Kako osvojiti zeljenog muskarca?

Recimo da si u pravu..neka proveren mamac bude sex..hoce li se sad opet povesti prica da ne moze odmah..ispasce laka ribica..mislim na devojku.:lol:

U ovom slučaju devojka nije "laka ribica", već je lukavi pecaroš !
Odlučila je, uradila je, gotov je !
Čim je za njega mamac bio sex, znači da je On bio lak plen.
Osim toga za svakog muškarca treba izabrati odgovarajući mamac.

U ovom slučaju devojka nije "laka ribica", već je lukavi pecaroš !
Odlučila je, uradila je, gotov je !
Čim je za njega mamac bio sex, znači da je On bio lak plen.
Osim toga za svakog muškarca treba izabrati odgovarajući mamac.

Svaki je muskarac tim mamcem lak plen..samo po pricama ovde ne vidim da zene hvataju na sex..da ne ulazimo u kvalitet istog :D

Svaki je muskarac tim mamcem lak plen..samo po pricama ovde ne vidim da zene hvataju na sex..da ne ulazimo u kvalitet istog :D

Da ga uvek razumeš i kada ga niko ne razume,
Da ga pažljivo slušaš i kada je strašno dosadan,
Da mu veruješ i kada mu drugi ne veruju,
Da za njega imaš uvek vremena i kada drugi nemaju,
Da Ti za njega nije ništa teško,
To je mamac za muškarca koga voliš,
Sporo je takvo pecanje, ali vredi .
S tim što sve ovo ne zaslužuje svaki muškarac.
Znači sex sam po sebi nije dovoljan, on dolazi uz sve ovo.

Opa, Mala! Boga mi Ti si apslolvirala ovo! Jesi li na sebi primenila ova pravila za dobrog pecarosha?

Slazem se..samo ti opisujes skladnu vezu..takodje ne mozes nekoga voleti dok ga tek zelis.;)sve ovo mozes dobiti i od prijatelja..vreme leti i ako sex izostane ode voz.

Neke forumashice sa hvale kako su uhvatile svoje muskarce...;) One kazu da su to super frajeri: lepi, zgodni, pametni, puni razumevanja, postovanja...Kad ih pitam "Kako ste osvojile takvog super muskarca?", odgovore mi da su koristile "zenske trikove"...
Posto se ja ne razumem u te trikove, molim ih da ovde sve to potanko objasne, kako bi neke od nas naucile kako da usrece sebe i nekog muskarca (koji josh uvek nije svestan koliko ce biti srecan kada bude osvojen)...;)

Sjecam se,izadjem s drustvom,i ono kao dosadno,padne dogovor flert zez,bez problema stupim u razgovor,pice,i kazem sebi uuuu sto je ovo lako,al' dzabe meni nije zanimljivo,i na tome ostane....a cim su osecanja u meni nastaje blokada.....jooooj prije bi znala patiti,plakati nad mojom "nesrecnom" sudbinom nego bilo sta pokusati....to nisam mogla....ne znam zasto ali takva sam...e sad ti koji su mi prilazili svi bi imali neku manu to jest nije bio "onaj" koga moje srce zeli...uporedjivanje....tugovala sam mnogo dok nije naisao mm i promjenio mene i zivot 360 stepeni....sa njim sam bila i sad sam ono sto nikad nisam znala da mogu...ono sto jesam,bez ustezanja,srama da bilo sta kazem il' uradim i to je to....sva magija....volim ga drugacije i ta ljubav ne boli zato trajemo,opstajemo.....:heart:

Lijepo Mirka rekla....nadjes nekog ko juri tebe i ko je spreman da te voli....
Svi smo se nekad nasli u medjuzoni,sa puno pitanja bez odgovora.....al' dodje sve na svoje.....sav "trud" se isplati samo mozda nije usmjeren u pravcu koji smo tada zeljeli,al' onda shvatis da je bolje sto nije bilo tako....:)

Neke forumashice sa hvale kako su uhvatile svoje muskarce...;) One kazu da su to super frajeri: lepi, zgodni, pametni, puni razumevanja, postovanja...Kad ih pitam "Kako ste osvojile takvog super muskarca?", odgovore mi da su koristile "zenske trikove"...
Posto se ja ne razumem u te trikove, molim ih da ovde sve to potanko objasne, kako bi neke od nas naucile kako da usrece sebe i nekog muskarca (koji josh uvek nije svestan koliko ce biti srecan kada bude osvojen)...;)

Za misiju "kako osvojiti željenog muškarca" potrebni su volja + strpljenje + talenat.
Nema posebne trik-strategije; sve je bolje kad je spontano.
*Možda samo jedan mali trik, i to ne sa bilo kojim muškarcem: navesti ga da pomisli kako on osvaja tebe a ne ti njega. :lol:

Moram još da dodam :
On mora da misli da je On Tebe osvojio, jer je On ipak duboko u sebi lovac !Nisi me razumeo :
Ako se neko samo na seks mami, onda je On samo jedna vreća hormona.
Ne preteruj..nisu svi balkan macho pivdzani..meni je dosadilo da lovim..i vise mi prija riba od mesa.:D.i garantujem ti da svi padaju na sex.
Opet pricas o vezi..prijatelj i ljubavnik..do toga tek treba doci..znaci samo osvojiti.

Back