Ovo je tema od pre 2 godine,pisalo se svasta...do dobrog do loseg...
Kao sto vec rekoh proslo je vise od godinu dana kada je tema postavljena, sta je najlaksi nacin preboleti,mislim da je to ipak kod svake osobe drugacije. Neko je pomenuo sta je bilo izmedju 2 ljudi oko kojih se i vrtela ova tema....nastavili sako svojim putem bar ja tako mislim.
Ja sam ispunjena na svoj nacin,happy sam onoliko koliko mi je potrebno,nadam se da je i on.
E sada vidim i nevernik se bori preboleti,druze,ljubavna jada su *ebena. Evo meni prodje vise od godine kada se sve ti izdesavalo,i mogu reci...ako je ljubav zaista bila ljubav,nikada se nece zaboraviti skroz,i ako ti sebe budes terao na neki nacin da razmisljas samo o nekim losim stvarima koje su ti se dogodile.
Skoro,dajem primer,otisla sam u neki lokal u koji idem cesto...kada sam se okrenula ka baru i ugledala osobu koja toliko lici na mog ex,ostala sam zbunjena nisam znala kako da se ponasam.Onda uporedjujes...to ce biti,to ce ostati...ali samo i tvoja volja da to prebolis...zivot ide dalje covek ne moze ziveti od proislosti,to sam shvatila i ja....
Radi svari koje nisi ili ono sto volis,nadji devojku...mozda ces se pitati sta ja to radim,ali moze ti pomoci sve to ima svoje...
Ali kako preboleti to ce uvek ostati jedna nepoznata misao....
Srecno....