Hvala vam puno na odgovorima!!!
E ovako, da dodam:
Mesanac labradora i lovackog psa... Razumela sam za to piskenje i tajming, samo sto ne mogu da je stignem jer ona se brzo namesti i odradi, gde stigne, ceo mi je stan prekriven novinama! Pokusacu da idem za njom i cuskam joj novine pre nego sto otvori slavinu

Jednom sam je uhvatila da je ubola novinu i odmah joj dala keksic..samo sto je to izgleda bilo slucajno

Cula sam da psi pamte frekvencu glasa, znaci razlikuju umiljat od ljutitog glasa, tako da smatram da ona fora od Alal moze da pomogne..pokusacu, mada me do sad nije fermala ni 2%.
Grize kad god stigne, kada je zatvorimo u sobu pa pustimo malo se mazi a posle 2min opet krene da grize...ima i igracke i koske, ali nekad vise voli moje patofne
Sto se tice hrane, veterinarka mi je rekla koliko da joj dajem i pridrzavam se toga. Ali mi je nenormalno da je stalno gladna...kada treba da je odvucem u drugu sobu, samo uzmem neku hranu, a ona kao hipnotisana ide za mojom rukom i hranom...
Za sto - probacu da je povucem za kozu, ali ne prejako. Mada je stvarno postala djavo, ne reaguje ni nasta... ono za gadjanje - a sta kada niko nije kod kuce...nema ko da je "gadja" pa ce misliti da moze da se pentra po stolu? ili ce odustati vremenom od toga?
I da dodam novost: Danas je prvi put izasla u setnju i, da prostite, ziva se u*rala

Nije smela da se mrdne, ukocila se, pa je poklopila oci sapicama.... Eto jos jedan problemcic! I naravno, kad je dosla kuci, obavila je 15 nuzdi....
pile mamino...