Ko ih ismijava, opusti se maloA ti si pametan što ismijavaš ljude s problemima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko ih ismijava, opusti se maloA ti si pametan što ismijavaš ljude s problemima?
Ne bih reko!Japan je poznat po disciplini, najmanje gojaznih imaju. Slučajnost?
Ajde ko ismeva bolest sto ste se popalileNekada je narušeno zdravlje , onemogućena fizička aktivnost i nešto se dešava sa osobom- pa je krajnje nisko ismevati bolest. Gojaznost je bolest.
Tako je. Nego dodju da mrace na temu, pogotovo ova ruzna ko lopov, svaku temu mi sabotiraŠta ste kog qrtza povilenili, nije tema na Zdravlju nego LjiS.
Pa ti onda muvaj debele, jel vidiš.Tako je. Nego dodju da mrace na temu, pogotovo ova ruzna ko lopov, svaku temu mi sabotira![]()
Sta imas ti protiv pivskih stomaca bajo?I da dodam još ovo
Vrtite slike od pre 15 godina pa ovde postavljate
Ajde svi ovi sto ovde izigravaju adonisa postavite sliku trenutnu
Stanite ispred ogledala
Krezavi, celavi i pivski stomak
Pa da vas ocenimo uz vas komentar i sliku
Evo ne daju drugaricePa ti onda muvaj debele, jel vidiš.
I ovo je glupost. Debeli muškarci, a naročito oni sa stomačinama, imaju problema sa ED.Sta imas ti protiv pivskih stomaca bajo?
Ispod brda raste veliki kukuruz bajo![]()
Ma znam brateI ovo je glupost. Debeli muškarci, a naročito oni sa stomačinama, imaju problema sa ED.
Masno tkivo, naročito visceralna mast, pretvara testosteron u estrogen putem enzima aromataze. Zapušene arterije i visok pritisak oštećuju endotenol i dotok krvi u kukuruz koji neće biti ni veliki ni tvrd.
hahahhahaaAjde ko ismeva bolest sto ste se popalile
Samo rejv i debele zene bajo moj![]()
talentovan si za medicinu , evo ti pečat za sutra - neću da radim, hoću da spavamI ovo je glupost. Debeli muškarci, a naročito oni sa stomačinama, imaju problema sa ED.
Masno tkivo, naročito visceralna mast, pretvara testosteron u estrogen putem enzima aromataze. Zapušene arterije i visok pritisak oštećuju endotenol i dotok krvi u kukuruz koji neće biti ni veliki ni tvrd.
U svakoj sali ima malo istine xDMa znam bratenego malo trolam
Cekaj, jesi sad ozbiljan?Nemojte piti ništa iz plastike i koristiti omekšivače, ubiće vam i to malo testosterona što imate.
Naravno da jesam.Cekaj, jesi sad ozbiljan?
njega svhvatas ozbiljno?talentovan si za medicinu , evo ti pečat za sutra - neću da radim, hoću da spavam
on ozbiljan xDCekaj, jesi sad ozbiljan?
Ti mene shvataš ozbiljno ?njega svhvatas ozbiljno?
on ozbiljan xD
Mozes li mi reci nesto vise o ovome?Naravno da jesam.
Hvala ti.Da se vrnemo na temu. Jedina bucka s kojom sam ja bio je mene smuvala, ne ja nju. Sve što je s moje strane dobila je bilo normalno ophođenje prema njoj. Kad sam joj rekao da je slatka, odreagovala je blago iznenađeno "but I'm chubby", dobila "so what?" kao odgovor i to je bio jedini put da smo za 2 godine zabavljanja progovorili o njenim kilogramima. Tako da ti je moj savet za strategiju - nikakva posebna strategija, samo je tretiraj kao bilo koju drugu koja ti se svidi.
mislim da daTi mene shvataš ozbiljno ?
Ko nije imao bucku ne zna sta je seks xDHvala ti.
A kakav je seks bio?
A sta da joj govorim tokom seksa?Ko nije imao bucku ne zna sta je seks xD
Trude se jako