Kako osvojiti zeljenog muskarca?

O, Boze Mirka!!!!
Pa to je neki kamenog srca, sigurno...:nono:Tri godine ga jurish i i dalje je leden?:think::think:

Ne gazelice jurila sam ga tri meseca, "imala ga" skoro 3 godine...
Toliko mi j trebalo da se opasuljim...da u stvari nisam uspela da ga uhvatim nikada..

Neki muškarci se ne mogu vezati ...ni lancima ni katancima ...
Njih pustis da odu , isplaces svoje i gotovo!

Onda nadjes nekog ko juri tebe i spreman je da te voli...:)

Da....E, pa....Sad mi je nesto bash krivo...Ma cim se dugo gnjavish sa njim, taj je leden ko Saturn....Bezi dalje od njega! Temperamentan covek ne moze toliko dugo da se femka...Mada kad se zaljubimo - mislimo da mozemo i led da rastopimo svojom ljubavlju...

Ne gazelice jurila sam ga tri meseca, "imala ga" skoro 3 godine...
Toliko mi j trebalo da se opasuljim...da u stvari nisam uspela da ga uhvatim nikada..

Neki muškarci se ne mogu vezati ...ni lancima ni katancima ...
Njih pustis da odu , isplaces svoje i gotovo!

Onda nadjes nekog ko juri tebe i spreman je da te voli...:)

Moze da me pita zasto nismo zajedno proveli sve te godine...zasto nam deca vec ne zavrsavaju osnovnu skolu...mnogo toga... gde trikovi ne pomazu...pitanje kako njen :heart: radi, da li me detektuje...

Ok dačo može al...
To su glupa pitanja ...na koja nikad nece dobiti odgovor...
To su pitanja koja njeno srce nece da postavi...

Srela sam na izlazu iz porodilišta tog mog ledenog frajera...ja sa bebom od 3 dana direktno natrčah na njega ...slucajno!

E stajala ko ukopana ...i pitala se to sto ti pricas...zasto sad ? Zasto ovo nije njegovo dete? Zasto je sad tu?

Dok se nisam sabrala ...od tad vise ne postavljam ta pitanja ...
Sad da dodje ...opet bi pustila da mi kaze sta ima...al u ovom srcu za njega nema vise ni mm mesta!

Mirka to je ko u onoj pesmi: "...Znam bices moj muz, otac mog deteta.."...
E, sto mi je to tuzno..:roll: Imash dete sa drugim, a onda sretnesh njega i ...:cry: Jaooooooj!
Boze, kako je odvratno kad nekoga uzasno volish i onda se rastavite i ti kao sredis zivot...I mislish da si prebolela...A onda ga sretnesh i udari te grc u stomaku...Tuga koja fizicki boli...Pogled koji ga pita "Zasto? Zasto?Zasto?"
...Rasplakacu se...

Ledeni ljudi su izazov i nedokucivi itd itd, ali najcesce teski sami sebi i ledeni iznutra.
Mene to nikad nije privlacilo, i polazio sam od toga da se jednostavno ne loze na mene i da tu nista ne moze da se promeni.
Niti sam imao zivaca da se sa nekim jurcam danima i nedeljama.

Dacho....previse se bre pitas. Ti si vec pukao od tih pitanja.
Najbolje je da takve osobe, koje tako uticu na nas ni ne vidjamo.
Bar dok nismo sigurni da smo postali imuni na njih.

Ja sam trikove pomenula ironicno jer ako je nekakvo hvatanje u pitanju a ne normalno smuvavanje sto znaci svidjate se jedno drugom, niko tu nikog ne ganja i lovi, onda ti verovatno treba razradjena taktika da ga smuvas :roll:.
I podize mi se kosa na glavi od prica gde neko nekog ganja. Ako mu se ne svidjas stvarno i bez taktika, dzaba ti to, na koji god ga trik smuvala.
I naravno da cu za svog muza da kazem da je najbolji frajer na svetu :D. Mislim da sam ti na jednoj temi vec odgovorila kako smo se smuvali ( a ne kako sam ga ukebala).

Neke forumashice sa hvale kako su uhvatile svoje muskarce...;) One kazu da su to super frajeri: lepi, zgodni, pametni, puni razumevanja, postovanja...Kad ih pitam "Kako ste osvojile takvog super muskarca?", odgovore mi da su koristile "zenske trikove"...
Posto se ja ne razumem u te trikove, molim ih da ovde sve to potanko objasne, kako bi neke od nas naucile kako da usrece sebe i nekog muskarca (koji josh uvek nije svestan koliko ce biti srecan kada bude osvojen)...;)
Ево сада ћу ја теби улити мало самопоуздања. :D
Постављањем овакве теме, доказала си да си да се одлично служиш женским триковима.
А како..
Па сада као неваљале и лукаве форумашице, долазе да те саветују...
а ти одговараш са..
''јаој ја то не могу, па ја сам искрена''..
:klap:

Поен за тебе. :wink:

Не требају теби савети уопште...:lol:

Ledeni ljudi su izazov i nedokucivi itd itd, ali najcesce teski sami sebi i ledeni iznutra.
Mene to nikad nije privlacilo, i polazio sam od toga da se jednostavno ne loze na mene i da tu nista ne moze da se promeni.
Niti sam imao zivaca da se sa nekim jurcam danima i nedeljama.

Dacho....previse se bre pitas. Ti si vec pukao od tih pitanja.
Najbolje je da takve osobe, koje tako uticu na nas ni ne vidjamo.
Bar dok nismo sigurni da smo postali imuni na njih.

Sto kaze Mirka mozda necu ni dobiti odgovor...ali svaki put kad se vidimo oseti se "dah proslosti"...pogotovo sto smo u slicnoj situaciji na emotivnom planu...pustos...
Tesko je postati imun, prisutna je griza savesti, ili ozlojedjenost zbog neuspeha, uvredjenost sto nije ispalo drugacije, sretnije... Tu trikovi ne pomazu, suvise dobro se poznajemo...:rumenko:

Mirka to je ko u onoj pesmi: "...Znam bices moj muz, otac mog deteta.."...
E, sto mi je to tuzno..:roll: Imash dete sa drugim, a onda sretnesh njega i ...:cry: Jaooooooj!
Boze, kako je odvratno kad nekoga uzasno volish i onda se rastavite i ti kao sredis zivot...I mislish da si prebolela...A onda ga sretnesh i udari te grc u stomaku...Tuga koja fizicki boli...Pogled koji ga pita "Zasto? Zasto?Zasto?"
...Rasplakacu se...

Grozna situacija, i led bi pukao, nije joj bilo lako, vidi se da jos nije zaboravila, ali u zivotu ne ispadne uvek onako kako mi ocekujemo. :(

Eto, da sam znao pre toliko godina kako ce stvari ispasti ne bi tu moju ni pustao, posvetio bi se njoj onoliko koliko je ona bila posvecena meni...i ne bi sada dosao u situaciju da moram da je osvajam ponovo...i da razmisljam zeli li ona to ili ne. Ponos, neprijatna secanja, zal za izgubljenim vremenom, neka kasnija razocaranja zbog promasenih veza, losa iskustva...sve to otezava "osvajanje"...

Ево сада ћу ја теби улити мало самопоуздања. :D
Постављањем овакве теме, доказала си да си да се одлично служиш женским триковима.
А како..
Па сада као неваљале и лукаве форумашице, долазе да те саветују...
а ти одговараш са..
''јаој ја то не могу, па ја сам искрена''..
:klap:

Поен за тебе. :wink:

Не требају теби савети уопште...:lol:

evo jedan poen minus za tebe, od mene :D

a shto ?

Pa, zato shto niko od nas nije blesav, pa kao shto ti provaljujesh nju sada, tako i ona provaljuje i tebe i mene, i sve ostale, kao i mi svi druge , ovo je jedan veliki posluzavnik...hajde da budemo naivni i kazemo igra...

ali, ako trazi ima prava na to, pa chak i pomocu ovakvih trikova, jer ako si ti , ulovila svog badzu bez trikova, to je ok, samo bi me prijatno iznenadila, ako si tada servirala prichu,,ja lovim, lukava sam i znam sto zenskih trikova, osim toga lazem, fuksa sam i stalo mi je da ti se uvalim'' :lol:
htjedoh reci, da je toliko lazi i pretvaranja, u ovom zivotu, da je prosto nametnuto pravilo da se glumi neki divni moral i finoca , kad se dochepa muzjak, veliki procenat u braku ili vezi postane olichenje morala i chistote, a i dalje gladne ochi da se capi neshto sa strane, a opet kad se komentarishu neke druge, onda su te fukse, pretvaraju se, ovakve, onakve i tralalala, ma znate o chemu pricham...

a poen minus je zbog rechenice , kako ,,lukave i nevaljale forumashice dolaze da te savetuje''
zato shto u ovoj igri i gazeli je lepo, a i ostalima da se pokazu kako su se lepo snashle, jer toliko i vrijede , iskrene i bez trikova, nashle najbolje

pa shto samo gazelica da na'ebe? :D

jedino shto je mene iznenadilo je, da neke zene vole prostu jednachinu ,,volim te/hocesh , necesh'', a iz velikog broja, novina, knjiga, chasopisa itd, brdo sugestija, kako zene vole romantiku, ovo, ono, pa okreni nebo, zemlju, pa zena treba da se femka, pa on da bude orginalan, pa pokazati osecanja na okuci, oko 45/tog stepena meridijana ovog, onog, a onda sledecih 10 stepeni zalivati vodom i tako to...

Poslednja izmena:
Nesto (na preskoke) citam Dachu...
Pa me interesuje..
Reci ti meni da li je bolje ikad ili nikad?
Mozda je to bas ta savrsena kombinacija,
za koju je nebitno vreme
bitno je samo da se desi...
I veruj mi nista ne gubis
Mozes samo da dobijes
Da li bi mogao da nastavis da zivis zivot pitajuci se:
Sta bi bilo da je bilo...
Samo napred...

Eto, da sam znao pre toliko godina kako ce stvari ispasti ne bi tu moju ni pustao, posvetio bi se njoj onoliko koliko je ona bila posvecena meni...i ne bi sada dosao u situaciju da moram da je osvajam ponovo...i da razmisljam zeli li ona to ili ne. Ponos, neprijatna secanja, zal za izgubljenim vremenom, neka kasnija razocaranja zbog promasenih veza, losa iskustva...sve to otezava "osvajanje"...

Sve nabrojano ti otežava stvar..i sve to ide iz mozga Dačo...
Zaviri ti u svoje srce , vidi ima li tu mesta da je voliš SAD kako treba, dal si SAD spreman da joj pružiš sta joj treba , dal je ona SAD stvarno to što ti želiš il si pod utiskom prošlosti...

Pa kad sve to sabereš, bez trikova, go, izadji pred nju..( sad će da skoče perverznjaci da me razvalče zbog ovog go , al razumećeš šta sam htela i neću da prepravljam ) ...onako kako nama pišeš tako i njoj saopšti...jasno i glasno, sa stavom...Samo tako ćes znati na čemu si...

Dok samo misliš sta ona misli...ode život !
A otadoše dva tužna ...

Back