Widi faust
www.studioelit.com u pitanju je podvala koju ce samo profesionalci da uvide ... hehehehe.
...baneri su jos uvek tu ?!!!? ...ali u iframe-u
Mislim da ce ovo da provale samo automatizovani citaci koji ce provaliti da link vise ne postoji na glavnoj stranici vec da se sorurce-uje frejmom sa neke podstranice !!!
Sta mislis, bio si mnogo grub kada si predlozio da ih samo maknem!? Oce partneri sa crawlerima da me izbace iz direktorijma ?
Ako su od direktorijuma onda si mnogo naivan pa si tamo hvatao reciprocne linkove
Johny od direktorijuma zabodes sta mozes dzabe ostale ko hebe da l ce ili nece da daju linkove
cepas dalje artikli, blogovi, rss, rss direktorijumi, josh blogova, par you tube profila, neki digg, nesto tamo nesto vamo
uopste recheno od interaktivnih direktorijuma ni za dmoz.org nema linka na mojim home pages a ne za neki levi direktorijum koji se setio da trazi reciprocne linkove
oni su u poslu zbog tvojih linkova i tvoje submisije a ne ti zbog njihovih
i
njima je sadrzaj to sto im ti das kao tvoj link i za dzabe oce oce nece nece nisi valjda lud da linkujes direktorijume ili da im placas link
Mogu u svakom trenutku da prodam linkove kao clanarinu i to 10+ $ mesecno sa svojih home page pa necu da razvodnjavam PR
Sa svog home page bilo kog domejna linkuj samo svoje inbound *unutrasnje* strane i sve elemente drzi na svom serveru gde mozes da zabodes link ok ako ti traze link to je vec bezobrazluk ako nisu vec u tvojoj branshi
kakvi crni linkovi sa home page na kojekakve direktorijume i sumnjam da uopste proveravaju status svojih reciprocnih linkova
kontaj da ti je home page sacred
ne bi dao link nekom PR 8 ili 9 sa home page osim ako mi ne daju isto sa home page
a oni tebe spucaju u neku kategoriju na neku lokaciju koju je pitanje da li ce iko ikad da vidi i da li ce iko ikad da dodje preko tog linka ali ti zato zakache svoj mi smo tamo na home page
Ne budi naivcina
reciprocni linkovi osim sa kvalitetnom konkurencijom webmastera koji su u istoj branshi i iz iste hijerarhije (home page - home page, links page - links page) ne dolazi u obzir