun je ***** kombinacija gde realno bar jedno neće da prikaže drugog u javnosti 😁 A negde i nekako su se skontali da su kompatibilni za seks, iako se nešto ni nisu privlačili ili bar jedna osoba od dve i nije bila nešto zainteresovana. A onda se desilo negde i nekako 😎

Jes' čudno to, nekad neko za koga si u fazonu da ne bi ni imao seks sa tom osobom, u krevetu ispadne bolji/a od nekoga na koga si se ložio/la 😁

Ima milion razloga, nije samo gabor, ali pun je ***** kombinacija gde realno bar jedno neće da prikaže drugog u javnosti 😁 A negde i nekako su se skontali da su kompatibilni za seks, iako se nešto ni nisu privlačili ili bar jedna osoba od dve i nije bila nešto zainteresovana. A onda se desilo negde i nekako 😎

Jes' čudno to, nekad neko za koga si u fazonu da ne bi ni imao seks sa tom osobom, u krevetu ispadne bolji/a od nekoga na koga si se ložio/la 😁

Није то само до показивања него нека слобода. Игра се са пар девојака и има неку крес шему стандардну.
Мајка неког друга која воли млађе момке па те приде саветује око свега у животу и девојака.:heart:
Има колко оћеш варијација.

To se desava kod pro-monogamista. Fazon trazim zenu/muza ozb vezu za javnost i td al moze neki seksualni odusak. Licemerje kod pro-monogamista.
Imas ljude koji tako u opste ne razmisljaju.

Ima milion kombinacija za kombinacije i nisu većinom ni vezane za prevaru. Jednostavno, to je vaša stvar i iz milion razloga nećete da se zna. Nekad je i nešto banalno, nekad nešto sasvim ozbiljno što bi narušilo nečiju karijeru, brak...

Sve u svemu, svodi se na isto - seks je dobar, ali neću da se u javnosti zna da smo par 😁

Nekad je razlog - gabor 🤣 Ali zato gabor u krevetu razbija 😎

U osnovi
Da li ste za ili protiv?
ko šta voli nek izvoli.
Ja znam da ja takve zenio ne bih 😅
a u razradi
Imate li iskustva?
da

Sto se tice Tindera i Badoo-a itd, tu su žene na aukciji, i generalno su privilegovane. Eci peci pec.
Ne preporučujem, tamo jedino vrlo atraktivni muskarci ne moraju da se majmunisu.
Dva primera, moj drug S..... skoro 2m, zgodan, lepo napucan, ne previse, taman, lep ko slika, onako lice ko model. Ovako harzimatican, duhovit, intaligentan, ima stav. On je tamo vedri i oblaci, no stop srca, poruke, sta znam, on lajkuje neku, odma poruka od nje, on napise "cao" svaka odgovara. E on je jedan, na njega jednog 100 mora da se ubija i dovija, i od sto 1 da odgovori, oni srecni. Pri tom na cao im ni jedna ne odg
Tako da, zene su privilegovane tamo, makar bila ruzna ko lopov, a znam ih vise, pa imaju izobolje ponuda tamo.

Uzivo imas vece sanse, a i vidis s skim imas posla, da ne kazem da normalna devojka nema sta da trazi na Badoo i Tinderu.
Za semu ok, za instant seks ok, za friends with benefits, ako si zgodan jako.

Poslednja izmena:
ko šta voli nek izvoli.

da

Sto se tice Tindera i Badoo-a itd, tu su žene na aukciji, i generalno su privilegovane. Eci peci pec.
Ne preporučujem, tamo jedino vrlo atraktivno muskarci ne moraju da se majmunisu.

Uzivo imas vece sanse, a i vidis s skim imas posla, da ne kazem da normalna devojka nema sta da trazi na Badoo i Tinderu.
To je jedino imalo smisla za vreme korone kad su svi morali da budu kod kuće i blejali po netu pa je i gomila normalnog sveta bilo tamo. Tako sam i upoznao jednu divnu devojku koja potpuno odstupa od svih stereotipa o tinderašicama i proveli smo lepih par meseci zajedno.

Pre toga mislim da nisam ni znao šta je Tinder, posle toga sam jednom ušao i bože sačuvaj i sakloni 🤣

Ne znam ni čemu toliko insistiranje na tim mrežama kada postoji stvaran svet. Nije više korona, može se izaći 😁

To je jedino imalo smisla za vreme korone kad su svi morali da budu kod kuće i blejali po netu pa je i gomila normalnog sveta bilo tamo. Tako sam i upoznao jednu divnu devojku koja potpuno odstupa od svih stereotipa o tinderašicama i proveli smo lepih par meseci zajedno.

Pre toga mislim da nisam ni znao šta je Tinder, posle toga sam jednom ušao i bože sačuvaj i sakloni 🤣

Ne znam ni čemu toliko insistiranje na tim mrežama kada postoji stvaran svet. Nije više korona, može se izaći 😁
haha pa to. Dobro, to je vec veza :)

Znas brate 2018. i 2023. iste likuse ze vrtele na Badoo tamo kad udjes da pregledas pa na vrhu 😅
3 puta sam to u zivotu koristio na kratko. 2015. 2018. i 2023.
I 2018. i 2023. gomila istih faca

Ma, znam da su iste, moraju biti, ne zato što posećujem ili imam Tinder nego zato što znam devojke koje su tamo godinama 🤣

Kapiram da se već svi znaju 🤣

I da, ima dosta seksa i lako je, ali to je tip seksa i devojaka sa kojima radije ne bih imao seks 🤣

Da ne osuđujem i ne generalizujem, naravno da ima izuzetaka, ali većina su realno one koje su ovako u centru pažnje, a to nikad pre nisu bile, niti sada mogu biti na neki drugi način.

Ovako uvek kao imaju neke, i neki ih smaraju... Kad ih sretneš i pitaš jesu li u vezi, nisu, ali kao muvaju se tu neki momci... A to sve likovi koji pišu da dobiju malo, ****** bi i mrtvog četnika i zabole ih za njih.

Samo da nema Tindera, ne bi imale ni njih. Kad bi ih pitao da li imaju nekog i da li se nešto dešava, samo bi rekle - nema ništa.

Ali dobro, nek radi ko šta hoće. Dok ne krši zakon i ne ugrožava drugog.

ko šta voli nek izvoli.

da

Ne preporučujem, tamo jedino vrlo atraktivni muskarci ne moraju da se majmunisu.
Dva primera, moj drug S..... skoro 2m, zgodan, lepo napucan, ne previse, taman, lep ko slika, onako lice ko model. Ovako harzimatican, duhovit, intaligentan, ima stav. On je tamo vedri i oblaci, no stop srca, poruke, sta znam, on lajkuje neku, odma poruka od nje, on napise "cao" svaka odgovara. E on je jedan, na njega jednog 100 mora da se ubija i dovija, i od sto 1 da odgovori, oni srecni. Pri tom na cao im ni jedna ne odg
Tako da, zene su privilegovane tamo, makar bila ruzna ko lopov, a znam ih vise, pa imaju izobolje ponuda tamo.
Vidim da si upućen u to.skoro gledam neki momci pričaju sa ribama nekim preko fona ono gledaju se na kameru i da pokažu sa kim sede okrenu prema meni ja sakrio lice odma.
Sta je to?to samo skroluju i stalno neke nove.
Ne šalju slike nego odma video poziv.
A sin od druga ima kombinaciju neke klinke stalno cetuju tako i kad neki pošalje nesto bezobrazno tim klinikama ovi odma stupaju u akciju nalaze ga preko neta i traže lovu da tamo nekog ne cinkare kod zene:hahaha:
Cirkus sta se sve ne sete

Inače, sam koncept dugotrajne šeme je nešto što odgovara ljudima koji nisu sami, tipa u braku su ili imaju dugu vezu, zatim onima koji ne žele često sex, onima koji su u takvom poslu i obavezama da imaju vremena samo za povremeno viđanje sa nekim ko je pouzdan, ili onima koji vole da imaju paralelne odnose.
Ili to što ste pisali na temi, da se stidiš tog nekog..

AKo nisi iz tih kategorija već si zdrava, prava osoba koja želi dosta sexa i ne želi da skače sa osobe na osobu, ovo je nedovoljno i neodgovarajuće.. a čim počnu često da se jebbu i viđaju i nemaju druge, to prestaje biti šema

Poslednja izmena:
Skoro mi prica prijatelj taxista u bg.vozi neku namunjenu ona telefon ono opušteno prica i pita sagovornika jel hoce viagru ili nesto tom da uzme muz joj se vraća sa puta tek za par dana pa moze vise puta da se vide za kres i to kod nje na gajbi posto im i deca kod nekih rođaka.
Kad završi razgovor pristojno rekla ovom blabla samo kres posto joj muž cesto nije tu.
Eto nije lako ni taxistima svašta cuju:hahaha:

AKo nisi iz tih kategorija već si zdrava, prava osoba koja želi dosta sexa i ne želi da skače sa osobe na osobu, ovo je nedovoljno i neodgovarajuće.. a čim počnu često da se jebbu i viđaju i nemaju druge, to prestaje biti šema
Moj drug nakon sto se razveo, se vidjao sa jednom devojkom, cisto seks, kako je govorio, ispomazu se... elem sad su zajedno

Back