hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.284
meni je uvek sumnjivo kad je nesto super
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ne volim uopste da osvajam pomocu trikova jer onda u sustini to nije to...zasto da glumim nesto sto nisam da bi dosla do tipa koji mi se svidja? da se razumemo...mozda su to u stvari nesvesni trikovi ne znam ali sam nekako uvek bila zbunjena da tamo gde sam totalno opustena bez mnogo interesovanja uvek imam vise srece nego kad se bacam na doticnog svim mogucim zenskim trikovima...Meni kazu da sam pricalica a upravo to mi je otvorilo vrata ka onima koji su za mnoge bili nedostupni...ne treba puno pricati a malo kazati, vec pricom dokazati da si ok osoba, otvorena, jednostavna prirodna...jos ako si i duhovita...ma nema da omane...Al na kraju svega treba i oni nas da osvoje...treba prepoznati ko je taj oko koga se vrtimo koliko je moguce...lepo kazu: "da bi nasla princa poljubices prvo stotinu zaba"...Neke forumashice sa hvale kako su uhvatile svoje muskarce...One kazu da su to super frajeri: lepi, zgodni, pametni, puni razumevanja, postovanja...Kad ih pitam "Kako ste osvojile takvog super muskarca?", odgovore mi da su koristile "zenske trikove"...
Posto se ja ne razumem u te trikove, molim ih da ovde sve to potanko objasne, kako bi neke od nas naucile kako da usrece sebe i nekog muskarca (koji josh uvek nije svestan koliko ce biti srecan kada bude osvojen)...![]()
Ma toljagom po glavi, pa ga odvucite u svoju jazbinu.
Tamo topla supica, krompirići sa šniclom, po koja krofna, sexy veš, pustite ga dan-dva da gleda sport na TV-u uz iluziju da je daljinski samo njegov i vaš je!

Tamo topla supica, krompirići sa šniclom, po koja krofna, sexy veš, pustite ga dan-dva da gleda sport na TV-u uz iluziju da je daljinski samo njegov i vaš je!

ebemliga mislim da je lakse osvojiti nezeljenog
ebemliga mislim da je lakse osvojiti nezeljenog

Neke forumashice sa hvale kako su uhvatile svoje muskarce...One kazu da su to super frajeri: lepi, zgodni, pametni, puni razumevanja, postovanja...Kad ih pitam "Kako ste osvojile takvog super muskarca?", odgovore mi da su koristile "zenske trikove"...
Posto se ja ne razumem u te trikove, molim ih da ovde sve to potanko objasne, kako bi neke od nas naucile kako da usrece sebe i nekog muskarca (koji josh uvek nije svestan koliko ce biti srecan kada bude osvojen)...![]()
Nista..vi kulirajte..redom odbijajte..idete same kuci..ta prica nam je poznata.