Mirka Šizika
Elita
- Poruka
- 20.421
A ja se lozim na obnavljanje neceg starog skoro 15 godina...ubicu se...![]()
![]()
Ljudi se menjaju...probaj ..sta je najgore sto moze da se desi ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ja se lozim na obnavljanje neceg starog skoro 15 godina...ubicu se...![]()
![]()
se nikad ne kvari...verovatno imas problem sa softverom za upravljanje i zato moras da ga prebacis na "automatskog pilota"...onda ti nece trebati trikovi...
![]()
Ma nateraj ga na silu...![]()
A kuhinjskim?
O, Boze Mirka!!!!
Pa to je neki kamenog srca, sigurno...:nono:Tri godine ga jurish i i dalje je leden?![]()

Dobro znam da ne znas kuvati..ali nista onda od balkan boya![]()
Ljudi se menjaju...probaj ..sta je najgore sto moze da se desi ?
radi, da li me detektuje...Onda cu morati da uhvatim nekog finog i lepog kao sto si ti...![]()
:nono:no no..to nije zeljenji djeticNe gazelice jurila sam ga tri meseca, "imala ga" skoro 3 godine...
Toliko mi j trebalo da se opasuljim...da u stvari nisam uspela da ga uhvatim nikada..
Neki muškarci se ne mogu vezati ...ni lancima ni katancima ...
Njih pustis da odu , isplaces svoje i gotovo!
Onda nadjes nekog ko juri tebe i spreman je da te voli...![]()
:nono:no no..to nije zeljenji djetic
Moze da me pita zasto nismo zajedno proveli sve te godine...zasto nam deca vec ne zavrsavaju osnovnu skolu...mnogo toga... gde trikovi ne pomazu...pitanje kako njenradi, da li me detektuje...
Jaooooooj!Ево сада ћу ја теби улити мало самопоуздања.Neke forumashice sa hvale kako su uhvatile svoje muskarce...One kazu da su to super frajeri: lepi, zgodni, pametni, puni razumevanja, postovanja...Kad ih pitam "Kako ste osvojile takvog super muskarca?", odgovore mi da su koristile "zenske trikove"...
Posto se ja ne razumem u te trikove, molim ih da ovde sve to potanko objasne, kako bi neke od nas naucile kako da usrece sebe i nekog muskarca (koji josh uvek nije svestan koliko ce biti srecan kada bude osvojen)...![]()

Ledeni ljudi su izazov i nedokucivi itd itd, ali najcesce teski sami sebi i ledeni iznutra.
Mene to nikad nije privlacilo, i polazio sam od toga da se jednostavno ne loze na mene i da tu nista ne moze da se promeni.
Niti sam imao zivaca da se sa nekim jurcam danima i nedeljama.
Dacho....previse se bre pitas. Ti si vec pukao od tih pitanja.
Najbolje je da takve osobe, koje tako uticu na nas ni ne vidjamo.
Bar dok nismo sigurni da smo postali imuni na njih.

Mirka to je ko u onoj pesmi: "...Znam bices moj muz, otac mog deteta.."...
E, sto mi je to tuzno..Imash dete sa drugim, a onda sretnesh njega i ...
Jaooooooj!
Boze, kako je odvratno kad nekoga uzasno volish i onda se rastavite i ti kao sredis zivot...I mislish da si prebolela...A onda ga sretnesh i udari te grc u stomaku...Tuga koja fizicki boli...Pogled koji ga pita "Zasto? Zasto?Zasto?"
...Rasplakacu se...

Ево сада ћу ја теби улити мало самопоуздања.
Постављањем овакве теме, доказала си да си да се одлично служиш женским триковима.
А како..
Па сада као неваљале и лукаве форумашице, долазе да те саветују...
а ти одговараш са..
''јаој ја то не могу, па ја сам искрена''..
Поен за тебе. :wink:
Не требају теби савети уопште...![]()

Eto, da sam znao pre toliko godina kako ce stvari ispasti ne bi tu moju ni pustao, posvetio bi se njoj onoliko koliko je ona bila posvecena meni...i ne bi sada dosao u situaciju da moram da je osvajam ponovo...i da razmisljam zeli li ona to ili ne. Ponos, neprijatna secanja, zal za izgubljenim vremenom, neka kasnija razocaranja zbog promasenih veza, losa iskustva...sve to otezava "osvajanje"...