Kako neko može da ne navija za Zvezdu ili za Partizan? Kapiram da neko voli svoj lokalni klub, ali ne razumem ljude koji ne navijaju za Zvezdu ili za Partizan. Ja to jednostavno ne razumem, molio bih da mi to objasni neko ko to može.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne navijaš za nijedan klub?Evo, ja ne navijam.
Navijao sam za Zvezdu tamo do neke 18-e godine.
Posle toga sam shvatio kakvo su udbasko-kriminalno blato koje unistava drustvo ta dva kluba, i ne navijam vise.
Prosto, ne mogu da navijam da kriminalci i udbasi koji vode te klubove imaju toliku moc i kontrolu nad ljudima i firmama.
Pravo pitanje je zasto vi navijate za te udbase, a ne zasto mi ne navijamo.
Navijam za normalne privatne klubove koji su unapredili sport, i zbog kojih taj sektor ima vise miliona radnih mesta po svetu.Ne navijaš za nijedan klub?
Nemački klubovi nemaji privatnog vlasnika nego su mislim u vlasništvu navijača. Barselona i Real Madrid su takođe državni klubovi.Navijam za normalne privatne klubove koji su unapredili sport, i zbog kojih taj sektor ima vise miliona radnih mesta po svetu.
Nemački klubovi nemaji privatnog vlasnika nego su mislim u vlasništvu navijača. Barselona i Real Madrid su takođe državni klubovi.
I Bajern, Real i Barselona spadaju u najbolje fudbalske klubove na svetu. Borusija Dortmund takođe.Nemci imaju glupa 51% pravila za grupe gradjana.
Barsa i Real muzu Spaniju decenijama.
Kako neko može da ne navija za Zvezdu ili za Partizan? Kapiram da neko voli svoj lokalni klub, ali ne razumem ljude koji ne navijaju za Zvezdu ili za Partizan. Ja to jednostavno ne razumem, molio bih da mi to objasni neko ko to može.
Sve ovo opisuje današnje države. Pa to ne znači da neko ne treba voleti svoju zemlju. Ljubav je iracionalna kategorija.opskurne biznismene, sumnjive finansijske tokove i slično...
Tu nema ni 10% sporta.
Zašto bi neko pri zdravoj pameti navijao za to?![]()
Kakve veze ima zemlja sa 11 tipa na terenu, basnoslovno plaćenim a ne umeju ni da hodaju ponekiSve ovo opisuje današnje države. Pa to ne znači da neko ne treba voleti svoju zemlju. Ljubav je iracionalna kategorija.
Pa imaju veze jer ih povezuje ljubav i strast onih koji ih podržavaju.Kakve veze ima zemlja sa 11 tipa na terenu, basnoslovno plaćenim a ne umeju ni da hodaju poneki
Na stranu to što nam timovi sve više liče na afro ligu
![]()
Zvezda i Partizan su klubovi koji kontrolisu udbaski mafijasi, i oni unistavaju firme i gradjane Srbije.I Bajern, Real i Barselona spadaju u najbolje fudbalske klubove na svetu. Borusija Dortmund takođe.
Sta znaci to 'voleti svoju zemlju'?Sve ovo opisuje današnje države. Pa to ne znači da neko ne treba voleti svoju zemlju. Ljubav je iracionalna kategorija.
Evropska kosarka ne bi postojala bez NBA lige.Ko može ostati umun na nešto ovako:
Daj molim te, Amerikanci da dele pare šakom i kapom ne bi bili najbogatija nacija na planeti Zemlji.Evropska kosarka ne bi postojala bez NBA lige.
Evropska kosarka je gubitaski subvencionisani sport, koji gubi pare decenijama.
Postoji samo i iskljucivo jer pojedini radnici u tom sektoru uzimaju veoma dobre pare od NBA-a, i isplati im se zbog toga da pumpaju to gubitasko trziste.
Ne dele, imaju interes, kao i svi normalni i racionalni ljudi i biznisi.Daj molim te, Amerikanci da dele pare šakom i kapom ne bi bili najbogatija nacija na planeti Zemlji.
Navijači rome smatraju navijače lacia desničarima i seljacimaNavijam za FK Rad, Hrvatski Dragovoljac i S. S. Lazio.
Omaž večitom rivalu:Ne dele, imaju interes, kao i svi normalni i racionalni ljudi i biznisi.
Onde gde biznis nije postavljen na tim racionalnim nogama, imas udbaske mafije koji ti vrsljaju sportom i unistavaju ga.
Omaž večitom rivalu:
A čemu čovek da se raduje osim svojim najmilijima? Koliko košta neka košta, ali vredi.Koliko para ste potrosili na svoje klubove koje volite?
Ne pitam to kao nesto lose.A čemu čovek da se raduje osim svojim najmilijima? Koliko košta neka košta, ali vredi.
Crvena zvezda i Partizan nisu globalni brendovi pa da mogu zarađivati velike svote novca od prodaje dresova. Veliki evropski klubovi malo zarađuju od prodaje ulaznica u odnosu na ostale prihode. Slažem se da se u tim klubovima krade i da treba da se zavede red, ali to ne znači da ljudi treba da prestanu da podržavaji te klubove. Kao što rekoh ljubav je iracionalna kategorija.Ne pitam to kao nesto lose.
Vec vas pitam u ozbiljnom kontekstu, kako to da toliko volite te klubove, a oni i dalje gubitasi?
Znaci da trosite jako mala para na njih, iako ih kobajagi volite.