- Poruka
- 93.262
Kako može da se računa u emotivnu ili fiziičku prevaru ako nikad nisi obećao/rekao da to nećeš da radiš?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ili da to radiš kako treba, tj. da se ne sazna.Zato što je monogamija default a ako planiraš otvorenu vezu red je da se izjasniš
To je onda prevaraIli da to radiš kako treba, tj. da se ne sazna.![]()
Što niko ne zna, nije se ni desilo.To je onda prevara
Nije al kad ti neko polomi srce mozes da mu polomis noge tante za tanteNiko nije duzan nikome nista. Samo kada se dogovore. A i tu biti oprezan i siguran sa kim i za sta se dogovaras.
Pa dobro, pre venčanja.Na vencanju u crkvi se lepo kaze da se obecavaju jedno drugom ne i trecem
Niko nije tvoje vlasnistvo. Ljudi imaju slobodu. Ako ce da ode kod drugoga, pre cu sebe pitati koji mi kvaliteti nedostaju da je zadrzim, ako je do mene, nego da joj lomim noge i ruke.Nije al kad ti neko polomi srce mozes da mu polomis noge tante za tante
Totalna glupost,ako ti nesto nedostaje nek te ostavi pre nego se bode sa straneNiko nije tvoje vlasnistvo. Ljudi imaju slobodu. Ako ce da ode kod drugoga, pre cu sebe pitati koji mi kvaliteti nedostaju da je zadrzim, ako je do mene, nego da joj lomim noge i ruke.
Decija logika. Dogovori seTotalna glupost,ako ti nesto nedostaje nek te ostavi pre nego se bode sa strane
Ne ja za taj sf dogovor nisam cuo osim ovdeDecija logika. Dogovori se
lepo, definisi odnos. Umes da razgovars.
Nego? Poyebete se i tako zapljunete? Moje za vjek i vjekovma?Ne ja za taj sf dogovor nisam cuo osim ovde
Da meni je to podrazumevajuc precutan dogovor,jer prve one me ne bi delile sa drugimNego? Poyebete se i tako zapljunete? Moje za vjek i vjekovma?
To je ono sto ti mislis. Cenim tvoje samopuzdanje, super, ali...Da meni je to podrazumevajuc precutan dogovor,jer prve one me ne bi delile sa drugim
Ne postoje nikakvi dogovori ni obecanja.Uvek se covek zajebe ako posteno igra.Svi su prevrtljivi.Danas ovakvi sutra onakvi.Niko nije duzan nikome nista. Samo kada se dogovore. A i tu biti oprezan i siguran sa kim i za sta se dogovaras.
to se ne obećava, već se podrazumevaKako može da se računa u emotivnu ili fiziičku prevaru ako nikad nisi obećao/rekao da to nećeš da radiš?
Pa nije samo to nego nije realno ocekivati to zbog seksa. Po meni seks nije vezivno tkivo monogamije. Treba da prodje vreme i zakljucis da ti je suoer sa tom osobom, da lezite jedno drugome i onda lepo razgovarate. E meni je to to, ne treba mi niko drugi, sa tobom sam ispunjen. I seksualno.Ne postoje nikakvi dogovori ni obecanja.Uvek se covek zajebe ako posteno igra.Svi su prevrtljivi.Danas ovakvi sutra onakvi.