- Poruka
- 1.056
Swbija, Kosowo, Metohija, Wojwodina, Makedonija, Cwna Gowa, Bosna, Hewcegowina, Dubwovnik
Tako su govorili nekad![]()
Narvno uz pomoc........Gowanaca.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Swbija, Kosowo, Metohija, Wojwodina, Makedonija, Cwna Gowa, Bosna, Hewcegowina, Dubwovnik
Tako su govorili nekad
Да сам Шипос циглу на циглу не бих зидао на Косову, увијек би у гаражи имао минимум 100 литара горива у штеку и дјецу би већ одавно послао далеко са Балкана!!! Толико о њиховој извјесној будућности!!!8)8)8)Znam da tako vide Srbiju.....,ali i Crnu Goru, Makedoniju, Grcku.
Samo znam da nesto ne vide............, ne vide koliko su "slepi" i kako ce jednom kada ih Amerika napusti da osete gnev onih ciju teritoriju zele da prisvoje...
Oteto je prokleto!!!
Jedino sto znam je da od njih zavisi necije kampanje ....
Stvarno, sto je mnogo, mnogo je.
Zanimljivo da svi montenegrini moraju vremenom da izbace slovo r iz upotrebe. Kog Seselja je to govorna mana, kod montenegrina pravopis (crnogorskog jezika).
kog jezika?????????