Ma ljudi sta vam je svestan sam ja da Google ne pokazuje sve linkove ka mom sajtu, ali ja kad udjem u Google webmaster nalog on pokazuje samo linkove ka mom sajtu koji idu sa domacih sajtova, a pritom ne pokazuje ni jedan jedini sa stranih kojih ima preko 1000. Proslo je vise od tih par meseci sto vi pricate. I jos jedna stvar, ja ne proveravam backlinkove samo na google vec sa raznim alatima, Razlicit broj backlinkova od alata do alata ali nema ih sa stranih sajtova, to pricam. Faust negde si na ovoj temi rekao Ljubi da ga nista ne sprecava da pravi sajtove na engleskom za strano trziste posto je mnogo vece i izdasnije trziste ali tu postoji problem. Evo uzecu sebe za primer. Engleski razumem dovoljno da shvatim o cemu se radi neki tekst kad ga citam, i razumem ga solidno kad slusam nekog. Ali pisanje je sasvim nesto drugo, ja nemam taj nivo engleskog da bih mogao da pravim recimo review sajtove gde treba da imam ubedljiv i pre svega gramaticki ispravan tekst kako bih prodao posetiocima proizvod (affiliate programi). Naravno nije samo rec o ovim sajtovima, dao sam primer bezveze. Ljudi ce misliti da sam amater ukoliko na sajtu ima mnogo gresaka, zar ne? Sta mislis o opciji da placam copywriting na freelance sajtovima? Ja opet nisam siguran koliko je to dobro iz razloga sto je pitanje koliko se ta osoba razume u SEO. Koje kljucne reci da ima u vidu kada pise tekst, koji keyword density da bude i jos mnogo toga. A ako sve ne ispadne kako sam ja zamisljao onda bi ja to morao rucno da ispravljam. Mnogi affiliate programi danas daju gotov content vezan za proizvod koji je potrebno izmeniti u odredjenoj meri kako bi izbegao penale od Googla za duplicate content. E sad je tu ista stvar. Ako platim nekog za uslugu rewriting, koliko ce on to dobro uraditi... Sta predlazes, da krenem na casove engleskog, lol?