pa biće relevantni kao i ovi iz tvog direktorijuma
ne kažem da su oni nešto preterano jaki linkovi! ali opet, link je link...
dalje, nisam čitao celu temu tako da ne znam da li je neki od programa spominjan pa ću staviti za ove koje ja znam, i staviću odma kratko objašnjenje za svaki...
Fast Directory Submitter
Nemam pojma kakav je ali prijavljuje na 2000 dirova a free moze 150.
SliQ Submitter
Koliko ja vidim ovo je potpuno besplatan semi-automatic submiter koji prijavljuje na 1200 direktorija.
ImWishList Directory Submitter
Free moze na 80ak dirova, polu automatski a kad kupite original moze na nekih 300ak automatski i jos 200 poluautomatski tako nes.
digiXMAS Directory Submitter
Ovaj sam ja davno koristio i prijavio sam na nekih 200-300 dirova. Trajalo je dosta ali stranica mi je dobrim djelom ovom metodom dosla na PR3.
SubmitEaze
Koristio ga davno ali nema bas previse free dirova za prijavit.
GSA Auto Website Submitter
Mislim da je ovo the real deal. Nije jeftin ali je zvjerka. Ima 4600 direktorija u svojoj bazi, free verzija moze 124 sajta i svakako ju isprobajte. Ja sam za probu isao i prijavio mi je na tih 124 sajta u roku od 5min. Jedino sto mrvicu oduzme vremena je ispunjavanje captche one koje on ne uspije razbit ali vecinu capcthe sam sredi, te malo vremena isto oduzme izabir kategorije ali on vam zapamti odabir pa kod slicnih direktorija sam izabere. Ali kazem vam program leti. Sa 4600 dirova da si podjelite posao u 30 dana svaki dan bi vam trebalo niti 20 minuta posla. Uglavnom ako vec zelite program za to svakako preporucam. Isplati se placati samo ako ce te vise sajtova prijavljivati cesto, nije losa opcija ni grupna kupovina da se ustedi.
Ova firma ima jos jedan predobar program za neku drugi nacin Link Buildinga koji cu uskoro obradit.
evo, imaš 5-6 komada, a free sigurno može preko 1500 prijava da pošalje...to je posla 2 sata, raspodeliš na 10 dana i nije ništa strašno...
ne mora da prijavi na svih 1500, neka prijavi na 1000, malo li je!?