Kako preboleti

ma preboleo sam,ili sam na dobrom putu da to uradim,mnogo manje razmisljam o njoj i nasim danima koje smo proveli zajedno. Evo vec mesec i po dana sam sam i uz pomoc ljudi oko sebe,malo knjige(narocito psihologije) na vrlo dobrom putu sam da prebolim! Kao sto kaze gossca setim se samo onog loseg sto sam doziveo i mnogo mi je lakse,ali kad se setim lepog,onda bas ne valja...
A ti Bojana?

Ovo je tema od pre 2 godine,pisalo se svasta...do dobrog do loseg...
Kao sto vec rekoh proslo je vise od godinu dana kada je tema postavljena, sta je najlaksi nacin preboleti,mislim da je to ipak kod svake osobe drugacije. Neko je pomenuo sta je bilo izmedju 2 ljudi oko kojih se i vrtela ova tema....nastavili sako svojim putem bar ja tako mislim.
Ja sam ispunjena na svoj nacin,happy sam onoliko koliko mi je potrebno,nadam se da je i on.

E sada vidim i nevernik se bori preboleti,druze,ljubavna jada su *ebena. Evo meni prodje vise od godine kada se sve ti izdesavalo,i mogu reci...ako je ljubav zaista bila ljubav,nikada se nece zaboraviti skroz,i ako ti sebe budes terao na neki nacin da razmisljas samo o nekim losim stvarima koje su ti se dogodile.
Skoro,dajem primer,otisla sam u neki lokal u koji idem cesto...kada sam se okrenula ka baru i ugledala osobu koja toliko lici na mog ex,ostala sam zbunjena nisam znala kako da se ponasam.Onda uporedjujes...to ce biti,to ce ostati...ali samo i tvoja volja da to prebolis...zivot ide dalje covek ne moze ziveti od proislosti,to sam shvatila i ja....
Radi svari koje nisi ili ono sto volis,nadji devojku...mozda ces se pitati sta ja to radim,ali moze ti pomoci sve to ima svoje...
Ali kako preboleti to ce uvek ostati jedna nepoznata misao....
Srecno....

kraljevcanka:
Kao sto vec rekoh proslo je vise od godinu dana kada je tema postavljena, sta je najlaksi nacin preboleti,mislim da je to ipak kod svake osobe drugacije. Neko je pomenuo sta je bilo izmedju 2 ljudi oko kojih se i vrtela ova tema....nastavili sako svojim putem bar ja tako mislim.
Ja sam ispunjena na svoj nacin,happy sam onoliko koliko mi je potrebno,nadam se da je i on.

E sada vidim i nevernik se bori preboleti,druze,ljubavna jada su *ebena. Evo meni prodje vise od godine kada se sve ti izdesavalo,i mogu reci...ako je ljubav zaista bila ljubav,nikada se nece zaboraviti skroz,i ako ti sebe budes terao na neki nacin da razmisljas samo o nekim losim stvarima koje su ti se dogodile.
Skoro,dajem primer,otisla sam u neki lokal u koji idem cesto...kada sam se okrenula ka baru i ugledala osobu koja toliko lici na mog ex,ostala sam zbunjena nisam znala kako da se ponasam.Onda uporedjujes...to ce biti,to ce ostati...ali samo i tvoja volja da to prebolis...zivot ide dalje covek ne moze ziveti od proislosti,to sam shvatila i ja....
Radi svari koje nisi ili ono sto volis,nadji devojku...mozda ces se pitati sta ja to radim,ali moze ti pomoci sve to ima svoje...
Srecno....
..bas sam bila radoznala..sta se dogodilo sa vama.. :confused: .sad mi je bas zao sto se niste pomirili... :-( ..procitala sam celu temu i ispratila je do kraja(verovatno zato sto sam u slicnoj situaciji :cry: )..i navijala sam za vase pomirenje.. :) ...sad mi zao.. :-(
..mislila sam ljubav uvek pobedi..bez obzira koliko velike prepreke bile... :|

Druzi se sa ljudima,izlazli sto vise,posveti se sebi........bitno je da sebi budes najlepsa,a posle i svima oko sebe.Kada ti je tesko,kada ti se place....placi.Nemoj bol da potiskujes,pusti je da izadje iz tebe.Skloni sve sto te seca na njega.Nemoj da razmisljas o tome sta bi bilo da je on sad u ovom trenutku kraj tebe,to ti nece pomoci.I nemoj da se stidis zbog toba sto si trenutno ranjiva i slaba-svakom se to najmanje dva puta u zivotu desi.To znaci da si covek.

kraljevcanka:

Srecno....

lepo si rekla zivot ide dalje!ali koliko se god trudili da mislimo na ruzne stvari koje su bile ne mogu nista da promene dok srce samo ne izbrise neki dok a drugi deo ostaje vecno obelezen! :cry: :cry: :cry: :cry:

Bojanakg:
lepo si rekla zivot ide dalje!ali koliko se god trudili da mislimo na ruzne stvari koje su bile ne mogu nista da promene dok srce samo ne izbrise neki dok a drugi deo ostaje vecno obelezen! :cry: :cry: :cry: :cry:
tatoo.jpg

Vec danima sve manje razmisljam o njoj,zivot pocinje polako da mi se ispunjava,srecan sam. Nemam razloga da budem lose,iako ih imam,vesto ih prikrijem,ali nije ona jedina na ovom svetu,Boze moj koliko ima devojaka,a ja cu da patim sa jednom, i tako sam resio necu vise!

"Znaci mleko .. znaci litre i litre mleka dnevno .. znaci plazma .. znaci jaja .. znaci krompir .. znaci snicla .. i naravno steroidi su zakon .."

"TAAAAAAADIIIIIIICC .. najjaci sam"

"Kada primetis da bi prebio caleta jer ti nije pozeleo dobro jutro .. odmoris malo od steroida"

"Ides 3 puta dnevno u teretanu .. guras kontejnere do Save i nazad .. i ***** k'o lud, ako imas sta .. ako nemas, ****** .. samo guras kontejnere"

Back