Kako preboleti

Definitivno lako...kažem ja... :twisted:

Samo malo "prošetaš" do njegove ili njene čaršije, na bilo koji način...vidiš kakvo mu je okruženje...vidiš sa kim se druži...vidiš da je kukavica najobičnija..da, ako i ima svoje mišljenje, nema muda da isto i kaže javno da se ne zamera...i to je to...
Smuči ti se takav ! :confused: :-?

Preboljevanje završeno... :razz:

Preboleti je tako lako,zaboraviti malo teze....
samo ujutru kad se probudis skocis jako sa kreveta na levu ili desnu stranu...zavisi na kojoj ti je str zid...i kad udaris zeshce glavom od taj isti zid odma ces da prebolis,ma ima i da zaboravis:mrgreen:...
sve ces da zaboravis cak i kako se zoves :lol: :lol:

Najlakse sam preboleo kad sam imao, ili sebi zadavao puno obaveza. Sto inace obicno ne radim jer nisam radoholichar.
Na poslu bih recimo prihvatao i ono sto je kolege mrzelo da rade, tako bih ispunjavao dan da nemam nimalo vremena da razmisljam o bilo cemu sem o onome sto radim.

U slobodno vreme bih okrenuo sve prijatelje kojih sam mogao da se setim, isao kod njih ili sa njima negde, cak i kad mi se nije islo.
Jednom sam upisao i neki kurs jezika. Drugi put sam se uclanio u jednu tadasnju opozicionu partiju, ali iskljucivo zbog clanica :)

Mnogo je lakse kad se ne zadrzavas na tome sto je bilo neuspeh i kad se, pa makar u pocetku i na silu, kreces medju ljudima.
Ako nista drugo, videces da uvek ima nekog novog kome si zanimljiv, zabavan...tako nemas taj glupi osecaj da si manje vredan i da u necemu grdno gresis jer te je neko ostavio ili povredio.

NovaIsta:
nikad u zivotu nikoga nisam zaj.ebala, ali kad meni to urade, setim se da ipak ima neke pravde i da to tek tako nece proci, mada ja ni prstom ne maknem
Slazem se u potpunosti sa tobom i ovom izjavom. I kod mene je prakticno tako,i taj neko kad me zahebe,ja mu to oprostim posle nekog izvesnog vremena,kao da nista se nije ni desilo. :roll: :roll:

Ja tek sad vidim za ovo u 12h. Strasno. Niti smo se videli,niti hocemo, niti smo se zapleli a ni sapleli.
O,ne,imam svega 4 minuta, a ona sigurno ceka i gricka noktice da joj dodjem.
P.S. nemoj da mi dirate .... , ona nista nije kriva.

...prebolim tako sto se prisecam onog loseg sto je uradio...ne preporucujem...preboleti je najcesce predmet sa oznakom hitno, pa mi je prisecanje na ono lose prva pomoc, a kasnije ubacim neki finiji metod, kao secenje misli o njemu...

Back