Kako pronaći prijatelja sa beneficijama

Vidim da si upućen u to.skoro gledam neki momci pričaju sa ribama nekim preko fona ono gledaju se na kameru i da pokažu sa kim sede okrenu prema meni ja sakrio lice odma.
Sta je to?to samo skroluju i stalno neke nove.
Ne šalju slike nego odma video poziv.
A sin od druga ima kombinaciju neke klinke stalno cetuju tako i kad neki pošalje nesto bezobrazno tim klinikama ovi odma stupaju u akciju nalaze ga preko neta i traže lovu da tamo nekog ne cinkare kod zene:hahaha:
Cirkus sta se sve ne sete
a dje sam upuceN, ne zezaj :D
koristio Badoo malo, 2915. 10 dana tipa, klinac, pa kad sam u izlasku , pa obrisao. 2018. slomio nogu, bio u gipsu pa malo koristio iz dosade, malo na moru iste godine sa drugarima. I 2 dana 2023. drug mi i ttalirao na telefon da trolujemo, pa se sprdali :D nista posebno..
Ma da to za ucene je show, cuo sam i ja za to.

Nije 'prijatelja' nego 'prijateljicu'
kad se već obraćaš muškarcima

Šta ih ložiš da mogu da imaju PSP s ovakvom ribom

I nisi zatvorio zagradu
Nije tesko naci prijatelja sa benefitom, mnogo jednostavnije nego prijateljicu sa benefitom.....e sad ne znam kako to da objasnim, ali gejevi imaju neko drugacije gledanje i obracanje....to ne primecujes ovako dok ne znas nekog geja da je gej onda njegove prijatelje i drugare kad posmatras oni komuniciraju tako...

Koliko se meni cini , oni se lakse dogovaraju za benefite...

Isto kao sto je lakse dobiti prijateljicu za benefite koja je 10 godina ili 20 godina mladja, ili starija od vas, jer onda nema ometajuce racunice...nego je mnogo otvoreniji odnos...

Naravno vi to ne znate jer ste forumasice i forumasi...

Prijatelj sa beneficijama je za proletersku bagru, jad i bedu, koji nemaju para da plate za dobar seks već moraju da plaču i moljakaju drugarice da im daju besplatno pi4ke
Зар је могуће да таква фрајерчина попут тебе мора да плаћа?
Са таквим сисама у профилној требо би да караш само топ рибе.

Problem sa traženjem tako nečega je što moraš biti generalno prilično atraktivan suprotnom polu pa da onda iz bazena žena izabereš onu koja isto hoće da budete friends with benefits. Mi muškarci koji smo manje privlačni fizički jednostavno nemamo toliku mogućnost izbora.
Ili mozda takvi muskarci ne rade na komunikaciji kao i na opcijama, vec kad mu opali s jednom on staje i zalepi se za tu jednu, a to znaci - long term boring rilejshnship.

a dje sam upuceN, ne zezaj :D
koristio Badoo malo, 2915. 10 dana tipa, klinac, pa kad sam u izlasku , pa obrisao. 2018. slomio nogu, bio u gipsu pa malo koristio iz dosade, malo na moru iste godine sa drugarima. I 2 dana 2023. drug mi i ttalirao na telefon da trolujemo, pa se sprdali :D nista posebno..
Ma da to za ucene je show, cuo sam i ja za to.
Ma za to sranye moras da uposlis profesionalnog fotografa da te cakne vise puta u pokretu i sl fore. S druge strane potrosis gomilu vremena na izlaske samo da bi totalno druga osoba izasla s tobom, ne slici manekenka, uzivo sasvim obicna kao i bilo koja druga zena samo sa gomilom red flegova u torbici. Pravljeno da bi muskarci bacali pare ko na video igrice.

Nisam sigurna. Nikad nisam imala tako nešto.
Kad kažu prijatelj sa benefitima mislim na to da imama muškog prijatelja pa da mu vremenom dodelim benefite.
(međutim koliko vidim na nekoliko tema se svodi na to da se ljudi prvo poseksaju pa onda dodele "titulu" prijatelja)
U principu zvuči realno. Imam prijatelja (druga sa stuija ili sta znam kodakle i kako) bliski smo, sami smo, otvoreni smo jedno prema drugom,....
Povremeno budemo jedno drugom rame za plakanje, pomognemo jedno drugom, ucvrsti se prijateljstvo, pa onda i da se, sto kažu, ispomognemo kad zatreba :rumenko::cmok2::cmok::rumenko:

Back